Sommartider

Idag har jag och Hampus varit på stranden hela dagen och solat, å badat! :) Härligt härligt, hade gjort lite pastasallad också som vi hade med oss och så köpte vi lite kakor. Mums. Haha, Var på bio igår med Hampus och såg Mamma Mia! Den var sjuukt bra verkligen! :) Vill lugnt se den igen ;) Haha

Byebye

Kort litet inlägg :)

Hejsan :) Nu sitter jag är i sovtröja och skriver lite, är hemma hos Hampus nu :) Har haft en skön vecka nere vid västkusten med Hampus och föräldrarna, lite halvt bra väder, men det har inte regnat iaf! Men nu skiner solen och det är varmt ute, ska nog sola hela dagen idag ;) Haha.

Var först nere i Lidköping från förra onsdagen till i lördags. Och jag flög helikopter där! :D Det var sååå himla roligt måste jag säga! Skulle absolut inte banga på att göra det igen ;) Haha.
Sen åkte vi vidare till Göteborg på lördagen, var på Universeum, shoppade lite, låg på stranden och så! ;) Härligt.
Sen i onsdags så tog jag och Hampus tåget hem hit till Stockholm. Tog typ 5 timmar att åka. Och när det bara var 20 minuter kvar till Stockholm central så stannade tåget i Bålsta för det var fel på loket, usch. Så vi fick kliva av och sätta oss på pendeln istället hela vägen till centralen. Men vid sju ungefär så var vi hemma iaf. Tog oss typ 7 timmar att åka hem från Göteborg till Åkersberga, kul! Hehe, nja men ändå ;)

Bilder från semestern kommer upp senare på bilddagboken, http://therese90.bilddagboken.se ;)

Byebye.

Semestern börjar .

Så, jag har inte skrivit på ett tag nu, jag vet! Hehe, men iaf. Hade det hur kul som helst ute på Annies landställe med alla! :) Det måste vi göra om;)

Jag sitter här nu iaf och skriver lite i sista minuten! :) Hehe, i söndags åkte vi hem från Annies landställe, jag åkte direkt till Mista och sov hos Therese en natt. Sen måndag till tisdag sov hon här. Och sen på tisdagen till idag har Hampus varit här :) Hääärligt, <3
Nu idag ska vi till Mista, sen på söndag kanske jag ska med Hampus + familj till Grönan, vi får se hur det blir med det! ;) Sen på tisdag kanske det blir Allsång på skansen, med Sjöberg, Hampus å Isak, får se hur det blir med det också ;) Haha.
Sen iaf på onsdag så åker vi till Skara, och nästa lördag vidare till Göteborg. Sedan onsdagen efter det tar jag och Hampus tåget hem från Göteborg till Stockholm och jag ska bo hos honom den 23-30 juli!

Får se när jag hinner skriva lite, men det där är iaf det jag ska göra nu framöver en tid ;)

Ha det bra allihopa! :)
~therese

Tidigt

Nu är klockan 07.51 och jag sitter här och äter frukost (eller stekt korv med makaroner haha). Ska snart ge mig av mot tåget! Och sen så drar jag iväg till Annies landställe med några till söndag! :)

Och så är det ju den 3 juli, för 8 månader sen blev jag och Hampus tsm :)

8 helt underbara månader med dig älskling <33 Jag älskar dig <3

En dag för mig själv!

Idag är en sån dag då jag är hemma hela dagen och inte har något speciellt att göra. Då kan man ju alltid passa på att göra lite för sig själv?! ;) Så jag har precis lagt en ansiktsmask , hehe. Ska ta en dusch sen och så. Göra hårinpackning och allt :) Härligt!

Skor

Jag kom just fram till att jag har Minst 25 par skor.. Jag fixade äntligen ordning bland mina skor! Mina vinterstövlar har varit kvar nere i hallskåpet lite för länge i år! Men nu så bytte jag plats och tog ner alla sommarskor och upp alla vinterskor och in med dom i klädkamaren!

Jag har väl typ:
2 par svarta fodrade vinterstövlar.
1 par svarta vinterskor, bekväma och varma, men inte snygga!
1 par gråa stövlar, låg klack
2 par svarta stövlar med högre klack
1 par vita stövlar, med högre klack
3 par gympaskor för olika tillfällen
1 par fejk-converse som jag köpte för 50 kr förra sommaren
2 par svarta "fin-skor"
1 par seglarskor eller vad folk nu kallar dem!
3 par svarta ballerina skor
1 par rosa/vita ballerina skor , som jag övertog av mamma
3 par flipflot, rosa, svart/vita och blåa
1 par svarta vanliga skor, för vardagen
1 par vita "toffelskor" som jag kallar dem, enkla, bara "slip-in" haha
1 par bruna, liknande ballerinaskor, liknar typ pumps fast utan klack.
1 par svart/vita, converseliknande skor. Köpte för några år sedan tror jag. Använder egentligen inte längre, men ändå!

Yees, tror jag fick med alla där! Sen missade jag säkert något par skor som ligger längst ner i påsen här uppe i klädkamaren också.. Nu måste jag springa och kolla bara för det! Blev så nyfiken :P Haha.
Byebye
~therese

Få inlägg, aldrig hemma! ;)

Har knappt skrivit någonting nu på sista tiden! Haha, men det är för att jag inte varit hemma ;) Förra söndagen drog jag till mormor och morfar, sedan åkte jag och Sofia ut till Södra Stavsudda till Annies landställe på måndagen. Sofia åkte hem på tisdagen, jag och Annie åkte på onsdagen. Solade lite, pratade en hel del, åt, somnade sent , åt, haha. Nej men det var roligt att komma dit igen :)

Sen på onsdagen var det bara hem och tvätta allt och packa om allt igen, för jag hade planerat att åka till Mista på torsdagen, och sen till Hampus på lördagen och sen hem idag. Men så blev det inte! För i torsdags så drog jag och Thette och Sjöberg in till stan. Även Marcus *Segelbåt* kom också in till stan, var roligt. Det var ju ett bra tag sen man såg honom senast! Köpte iaf en klänning där i stan då. Och så övertalade Sjöberg mig att följa med Hampus och hans familj + Sjöberg och hennes familj upp till deras farfar/morfar uppe vid Kopparberg (tror jag det hette, elr nåt sånt!). Såå, jag åkte direkt från stan till Hampus i torsdags så körde mina förädrar dit min packning när de åkte till Mista.
Så, jag var alltså hos Hampus torsdag-idag (tisdag) :P Härligt! Hampus familj var ute med båten lör-mån, så ensamma hemma blev man lite då också :) Haha.

Igår drog jag och Hampus in till stan och gick på bio. Vi såg "What happens in Vegas", riktigt bra faktiskt! ;) Och så köpte jag ett par nya skor från Skopunkten :P Ett par svarta ballerinaskor :) De är aaassköna :D Haha, får inga skavsår alls eller nånting sånt :) Hehe.

Hemresan idag blev ju rolig... Nej, inte direkt! Det är ju buss-strejk ... YEY! Nej, men jag fick skjuts av Lisa (Hampus mamma) till Åkersberga station, därifrån blev det ersättningsbuss (Roslagsbanan går inte där vid Åkersberga) till Galoppfältet och sen Roslagsbanan resten av biten in till stan. Sen blev det tunnelbana från Tekniska till Centralen, och sen pendeln hem hit. Men men!

Nu sitter man här hemma iaf! Annie försökte precis släpa med mig på Allsång ikväll, men har typ varken pengar eller ork, jag är såå trött! Haha, måste sova i tid ikväll! (Lycka till med det ,...) ;P
Jag och pappa ska väl äta glass å chokladsås å se på Allsång på teven istället. Haha.

Gotta go, måste packa upp allt klart nu, och tvätta lite. Jag ska ju iväg till Annies landställe på torsdag igen ;) Till söndag :)

Byebye
~therese

RSS 2.0