Ännu en lista ;) haha :P

5 st är

Är du mörkrädd? jaa..
Är du lång? ganska
Är du blyg? ibland
Är du duktig på att måla? Nej
Är du glad just nu? Ja :D

7 st har

Har du syskon? naaj
Har du badat i år? såklart!
Har du ätit glass i dag? naaj.. :(
Har du opererats någon gång? nej
Har du sagt att du älskat någon i dag? japp
Har du kramat någon i dag? inte ännu! men snart :)
Har du varit ledsen i dag? naj

10 vem

Vem älskar du? Marcus
Vem kan du alltid lita på? de bästa! <3
Vem såg du senast? träffade som i å träffa nån? typ bella:P om man inte räknar med alla i skolan!^^
Vem fick du senast ett sms av? Marcus
Vem var du senast med? Annie
Vem skrev senast till dig på msn? Annie
Vem tog du senast ett kort på? hehe.. ego! :P
Vem saknade du senast? Marcus
Vem pratade du senast med i telefonen? marcus :)

Torsdag ;

Ahapp , jag vill hem, nu! Har bara haft en lektion... dubbeltimme i kinesiska. hehe, nu har jag hål, sen webdesign, sen lunch, sen spanska å sist retorik! och imorgon är det freeedag :D
Idag händer typ ingenting,. Ska väl sitta hemma och snacka kinesiska med mig själv på mitt rum! Haha :P Neej, men får väl lära pappa kinesiska så lär jag mig själv samtidigt, haha xD Skoja, får se vad jag gör! ;)
Imorgon, skola igen, Marcus kmr å sover över då:) Hehe , så åker ut till Mista antingen på lördag, eller inte alls! Haha , får se hur jag gör ;) Vet inte, har inte snackat me han, men skulle va kul å sova hos han också :) Hehe ,
Oh well , vi får se vad som händer! :P
Nu är klockan 10.37.. och nästa lektion börjar.. hmm.. ehm.. jag vet inte.. eller joo... hmm! den börjar.. ehm.. 11.35! Så var det ju! Haha , har glömt hela systemet på schemat över lovet:P Och kan itne mitt schema ännu, känns som jag aldrig lär mig det! Haha:P

Guuuud vad segt! En timme kvar till nästa lektion.. :/ Hehe, har ju iof en macka i skåpet och en flaska vatten, så kan ju äta det nu.. men då har jag inget sen på lunchen aja, får se om det blir premiär för i år att gå in i skolmatsalen! Haha, har ju inte gjort det ännu. Vet inte om jag kmr göra det idag heller:P Hehe , nej men nån gång i år blir det nog ;) Hehe.
Fan nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig, måste äta den där mackan nu tror jag..
Haha, jag vet JÄTTE-INTRESSANT blogginlägg idag! Haha *inte* Men ändå, jag har inget roligare för mig så jag står här i entrén i skolan vid en dator å skriver det första som jag kommer å tänka på! Haha:P
Läs det eller skit i dt! Jag bryr mig inte:P Tycker ni det bara e onödigt snack, skit i å läsa då!;)

Neej, nu ska jag sluta babbla på om allt och inget!
Puss puss
~terese


Onsdag ;

Härligt :) Hehe, sitter på Webdesign nu.. sista lektionen för idag! ;) Sen ska jag kila iväg till syo och sen ska jag hem, och åka iväg till banken, och sen boka körlektioner! Nervöst! Haha , jag kommer köra ihjäl någon! :P Haha , nej men jag kan verkligen inte köra! Jag vet att vi är där för att lära oss, men ändå! Haha, läskigt! ;)
Sen middag, och sen nån gång runt 18.00 ikväll ska jag åka iväg å spela bowling :) Ska bli kul :) Hehe, Vet inte vad som händer sen , får se! ;)
Vet inte heller om jag ska ut till Vaxholm i helgen, hehe vet inte om jag pallar! Men men , vi får se hur det blir :) Kan ju iof åka ut på lördagen eller så..
Aja får se hur jag gör å vad som händer! ;)
Nu måste jag lyssna på läraren och koncentrera mig på lektionen :P Haha ,
Puss puss
~terese


<3

du får mig att må så jävla dunderbra ,
du är den bästa jag vet och du är underbar

Härlig dag trots allt :)

Såå, idag började skolan ;) Hehe, kom dit, fick scheman, kalender för läsåret, och lite annat, skåpet! ;) Hehe. Började klockan ett och slutade typ tjugo över ett ;) Då gick jag direkt till bowlinghallen, satt utanför i typ 40 minuter! Haha, Skulle möta Marcus (Leijon), thette, therese å putte där, vi spelade bowling:D Haha, men de kom ju aldrig:P Så ajg satt själv där utanför i typ 40 minuter och väntade på dem.. Men men! Sen kom de iaf ;D Haha. Hur som helst ;) (Marcus spelar ju bowling där i sollentuna haha, visste jag inte:P hehe) Jag, thette och marcus spelade. Putte å Therese vågade inte köra ;) Hehe, eller ville inte ;) Så de kollade på :)
Marcus vann totalt.. och två serier.. Men jag vann en serie iaf! :D hha, fick 123 :D vilket är mitt rekord ;) Har fått dt en gång förut, och nu fick jag dt igen! :D haha,
När vi spelat klart åkte alla hem hit till mig :) Vi satt väl mest och pratade och skrattade, Haha, på vägen hit stannade vi på ICA så några (inklusive jag) kunde köpa nåt att äta:P Hungriga var vi ;) Hehe , Sen satt vi iaf här i mitt rum å hade dt kul :P

Imorgon ska jag, ThereseH (sjöberg xD haha) och Putte va med när marcus tränar bowling efter att ajg har slutat skolan, sen åker vi hem till han och ser på film :) Hehe ska bli kul :)

Neej, nu måste jag nog sova tror ajg ;) hehe
Puss puss
~terese

:/

Sommaren har bara flygit iväg! Jag kmr ihåg när jag åkte iväg till Therese H skolavslutning en vecka efter min egna som igår..! Och nu sitter jag här , ska göra mig iordning , sen är det skola! .... Fan . Jag vill inte tillbaka till skolan nu :/ Jag vill bara ha looov , men tvåan ska bli bra . dt måste den..

Snack går bara runt om och om igen , är det någon som verkligen förstår vad jag tkr å känner ? Det finns en , kanske två , som nästan vet hur allt ligger till . Men asså det jag kände , vad du än tycker och tror , det var första gången för mig . Visst , det har funnits på dagis då man sagt "Jag är kär" , men ärligt , hur seriöst var det? Naj , du var den första , och över en natt vände det , jag vet fortfarande inte varför det blev som det blev eller vad som egentligen hände ? Kändes som alla gick emot en , även du , saknar det som var , dt gör jag verkligen! Men nu måste jag glömma , inse att dt inte kunde bli nåt . Men det är svårt , skiter i vad alla runt omkring tycker å säger , för så här är det , och dt kan ingen ändra på ! De känslor man får kan man inte styra , det vet vi alla .. Men fortfarande kan jag inte fatta hur j*vla svårt dt är att glömma ?! Varför kan man inte ibland bara inse hur dt verkligen är och bara glömma allt ? Jag vill glömma , det vill jag verkligen , och så småningom glömmer jag väl. Men dt kommer ta tid , vet inte hur mkt tid jag behöver , men det kommer försvinna . Dt vet jag. Jag har ingen aning om vad du nånsin tyckt , vad du nånsin sagt , eller nånting , jag ångrar att jag inte bara sa som dt var när det var som bäst ! Varför ? Varför är man så himla feg ibland så att man inte klarar av att bara säga dt rätt ut ? Vad var dt värsta som kunde hända egentligen ? Jag vet fortfarande inte.. Men jag vet en sak , och att jag inte sa nåt då , berodde på att jag var så himla rädd att förlora det fina som var , förlora nån som betydde så himla mkt som du ,.
Skiter i vilka som läser detta , eller vad de tycker , för så här är det bara och det går inte att ändra på det .. :/


Detta är ingen saga, det är min sanning ..


                gråt aldrig över att du har förlorat din så kallade första kärlek
           den rätta personen vill ha dig förevigt..

Obesvarad kärlek ; den typ av kärlek jag kan mest om .. </3

The Voice :D

Höjdpunkten denna helg ? Lördagskvällen luuugnt! :D Haha , Först The Voice och sen bara ta dt lugnt på Mista efteråt :) Hehe.
Vi åkte väl typ runt halvtre in till stan , gick runt och kollade, köpte slush åt middag i Kungshallen; Wok :) Haha så himla gott! Portionerna räcker till två lugnt :P Jag och Therese delade på en tallrik och båda två blev mätta :) Hehe , Sen gick vi mot Kungsträdgården, träffade Tony och några av hans kompisar. Jag fick bära det Marcus köpt i min väska, sen drog han iväg med Tony nånstans, Haha :P Aja, Asså första timmen var ju inte ens så bra.. :/ Bara nån dj som stod på scen hela tiden. Jag, Thette, Therese å Bella gick bakåt å där träffa vi Nathalie och Martina :D Haha, vi hade provat ringa dem och sms.a dem hela kvällen med det gick inte att komma fram nån gång.. :/ Men men! Sen ringde Marcus tror jag å sa att vi skulle komma till NK, sen började vi gå mot tunnelbanan, men vi kom inte så långt. haha, vi mötte Marcus klasskompisar å två till :D Fett roliga personer jue! :) Var så himla kul! :D Vi gick tillbaka till Kungsträdgården igen och trängde oss fram lite:P Jocke och Doffer åkte hem, men jag, therese, bella, marcus och thette gick med hans kompisar dit igen. Haha, sen var det fett kul! :D Går inte att beskriva för nån som inte var med oss :P Haha, skulle bara låta helt sjukt :P Men ändå! Vi hade hur kul som helst :)

Och nu orkar jag inte skriva mer :P Ska väl kolla på tv eller nåt annat tråkigt ;) hehe
Puss puss
~terese

Sometimes I just don't understand why ..?

I'd cross the desert to be where you are
All the things I'd do to be close to you
A million miles wouldn't seem that far
I'd go anywhere just to win your heart.

And when I see you I just lose my mind
You're the everything I thought I'd never find
Must be an angel watching over me
With a little luck I'm gonna make you mine
'Cause I wanna believe
In all we can be

But wherever this leads
There's something I need.

I need love
The kind that makes you wanna live
The kind that makes you wanna breathe
The kind that makes you feel too much
And I need you
To help me find a better way
And I guess you never thought you'd hear me say
I need love


Varför alltid för sent ?

Varför kommer det stunder då man inte klarar av att bara säga som det är? Sen några dagar, veckor eller tillochmed månader efteråt ångrar man sig att man inte sa si eller så , Varför? Varför kunde jag bara inte ha sagt som det var direkt, eller när frågan kom fram , när du undrade.. ? Ja, det är sant, varför skulle det inte ha varit det ? Sen efter ett tag, trodde jag att jag förlorade dt jag kände , men nu kmr dt fan tillbaka igen . Varför?
Jag saknar det som var , dt gör jag faktiskt! Kunde snacka om precis allt, ringa , sms:a , msn vad som helst , men dt bara försvann över en natt. Varför? Det var borta också i några dagar, men nu känns dt som att det har börjat komma tillbaka igen, det som var. Men inte helt ännu, Fan asså, varför ska det alltid vara så svårt , jag sa inget för jag var rädd att förlora ngt . Och när du skrev dt du skrev den kvällen , blev jag rädd. Ja, jag vet att jag kan ta saker för större än de egentligen är , men jag blev rädd , faktiskt! Jag var rädd att förlora ngt jag absolut inte ville förlora. Men nu känns dt som att jag ändå förlorat dt , på ett sätt. Du finns kvar där, men inte som förr..

Bella med Z! :)

Orkar inte, kommer troligen inte skriva om hela semestern;) Haha, vill ni veta nåt, fråga! Eller kolla in www.therese90.bilddagboken.se ;) haha, för där har ni en liten sammanfattning i bildern av semestern :P hahahahha ;)

Idag har jag och Bella tagit en 'långpromenad', sjöpromenaden :P Haha, var skönt att bara ta en promenad i solen och snacka lite :) hehe, Igår bakade jag och Bella kakor, som blev jättegoda! :D Haha, faktiskt! :D Såå, Marcus, inga torra-kakor snack nu längre va?! ;) Hehe, för de här blev faktiskt inte såå torra!!!!! :P De e goda :) Ska ta med mig ut till Waxholm i helgen, så får du smaka på dem :) Hehe, annars var jag och Bella typ hela dagen igår :P Hehe, hade kul:) Gick ned till ICA och tjockade på oss också gjorde vi, köpte glass:P Haha, men gott var det! :) Man måste faktiskt få vara onyttig ibland, så är det bara! :) Sen nu när skolan börjar om 6 dagar (usch..) så börjar även jag med att träna lite, (tro det eller ej!!) men asså inte direkt så här jääätteseriöst, men iaf lite , Promenera lite ibland, ut och jogga/springa , cykla kanske ibland också . och minst 100 sit-ups / dag! måste det bli faktiskt! om man ska få bort denna mage nån gång ;) Hehe.
Hmm, ska på bio ikväll :) Haha, se på Harry Potter, igen :P Men denna gång med familjen och familjen Nilsson ;) Hehe, ska bli kul :) Vet ej, vi kanske ska äta ute också:P Haha :D Aja,

Nu måste jag verkligen fixa håret.. har duschat men inte borstat håret ännu, mitt hår kmr se ut som en risbuske om jag inte fixar dt nu ;) haha :P
Puss puss
~terese

BÄST!

Kom just hem från Per Gessle konsert, orkar inte beskriva allt, det var så sjukt jävla kul !! :D Har varit borta på en helt underbar semester nu i 5 veckor, orkar inte skriva om den heller nu! :P Haha, om jag orkar ta mig tid nån gång nu i veckan att skriva om allt så gör jag det ;) Annars får ni fråga om allt det roliga :P haha :D
Gonatt!  :)

RSS 2.0