Of Mice And Men

Borde inte sitta här vid datan, utan borde ligga och läsa ut min engelskabok, "Of mice and men". Men den är så tråååkig!

borde inte

Även om jag inte borde, så visst saknar jag dig på ett sätt.


Ensam hemma

Så var man ensam hemma nu, det suger! Varför skulle mina föräldrar dra till Mista för ? :( Jag är faktiskt en sån person, som inte vill vara helt ensam hemma. Okej om man har några kompisa över eller så, men att vara helt ensam hemma på kvällen och sen sova i en heeeelt tyst lägenhet och sen vakna upp och äta frukost helt själv och göra allting själv, det suger! Det är så himla tråkigt och jag orkar inte vara själv :( Det är inte ens några roliga inne på msn eller nånting!
Aja, jag borde ju ändå äta något och tvätta håret eller så, så får väl göra det då ..

Sjuk, och hemma

Så är man ännu mer förkyld idag, och det bara rinner i ögonen, det slutar aldrig! Usch, jag tycker verkligen inte om att vara förkyld, fast vem gör det?! Asså, sen julen för 1,5 år sen, så har jag typ varit förkyld minst 10 gånger, om inte ännu mer?! Jag är jämt förkyld känns det som, och inte bara lite lätt, utan jag blir verkligen förkyld! Usch, så idag ska jag vara hemma. Får spela in på Business English nästa lektion och får presentera i Italienskan nästa lektion också, usch. Jag som ville ha det klart! :/ Men men , that's life I guess..

Språkresa till Nya Zeeland? Ja tack!

Fick mail från EF Språkresor, jag får mail från dom lite då och då! Och såg att man kunde åka till Nya Zeeland, Auckland i 2 veckor för typ bara 10000?! Det är ändå ett väldigt bra pris, faktiskt! Och skulle bara behöva söka ledig 4 dagar från skolan :) För ena veckan är det Z-dag och andra veckan är det påsklov då, fett najs! Lätt att jag skulle kunna tänka mig att spara ihop till det om jag typ fick och om någon ville åka med mig! :)
I'm only dreaming I guess ,.

Förkyld

Jag hatar verkligen att vara sjukt, det är hemskt! Vill inte vara förkyld, vill må bra bara! Vill orka göra allt, vill gå på NRJ i helgen, men ICKE DET! Varför skulle jag få gå på det för?! Det vore väl onödigt att jag för en gångs skull skulle få komma ut och träffa några och ha det kul för en kväll? Nää, jag tror jag ska gå och bli sjuk istället, för det låter ju såå mkt roligare .. Eller hur?!?!

Cowboy (-girl)

Så har man varit uppe hos kussen Milla å hämtat , eller lånat, lite cowboykläder som jag ska ha senare i år ;P Haha. Najs, ser ju lite ut som en cowboy liksom! ;)

Trött , och sjuk tror jag!

Usch, jag är så trött, och förkyld börjar jag bli :( Idag på italienskan så blev min röst helt cp typ. ! Jag vill vara frisk! Tänk om jag inte är tillräckligt frisk för att kunna åka iväg på NRJ på lördag :( Neeeej, jag måste åka in dit! Jag får inte vara hemma, och jag får inte missa någon lektion i skolan nu i början! Suck, måste verkligen bli frisk snart. En kopp te kanske inte skulle vara helt fel(?)

Övningsköra funkar ju ändå

Yäääy , har varit på bilskolan och gjort två "tester". Det är lite dataövningar som jag kan gå ner och göra när jag har tid, men man får bara göra 2 tester om dagen såå , hehe. Men anyway, första fick jag 59/70 på och andra 58/70! :) Jag är nöjd med tanke på att jag bara läst typ 75 sidor i boken av lite mer än 200 sidor, såå. :) Och har inte kört mycket heller, så teorin känns ändå helt ok faktiskt! :) Tror jag ska dra ner till bilskolan imorn också en stund om jag får tid över efter de troligtvis nya läxorna jag kmr få imorn, och kanske köra lite mer också! :) Det är faktiskt kul, bara man kommer igång så! :)

Haha, kärlek! :) <3


Pluggis!

Haha, hade bara två lektioner idag :) Naaajs, slutat typ halvtolv, såå skönt. Åkte hem och stekte lite falukorv å makaroner till lunch, Sen började jag plugga! Hehe, gjorde klart naturkunskapen (skriva ner lite om nån Jöns nånting nånting, haha), sen läste igenom Engelska affärskommunikationen, sen pluggade på italienskan, och sen gjorde klart de två sidor i matte som vi fick i läxa idag! Och nu är jag klar med det :D Härligt:P Hehe, såå, nu ska jag nog kolla lite på datan lite snabbt, sen städa badrummen och sen kanske äta ngt litet, eller kanske tidig middag(?). Hur som helst, sen ska jag iaf ner till bilskolan och göra lite dataövningar och sen övningsköra om pappa har tid! Haha :P

Ganska slapp dag i skolan ändå , först matte 2 timmar, bara lyssnade på den där dåliga läraren... Sen iaf bara kolla på experimenten som läraren gjorde på naturkunskapen, å sen hem , såå. Ganska så skönt :)



Och så fyller mamma år idag :D Hon fick Mamma Mia-filmen soundtrack -CD:n av mig :P Hehe, Grattis mamma!

Måndagsdag :)

Hmm, fullt schema idag i skolan! Men skönt ändå ! Haha, trots att jag redan fått 4 läxor och en bok i engelskan att läsa ut till nästa onsdag .. Haha, fast två läxor är klara och nästan en tredje! Så de e najs ;) Åkte buss hem med Bella idag :) Haha, härlig bussresa .. Den orkade inte börja rulla, haha snacka om trög buss :P
Anyway, borde gå å lägga mig och vila nu! Å sova, för jag håller på att bli sjuk, igen! Förkylk, konstig i halsen , äter inte så mkt, för jag är itne så hungrig och så. Vaknade imorse och mådde illa och var bara allmänt, trött.
Såå, gotta go, ska läsa lite engelska (boken), nu innan jag somnar också tror jag!

Hare bra :)
pusspuss //therese

Jag vet ingenting längre.

Jag vet ingenting längre
men hoppas, det gör jag ju.
Hoppas att det ska bli bättre,
skiter i på vilket sätt,
bara jag mår bättre snart igen,
orkar inte ha det såhär längre, förlåt!
Jag vill att det ska funka,
vill inte gråta,
vill inte tänka,
vill bara leva.
Vill bara kunna somna med ett leende,
vakna med ett leende
och gå med ett leende hela dagarna.

Camp Mista, Waxholm <3

Såg just en video som en kompis gjort om vårat sommarställe, gud vad den väcker minnen! Så måste posta den här, helt underbar <3 Och våran låt också, fan vad jag älskar denna plats och dessa människor! :) <33


Hemma, igen :)

Såå, sitter man här ensam hemma med Hampus och kollar på teven (40 year old virgin, har är bara såå pinsam!! Haha). Anyway, ska vara ensamma här tills söndag :) Fast ska ju på grönan på lördag med Sjöberg, Isak å Thette :) Hehe,
Kräftskiva förra helgen ute i Waxholm ! :) Dans med Dessie å Sjöberg , halva kvällen iaf ;) Haha, sen drog de andra som var där ute ner till ungsomslokalen, såå, jag Å sjöberg kom dit när vi märkte att de bara hade försvunnit helt plötsligt, oh well. Hände inte mkt där, men men. Snart höstfest, då ska're bli mer dans! I promise! Haha .

Gotta go, byebye
~therese

Home@sollentuna

Så sitter man framför sin egna käraste dator igen ! Haha, ska egentligen bo 3 veckor på Mista ;) Men åkte hem idag för föräldrarna skulle bada hunden och så! Och så kommer Hampus hit imorn, för det är 9 månader på söndag! :D <3
Hur som helst, de åker tillbaka till Mista snart men jag stannar hemma tills måndag, sen drar jag ut till Mista igen och ska väl bo där för det mesta sen tror jag. ;) Hehe.

Tänkte egentligen skriva lite om min semester, men sen kom jag på att jag ändå troligen kommer skriva om allt på bilddagboken sen ändå, så jag hoppar över det ;) Hehe, så vill ni veta mer om semestern får ni gå in på min bdb! :) http://therese90.bilddagboken.se

Oh well, have a nice day!
Byebye
~therese

RSS 2.0