En fredagsmorgon ..

image126Så var det fredag igen då! Och Daisy ligger ute i solen på baksidan, jag sitter här och äter lite frukost. Ska snart ge mig iväg till skolan för att ha två lektioner, sen är det Mista som gäller till söndag:) Härligt! Vara ute i Waxholm en sån här härlig helg liksom! Gå in till Waxholm, köpa glass, sitta på kajen och ta det lugnt, härligt :)
Bella kom precis förbi utanför, haha, lyx att börja halvtvå eller när det nu va, fast iof så slutar ju jag typ när hon börjar så jag ska väl inte klaga ;) Hehe.

Nej nu måste jag äta upp min frukost här och kanske sätta sig i solen på baksidan en stund innan jag drar iväg(?) ;) Haha.
Ha det bra i helgen! :)
~therese

Borta i helgen

Tjoho! Jag ska till Mista, Waxholm, i helgen, såå jag kommer nog inte skriva något förens på söndag :P Muahaha, ska sola å bada å gå in till Waxholm å köpa glass och njuta av sommaren! :) Haha
Ha en trevlig helg :) :P

Torsdag ; sommarvärme

image125Det här kändes ju nödvändigt,. Haha, kommer till skolan och får reda på att det inte är redovisningar idag, utan vi ska bara arbete vidare med hemsidan.. Men jag är ju klar med den! Såå, vad ska jag hitta på under lektionen då?? Haha, får väl bli lite facebook och bilddagboken eller något annat! Haha.

Hur som helst, vädret är helt underbart idag! Fy vad varmt det är alltså! Haha. Man dör ju av värmeslag vart man än är liksom.. Har på mig bara shorts och linne idag, och ändå så dör man! Haha men man ska ju inte klaga när sommaren äntligen är här..! ;)

No more homework <3

Inga mer läxor eller prov förens i höst, fy fan vad skönt!!! Jag verkligen njuter av det! Nu saknas det bara att min förkylning går över också! Haha . Skolavslutning om exakt en vecka <3 Yeeey!

Uttråkad.

Vad ska man göra då? När man är förkyld och klockan är kvart i nio, man är klar med allt plugg, vad gör man då? Haha, jag har helt klart pluggat för mycket den här terminen! Vilket leder till att när man väl har en ledig kväll, så vet jag inte vad jag ska göra?! Jag blir helt rastlös.. Men hmm, se på en film? Men jag tycker det är så tråkigt att kolla på film själv, dessutom så ska jag gå och lägga mig om typ en timme, såå .
Sitter ju iof och snackar med Hampus i telefonen ;) Men asså, man blir ju ändå rastlös liksom! Sitter bara här vid datan och gör ingen större nytta :P Haha.

Och så kom jag bara plötsligt att tänka på, varför måste allt vara från 18 år hela tiden?! Hörde från en kompis från skolan, hon hade fått sommarjobb på Gröna Lund, hur coolt vore inte det?! Men såklart, det är ju 18-årsgräns på det.. Och sen krogen, 18-årsgräns, och körkort, 18-årsgräns. Det är 18-årsgränser överallt?! Varför då? Det suger ju verkligen.. Och så fyller man ju såklart år sist av de flesta av ens polare.. Typ alla har redan fyllt 18 år, och sen kommer jag, den 7 november.. Usch asså, gud vad segt!

Nej, nu måste jag springa ut med hunden en liten sväng!
See ya all! ~therese

Jennie Let Me Love You, E.M.D.

Jag brukar väl egentligen inte vara den som kanske fastnar så extremt mycket för Idol-artisterna. Men den här låten är faktiskt sjukt bra enligt mig! :)


Lycklig, rakt igenom!

image123Fy F*AN vad skönt det känns nu asså! Helt klar med plugget och allt sånt.  Har pluggat psykologi nu , och jag känner mig klar för ikväll! Det enda plugg som återstår för min del innan jag börjar trean i höst, det är att läsa igenom psykologin lite imorgonbitti innan jag drar iväg till skolan. Annars är det bara att plugga teori inför körkortet och övningsköra och sånt! Men det är mer kul än tråkigt att plugga ;) Haha. Jag kommer klara teorin första gången, det ska jag göra. Det har jag bestämt :)
Den här plugg-högen till vänster, byebye med dig! Vi ses inte förens i höst ;)

blondie goes even more blond.

image122Yes, så är man Ännu blondare då! Haha, får se hur många som märker det i skolan imorn ;) Muahaha, vissa vet ju iof redan om att jag skulle göra slingor, men ändå ;) Jag blev iaf nöjd! Fint med sådär lite extra sommarblond nu inför sommaren :P Haha.
Hmm, jag har massa psykologi att plugga nu, såå , See ya all. För nu ska jag bege mig till pluggets och psykologins värld, för SISTA gången ända till i höst! YEEEES, DET HÄR ÄR SISTA KVÄLLEN JAG MÅSTE PLUGGA, FÖRENS I HÖST. Fy fan vad skönt!!! <3

Tisdagmorgon

Så var det tisdag då, sitter här i skolan nu och är på ovanligt gott humör, trots att jag är både trött och väldigt förkyld. Och fryser samtidigt som jag är varm! Härligt liksom..! Nej men det känns väl ändå bra! Haha, kanske är det för att det snart är sommarlov, bara idag, imorgon, torsdag och fredag kvar nu! Och bara spanska muntligt idag och psykologiprov imorgon! Sen så kommer det väl också en liten annan överaskning idag, men det säger jag inte än. Får se om det ens blir bra först! Haha, nej men man kan väl säga att jag ska leva upp lite mer till mitt rykte som blond ;) Haha.
Nu ska jag arbeta lite med min hemsida på Grafisk Designen!
Have a nice day!
~therese

Måndag ;

Så var det ännu en dag i skolan nu då! ;) Började 12.40 med en timme psykologi, sen en timme Grafisk Design och sist en timme Religion. Ganska så härligt ändå! På psykologin så var det här sista lektionen nu innan provet som är på onsdag, jag har läst igenom alla sidor och så, och det känns ändå som att jag kan det mesta^^ hehe ;) Sen så Grafisk Design, jag är typ klar med hemsidan nu! Ska bara småredigera imorgon typ om jag hittar något att finslipa på! Haha, och så är det dubbeltimme imorgon, så det blir nog lite chill ;) Sen Religion, hade sista religionlektionen idag! :D Imorgon är det bara avslutning på religionen ;) Muahaha, sen så kommer jag nog aldrig mer ha religion i mitt liv! En väldigt härlig tanke ;)

Har precis läst igenom de sista sidorna i psykologin, ska snart läsa de 10 första igen, sen ta en paus för att sedan läsa igenom de andra 20 sidorna en gång. Sen är jag klar med plugg för idag! Sen imorgon så är det bara att läsa igenom alla sidor 2 gånger, så det är lugnt :) Haha. Sen har jag inga mer läxor eller prov förens i höst! Guuud vad skönt och härligt det ska bli! :)

~therese

Söndag ; inte långt kvar! :)

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, vad säger ni om det va? ;D Haha, bara den här veckan nu, och den är fett chill! :D

Måndag; börjar 12.40 med psykologi, sen en timme grafisk design, sen lite religion.
Tisdag; Grafisk design på morgonen, sen religionavslutning, och sen spanska. Slutar vid 14.00
Onsdag; Börjar 10.25 med matte betygssnack, sen psykologi, sen slutar jag. (ska dock jobba på eftermiddagen..)
Torsdag; Börjar 10.25 med grafisk design, sen engelska betygssnack, sist eventuellt spanska bara.
Fredag; börjar antingen 8.20 eller 10.25 jag vet inte ännu, sen kanske engelska vet inte än, sen psykologi, sen slutar 13.40

Det låter typ värre än vad det faktiskt är, för om man jämför med hur jag brukar ha det, så är det här ingenting! Och de enda plugg jag har att göra är 30 sidor psykologi prov till på onsdag. Det är ju iof segt, men sen är det ju över ;)
Och veckan efter det:

Måndag; en psykologi "hejdå, jätterolig kurs"-lektion (jag ska inte gå)
Tisdag; en engelska "hejså, jätterolig kurs"-lektion (jag ska inte gå)
Onsdag; AVSLUTNING!!!!!!!!!!!!!!

Jag räknar ner dagarna ;) Haha, 5 skoldagar kvar. Men 10 vanliga dagar, haha. Åååå . SNART SOMMARLOV, FETT NAJS!!!!!!!!! <3

Åkersberga -> Waxholm

Upp klockan 8 på en lördag, härligt! Haha:P Nej men jag ska ju åka om typ en timme, så måste ju gå upp i tid för att hinna fixa rummet och packa, och fixa mig ;) Haha. Ska till Åkersberga idag. Sen så ska jag åka med Hampus och hans familj med deras båt till Mista och fira Therese och en av lillesyrrorna! :) Ska bli härligt, speciellt med sånt här fint väder! ;D
Nu måste jag springa vidare här hemma och fixa om jag ska hinna! :P
Byebye, ha en bra lördag!
~therese

Ny bikini

image121

Köpte ny bikini idag, vad tycks? :)
(underdelen ser jättehög ut på bilden...)

Shopping med mamma:)

Efter skolan idag, åkte jag hem, sen åkte jag och mamma till Stinsen för att shoppa lite :) Härligt! :D Haha. Det jag köpte blev ett par svarta shorts från Gina Tricot, en present till Sjöberg på hemlig butik ;P haha, en bikini från H&M, och sen lite underkläder från H&M! Japp, jag är nog iaf nöjd med det jag köpte idag, även om jag väldigt gärna hade stannat kvar längre och shoppat... Haha ;)

Prov --> Hål

Nu har jag haft mitt spanskaprov i läsförståelse! Det gick väl bra, hoppas jag iaf.. Nej men G borde jag nog få hoppas jag på! Så nu har jag hål/lunch fram till 12.40. Haha i tre timmar, vad ska jag hitta på då? ;) Jag ska plugga! Skriva lite psykologi så att jag får mindre plugg till ikväll, och så borde jag väl läsa igenom alla sidor i psykologin som vi ska ha prov på på onsdag. Såå, det blir plugga, plugga, plugga för mig i typ 2 timmar nu, sen är det lunch med polarna. Sen ska jag ha lektionen psykologi också, haha mycket psykologi idag! Men om en vecka är det iallafall över, för all framtid! Håll ut Therese, du kan klara det här!!

Choklad från Israel

Haha, våran granne var tydligen här inne precis. Jag hörde att föräldrarna snackade med någon, men kände inte igen rösten! Efter ett tag när jag lyssnat på dem här uppifrån, så kom jag fram till att det nog troligen var våran "nya" granne som var här inne. Haha, sen när jag kom ner, då bjöd mina föräldrar mig på choklad, från Israel. Som han grannen hade köpt till oss, haha vi känner han inte ens. Han vill bara lära känna massa nya människor! Haha, kanske trevlig haha. :P
Anyway, choklad från Israel är ändå helt ok^^ Haha, fick tre olika små sorter. Smakar typ som någon typ av kexchoklad, något liknande kitkat och något liknande nougat. Haha, men gott var det iaf! ;)

Äntligen :)

image119

Så äntligen, nu är det inte långt kvar till sommarlovet! :D Haha, har bara psykologi filmanalys tills imorgon, spanska prov läsa imorgon (men kan ej plugga till), sen spanska prata på tisdag (kan ej plugga till) och sen psykologiprov på onsdag på typ 30 sidor! Haha, det är inte mycket kvar nu :D Fy faan vad härligt alltså! Och så var det fett härligt väder idag också, sommarkänslorna smyger sig på! Haha.

Har chattat lite med David nu under tiden som jag skriver psykologi filmanalysen, haha. Har typ börjat planera sommarlovet :P Haha, nej men har iaf nånting som man kan sikta på att göra under lovet! Jag har ju inte planerat någonting alls! Såå, det blir att ta var dag som den kommer och göra det bästa av varje dag! ;)

Men har iaf några små saker planerade! Hehe. På skolavslutningen är det ju, såklart, först avslutning, sen är det att åka någonstans och bada med ett gäng! Ska väl typ slå ihop oss med några fler, om det blir som jag tror att det blir, så blir det typ jag, Annie, Sofia, David, sen även några som David snackade om, typ Emma, Ems och några fler tydligen! Hehe, får se vilka det blir. Men bada ska jag iallafall göra! ;) Haha.

image120Sen snackade vi ju typ om att grilla pizza här hemma hos mig, haha, får se om det blir av! Nej men, det skulle ju faktiskt vara riktigt roligt om det kunde bli så! Samla ihop ett gäng och sitta ute och grilla och såå, fett kul ju! Haha.
Oj oj oj, jag vill bara ha sommar och lov, nu! ;D

Sen vecka 24 ska jag iallafall jobba måndag-fredag, sen eventuellt veckan därefter också. Så då kommer jag väl att tjäna mellan 2500-5000 kr någonting sånt, beroende på om jag jobbar en eller två veckor! ;) Haha.
Aja, hur som helst. Jag bara vet, att det här sommarlovet kommer bli helt underbart!

Sjuk, trött

Härlig dag idag, verkligen! Börjar med att jag ska ha dubbeltimme i religion, men jag kunde inte somna igår förens vid ett typ.. Så jag tänkte skriva på schoolsoft att jag skulle till läkaren för att kunna sova ut lite. Men mamma börjar sent och vid fem över sju kommer hon in och skriker på mig att jag fan inte ska skita i skolan. Men asså, vadå? Vi gör absolut ingenting på lektionen, halva klassen kommer och vi ska ha 2 lektioner om sekter och etik bara för att dra ut på tiden typ. Jätteroligt, verkligen!
Sen nu har jag grafisk design, ingen har typ kommit igång med hemsidan ordentligt och nästa torsdag är det redovisning, känns bra. Sen är det lunch, då måste jag plugga spanska preteritum, imperfekt och all gramatik-skit, för jag glömde böckerna i skolan igår.. Sen är den psykologi då vi ska börja med ett nytt kapitel på 30 sidor som vi ska ha prov på nästa onsdag. Sen är det engelska-nationella, muntligt. Och efter det är det spanska skriv-prov.
Gud vilken härlig dag, eller hur?!

Jobba

Så har man precis ätit middag nu! Det blev wok. Muuums :D Har jobbat mellan 13-17 också idag.. Fick iallafall lite variation på arbetet jämfört med hur det brukar vara! Hehe, fick sätta in alla papper i pärmar och sortera om allt... Allt som jag gjort hittils, precis allt! Sorterat, scannat, arkiverat och sånt, alla dessa papper ska sorteras om i en annan ordning nu och sättas in i pärmar, yeey. Men ska väl inte klaga, det är ju iaf ett jobb. Ett jobb där jag kanske kan jobba 10 dagar (2 veckor) efter skolavslutningen, såå, på så sätt så har jag ju, typ, ett sommarjobb.. Kan tjäna upp till 5000 kr då, om jag jobbar så mkt. Hmm, okej då, jag säger att jag kan jobba två veckor istället för en vecka, nästa onsdag då jag ska jobba..

Sova hos älsklingen :)

Så är man hemma nu då, hehe, jag sov hos älsklingen till idag :) Häärligt :) Åkte dit igår direkt efter skolan, så var väl där nån gång runt halvfyra kanske. Hehe. Tog de bara lugnt och såå, kollade på Offside, och åt glass haha. Och kollade (stund-vis....) på Melodifestivalen också, på semifinalen eller vad det nu heter. Haha.
Men hur som helst! Nu sitter man här hemma igen, och börjar skolan idag 12.30, har en timme psykologi bara. Sen äre jobba som gäller till typ 17.00 eller något sånt! Sen måste jag nog hem och skriva filmanalys till Psykologifilmen som vi ska se klart idag, Sybil. Hmm, en annorlunda film måste jag väl säga... Men helt ok ändå, antar jag.. Haha.
Nej nu ska jag fixa något att äta innan jag ska ut med den lilla vita ruffsen som ligger där nere i trappan! ;) Daisy alltså, hunden. Haha.
Byebye~therese

Matte nationella och Spanska hörförståelse..

Yey, en ren, härlig provdag idag! Guuud vad roligt asså.. *not* Men men :P Haha, på matten får jag väl iallafall G på, hoppas jag! Sen på spanska hör, där får jag väl G iallafall, hoppas jag! Usch, jag är så skoltrött.. Min hjärna har redan tagit sommarlov:) Hihi. Men nu är det inte långt kvar iallafall!! Bara imorgon (en lektion..), torsdag, fredag och sen nästa vecka mån-fre. Sen är det typ looov :D För sista veckan, vad gör man då liksom? ;) Haha, går egentligen i skolan mån-tis veckan efter också, men som sagt, inställda lektioner eller typ "Ååå hejdå, gud vad roligt det här var yey, hejdå" Haha. :P

Matte + Huvudvärk = ingen höjdare!

Har smått ont i huvudet just nu, och sitter och pluggar matte, inför nationella imorgon. Ingen bra mix precis.. Men men! Bara å plugga på, och göra sitt bästa ;) Haha.
Slutade 17.20 idag, jag stannade kvar på extra Grafisk Design för att arbeta vidare med hemsidan, annars kommer jag väl kanske inte hinna klart med websidan. Men men, så äre iaf ;)
Nu ska jag plugga lite mer, och räkna lite mer på gamla nationella test.. yeeey!


Längesen ,

Hejsan allihopa :) I know, var väl ett litet tag sen man skrev.. Men men! I fredags var jag ju iallafall i skolan och hade spanskaredovisning, som gick helt ok tror jag nog. Sen Psykologi och Matte, efter det åkte jag till Danderyds sjukhus och mötte upp Hampus, sedan åkte vi ut till Mista. Åt mammas extremt goda (!!!) hemagjorda pannbiff och sås och potatis, sjuuukt gott! Me love! Haha. Var med Thette och Sofi i ungdomslokalen ett tag, sen gick ut med hunden. Kom sen tillbaka till ungdomslokalen precis när Thette och Sofi skulle gå in, så vi var där ett tag då innan vi gick och la oss sedan.
Lördagen; Gick upp, gjorde oss iordning. Var lite tråkigt väder, så kollade på tv med hampus och thette i husvagnen då. Åt grillad korv med bröd till lunch, mötte Koffe, Matte och nån till som åkte dit med Koffes bil för att hälsa på. Sen körde mamma och pappa hem mig och hampus till åkersberga. Lina hade tjejkväll hemma med några kompisar, hehe, så vi fick vänta och äta efter dom :P Haha. Nej men sen iaf, såg vi på American History X, och såå. Och nu är det söndag, har precis vaknat, typ. (A) Haha. Nej men snart kommer Koffe, han skulle egentligen hämta upp mig och Hampus så vi skulle till Uppsala till Biltema där, men jag och Hampus hinner inte bli klara, såå, vi stannar hemma. Hehe, sen skulle jag få skjuts hem av Koffe, men får se hur det blir med det! Haha.

Neej, nu måste jag kolla bilddagboken och facebook ;) Hehe, långt och mycket i inlägget idag kanske, men men :P Haha.
Byebye, godmorgon allesammans ;P
~therese

Hål, igen..

Yes så har man hål, igen! Hade spanskaredovisning nu på morgonen, det gick väl ok tror jag! Såå, nu har jag hål, sen lunch, sen psykologi och matte. Och på psykologin är det bara film igen, yes, det känns härligt det här! Haha. Bara chill kvar idag ;)
Efter skolan, då bär det av med buss 607 till Danderyds sjukhus, sen buss 670 till Waxholm, i know, väldigt intressant information. Haha. Men men, så är det iallafall! Ska möta upp Hampus vid Danderyds sjukhus, han kommer med Roslagsbanan till Mörby station, så stackarn får väl gå ner till bussarna själv sen ;P Haha.

Hål, igen

Hehe, asså min dag idag. Komma till skolan och ha religionprov, klar väldigt fort, så fick ett hål på en timme sen då, sen kom jag till grafisk design, då var det inställd lektion. Efter det hade jag lunch. Sen kollade vi på film på psykologin i en timme. Sen nu har jag hål igen, och sen en timme spanska då vi ska se film, fett seg dag!! Haha, bara hål och lunch och film hela tiden typ.. På tal om lunch, David kasta sitt äpple på min tallrik där det fanns ketchup på.. Såå, det skvätte ketchup på mig och Lovisa, stackars Lovisa hade vit tröja också.. Men men, det syns fortfarande på min tröja också!! Hmm, han ska iaf få hämnd senare ^^ Muahaha.

Ikväll är det Rix FM festival i Kungsan! ;D Ska dit med Annie, och eventuellt några till :P Haha, skönt att få komma hemifrån! :)


Finally .

Äntligen, äntligen är religion prov och sånt över, för all framtid!! Hur skönt känns inte det liksom?? ;) Muahaha. Såå, nu är det bara Mattenationella, Engelska nationella muntligt, Psykologi filmanalys och Psykologiprov kvar! Typ iallafall! Haha. Ska ju iof ha Spanska redovisning imorgon också, och senare även spanska muntlig grejj typ, och läs eller nåt sånt. Äsch jag vet inte, vi skulle iallafall ha massa småsaker som vi skulle lämna in också! Soo, hehe, det är en del kvar innan sommarlovet börjar, om lite mer än 2 veckor (A) Fy faaan vad skönt det ska bli!!! INGET PLUGG VARJE DAG EFTER SKOLAN!!! :D Asså, jag går inte i skolan 8.20-16.00, jag går typ i skolan 8.20-20.00 varje dag, om man räknar med allt plugg jag gör hemma, såå. Det känns skönt att det snart är lov då! :) Yees.
~therese


Ingen mer religion! :)

Shiiiieet va skönt det känns nu, faktiskt! Okej, jag har inte haft provet ännu, men ändå! :P Jag har iaf pluggat klart, ska väl bläddra igenom imorgonbitti kanske och kolla det sista jag inte helt kommer ihåg, men annars är jag klar med att plugga inför nånting religion för resten av mitt liv! Eller okej, för resten av gymnasiet iallafalla ;) Haha.
Snart är det LOST, yeey! Ska ringa Hampus då och snacka undertiden hehe :)
~therese


Beröm till lilla mig :)

Haha, har jag inte bara varit föör duktig nu? ;D Direkt när jag kom hem från skolan sket jag i att starta datan, utan satte mig direkt för att läsa igenom all religion! Såå, nu har jag gjort det en gång, och ätit middag dessutom, såå, nu förtjänar jag en paus tycker jag och kolla lite på datan :) Haha
~therese

Engelska Nationella - Reading

Har precis haft engelska nationella nu, reading. Det gick väl helt ok, känns det som iallafall. Känns iallafall bättre än det gjorde på hör! Och typ skriv. såå, vi får se vad det blir! Bara engelska nationella muntligt kvar nu, nästa torsdag! Och matte nationella på tisdag då.. Och religionprov imorgon, och psykologi filmanalys och psykologiprov.. På mindre än 3 veckor,,, yey, vad roligt! *not* ;P


Stressigt .!

Ååå, stressig värre! Jag gick upp typ 7-7.30 nån gång, för att hinna plugga innan jag drar till skolan! Men såklart så var jag tvungen att hålla på att fixa massa frukost bara för att det inte fanns bröd (som jag bad föräldrarna köpa i helgen....), och sen så kom jag på att jag ville uppdatera min (eller pappas..) mp3 lite! För finns inte så många bra låtar på den, bara gamla som jag lagt in förut. Såå, nu sitter jag och gör det, och jag ska gå om typ 20 minuter och innan dess måste jag ha gjort lite fruktsallad och ätit det för jag måste orka idag!! Ska ha Engelska nationella prov liksom.. och så är det inga som har lunch samtidigt som mig idag tyyp, så jag tänkte köpa nåt litet i caféterian bara, och sen plugga religion på lunchen, (som jag inte hann nu på morgonen).. Ouff, sen imorgonbitti första lektionen är det prov! Och jag kan inte mycket alls! Ouff, gotta go ..

Vincent - Miss Blue

Jag är helt FAST för låten!! <33


Umgås lite ibland ;)

image118Brukar inte sitta nere i köket med mamma så ofta, men gjorde det nu iaf! Jag satt och läste igenom all religion inför provet på torsdag, medan hon läste någon roman, någon bok. Och såklart, lite då och då (eller rättare sagt efter typ varje stycke) satt jag och föreläste henne om vad jag läste! Haha :P Nej men, att hänga lite med föräldrarna, även om det bara är att sitta på varsin sida om köksbordet och läsa eller se på film med dem, det borde man faktiskt göra lite oftare ibland! Faktiskt! Haha, jag blir typ som på gott humör av det :) Eller vad säger ni? Hehe :)

looov

Någon mer än jag som bara vill ha SOMMARLOV nu på sekunden och ingen mer skola ??? :D

Grafisk Design

image117Så sitter man i skolan nu då, 9.12 är klockan just nu. Vi ska typ göra en websida på grafisk design! Haha, hmm, får se hur mycket jag kommer ihåg då från Webdesignen! Hehe, Ska iaf göra en sida om alla arbeten vi gjort under kursens gång, såå får se hur den blir! ;) Hehe.
Borde kanske inte skriva blogg just nu, men har redan gjort min skiss till hemsidan och jag är hungrig! Och stackars Hampus, som sitter och skriver Matte Nationella för A-kursen just nu, hoppas det går bra för han. :) Hehe, neej, nu ska jag nog återgå till arbetet ;)
Bye ~therese

Ludacris - Get Back


Ja tack!

Hittade den här skjortan/klänningen på H&M's hemsida, kostar 249 kr. Ajdå, min plånbok är fattig! Haha, men skulle absolut inte tacka nej till den :)


Ont, ont ont

Usch, jag har så ont i magen! Skönt iallafall då att det var kort skoldag, hade väl inte orkat annars! Hoppas det inte fortsätter så här hela veckan, jag ska ju ha prov och massa! Hmm .. Hoppas ni mår bättre iaf . Hehe
~therese

jag är såå trött!

Asså, jag förstår inte! Jag är så sjukt himla trött, somnade ju typ i Religionboken här nu.. Fan, jag har prov på torsdag, tror ni jag har pluggat nåt eller? Nej, precis, ingenting! Och så är det på Kristendomen och Islam, fan jag kan ingenting om de! Typ de svåraste religionerna tycker jag.. Ååå, aja, bara att göra mitt bästa!

Hade bara en lektion idag iaf! :) En timme matte, eller 50 minuter rättare sagt! Sen gick jag till SYO och bytte ut Spanska steg 6 mot Italienska steg 1! Såå, inge mer spanska någonsin om 3 veckor :D Naaajs liksom ;D Haha. Ska bli såå skönt tycker jag iaf! ;)

Ouff, nej nu måste jag plugga, ännu mer Religion! Jag är iaf klar med engelskan, såå bara att kämpa på nu!
Byebye
~therese

Söndag ;

Så var det söndag igen då! .. Segt, och så är man lite trött, och så måste jag städa lite och plocka lite på rummet, och så tänkte jag rensa bland mina kläder.. Hmm, låter väl roligt?! ;/ Hehe, men men, jag har iallafall bara en lektion imorn :) Matte mellan 9.20-10.10 :)

Fett härligt väder idag jue! :D Var ju nästan för varmt för att vara ute.. Haha, nej men det var skönt :) Och så äta middag ute på baksidan för första gången för i år också , härligt! :)

Nej, nu äre dags för mig att rensa bland mina kläder!!
Byebye
~therese

Lördag, och trött.

Såå, kom typ precis hem nu från Annas teateruppvisning (hennes slutproduktion)! Väldigt kul att se :) Hehe.
Är sjuuukt trött nu bara, sov ju inte såå mycket inatt, typ kanske max 5 timmar .. ouff, Hur som helst! Hehe, efter teatern, fick skjuts till centralen, men jag missade mitt tåg med 2 minuter!! Så jag fick vänta en halvtimme på nästa tåg.. yeeey..! Snackade iaf med Hampus i telefonen hela tiden tills jag kom hem! ;D Haha, i väntan på tåget köpte jag en hamburgare och lite pommes frites, och sen en Gott och Blandat till Hampus, som jag typ käkat upp nu. men ändå! ;P Haha.
Nej, nu ska jag väl joina Hampus, och gå å lägga sig ;)
Gonatt! ~therese

Goodnight!

Godnatt då alla sömntutor :) Haha. Nu stängs datan av för dagen iaf. Var hel-chill dag i skolan faktiskt! ;) Göra nada på psykologin, sen göra nada på matten, eller jo, titta på när läraren försökte lära sig den nya tekniska white-boarden och äta lite godis med Emelie! Haha.
Sen kom Hampus :) <3 Eftersom vi gick välja mellan att åka full buss eller vänta megalänge, så gick vi hem (i typ en halvtimme..) i det härliga vädret :) Sen hare varit tv,  å glass å sååå  haha.
Nej nu ska jag sova.. ;)
Gonatt!!

Sommarvärme:)

image114Yeeey, det är sooommar ute :) Muahaha, Hampus kom till skolan nu när jag slutade, sen missade vi bussen och alla andra är proppfulla, såå vi gick hem! i värmen! Haha:P Fett sugen på att dra ner till Torparängen nu och ta sig ett dopp, men men. Det får vi se hur det blir med det! ;) Ska ju kanske ner dit ikväll annars, det beror på om någon lyckas få ihop några människor!! Några som har lust att dra ner dit ikväll? ;)
Nej, nu ska jag sluta skriva här och va lite social, haha, har ju gäst här. Nääe, inte gäst, Hampus , men ändå ;)
Byebye
~therese

Back to school.

image113Det är såå skönt ute! Bara så ni vet ;) Låg ute nu i typ lite mer än 1 timme kanske, pappa kom hem också på sin lunch, satt ute med mig på baksidan då en stund! Hehe, nåt sällskap iaf! ;) Haha. Har vattenflaska med mig nu till skolan, så jag inte får ännu nån sån där dum svim-attack, haha, jag måste lära mig att dricka vatten på varma dagar!!
Anyway, nu är det dags att dra till bussen när som helst, till skolan. Ha psykologi, och sen matte. Sen kommer Hampus! :D

Imorgon, ändrade planer, det blir typ inget Street Car Fest, det blir en dag på stranden (eller Torparängen haha) med Hampus istället! Myys :)

Dags för mig att åka iväg nu!
Byebye
~therese

Ändrade planer, men bättre ;)

Yepp, blev inte riktigt som jag planerade morgonen, haha. Nej utan jag kan sola nu 1 timme och 20 minuter i sträck :) Muahha! Såå, har dragit på mig mina gamla korta jeansskjorts, fula men vadå? Jag ska ju bara ligga själv på baksidan, såå ;) Och ett litet linne, härliga tider det här är! :) Summer, here I come :) Haha.

God morgon alla sömntutor :)

image112Så sitter man här då, lite smått hungrig.. Ska snart tvätta håret, sen fixa mig klart resten, och sen äta lite frukost! Jag satsar iallafall på att vara klar inom ungefär en timme! Alltså klockan halvtio. Då är det ut på baksidan och pressa i solen som gäller! Från typ 9.30-10.00, sen måste jag ut med hunden! Sen pressa igen mellan typ 10.20-11.20! :) Häärligt! ;) Vid typ tio i tolv, då måste jag till bussen, för att åka till skolan och göra nada. Asså, först psykologi (kolla på redovisningar, göra ingenting), sen matte (typ göra ingenting där också). Såå. Men men, jag är iallafall glad över den timmen jag kan pressa i solen nu! ;) Haha.

See ya!

Från Gina Tricot .!

image111
Hittade just den här snyggingen på Gina Tricot's hemsida, för 299 kr. Ouff, jag skulle inte banga på den! Men problemet är ju bara att, min plånbok bangar stort på den! :/

Hem från stan! :)

image110Har just varit i stan nu med spanskan på teater, på Dramaten! Haha, asså det var väl en kul grejj att göra med klassen och såå, (och som plus så får man ju sovmorgon till 12.40 imorgon haha), men asså teatern var väl lite halvseg, om jag ska erkänna.. Men men! Asså teatern var väl lite konstig, var av någon spanska dramatiker från början av 1900-talet. men men, hahaha.
Sen på resan hem, eller från teatern till tåget, asså det är ju fett skönt ute fortfarande! Och asså, jag ville verkligen inte hem! Haha, hade fan lust att stanna kvar i stan (om det bara var några polare som också ville det... hehe), och dra nånstans haha. Men men, det var bara att snällt åka hem och möta upp pappa nere vid stationen här.

Sen imorgon, då har vi ingen dubbeltimme spanska på morgonen :D :D Såå, jag börjar egentligen typ 10.25, men pallar inte engelskan, för vi gör inget, och sen är det lunch direkt efter! Såå, jag ska till "tandläkaren imorn kl. 11.00" Haha :P Näääe, skoja, elr asså nej. Men men hur som helst, ;P

Snackar med Hampus i telefonen, eller det är väl mest jag som snackar och han ba "mm", "neej", "aha".. Haha, han är trött stackaren, men men, jag håller honom vaken ;)

Näe, nu ska jag vidare till bilddagboken och facebook.
Bye bye so long!
~therese


Svim-attack? Nej tack .

image109

Asså guuud, jag fick svim-attack idag under psykologin. Mitt under min grupps redovisning också!! Usch .. Jag hade iallafall sagt mitt, sen så när den sista personen i gruppen höll på att prata, så kände jag typ bara först hur jag började kallsvettas och så, sen hur ljudet blev konstigt och synen och allt, blev helt yr bara. Jag tänkte först ba "nej men jag klarar mig nog, jag står kvar här". Men men, som sagt, det gjorde jag ju inte! Så till slut var jag tvungen att viska till Linnea ba "Asså jag håller på att svimma, jag går ut å dricker lite eller nåt..". Sen så gick jag bara ut ur klassrummet.. Usch, och just när vi stod och redovisade, hmm , aja! Drack lite vatten och satte mig ner, gick sen in i klassrummet igen lagom till min grupp var klar med redovisningen.. Suck.. Aja! Så går det när man inte dricker vatten på hela dagen, trots att det är mega-varmt ute typ!

Hur som helst, dagen har väl varit helt ok idag faktistk! Trots att dagen började med en dubbeltimme i Religion.. yeeey! De två timmarna gick ganska fort iallafall.. Efter det var det Grafisk design, fixa det sista på CD-omslaget och sen berätta kort om det. Sen så skulle jag hem på lunchen och byta om och äta och såå, så jag drog lite tidigare där från lektionen.. Hehe.
Hem, äta lite, byta om, sen stressa tillbaka till skolan och psykologiredovisningen. Sen Engelska redovisning om boken jag läst, sen drog jag hem för att vila lite, äta lite och dricka vatten!

Men dagen är ju inte slut än! För klockan 19.00 ska jag vara på Dramaten med spanska-grupperna och se på teater.. Har ingen aning om när jag kommer hem sen, men men, vi får se!!

Byebye, ~therese

Morgondagens outfit?

image108 Morgondagens kläder? Jag vet inte, haha. Jag köpte de där jeansen förut, men dum som jag är så köpte jag ett par som självklart var för stora i midjan! Och jag vill inte ha skärp, jag har inte ens några snygga skärp, såå . Hmm, vi får se vad som blir imorgon!

Och så imorgon, då ska man ju också gå på Dramaten med spanskan, asså, hmm, aja. Haha, jag slipper ju iallafall dubbeltimmen på fredagmorgonen (A) Haha, så då börjar man 10.25 på fredag då ;) Yees, va najs! :D

Jag måste köpa linnen, fler linnen, i färg! Och inte som är blåa, svarta eller vita. Utan färger! Jag har fan inga kläder i färg, så det är något jag ska satsa på nu under sommaren! Och helst inte så mycket gult, jag har nästan bara gula eller svarta tröjor och t-shirtar eller linnen.. Såå. oh well! Haha.

Nää, goodnight på er! Dags å börja fundera på att göra sig iordning nu ;) Byebye!
~therese

Underbar låt !


Förlåt ?

image107Förlåt om jag är annorlunda vissa dagar, jag vet själv inte vad det faktiskt beror på . Men nånting inom mig är det väl, men vad? Allt känns inte helt 100 alltid, men jag vet inte vad det är som är fel?! Jag har ett underbart liv. En familj som bryr sig, en underbar pojkvän, underbara vänner som alltid ställer upp, och saker har börjat lösa sig igen, inte bara hemma utan även i skolan och på mista. Allt börjar gå bra igen. Men ändå, ändå, så känner jag mig helt förstörd vissa dagar. Dagar då allt och inget funkar. Dagar då jag kan vara konstig, utan att själv veta om det. Varför?! Jag vet inte själv.

Jag måste bara säga, TACK till alla mina underbara vänner som alltid finns där<3 :) Tack för att ni finns, TACK till min underbara pojkvän som alltid stöttar och ställer upp och märker direkt på sekunden om det är något som är fel. TACK mamma och pappa, för att ni är helt underbara föräldrar! :)

<33


Grafisk design.

image106Såå, sitter man här och har Grafisk design då, men jag är typ klar med mitt CD-omslag, såå jag gör inte så mycket.. Men men, ska väl snart börja skriva ut och så .. Anyway, jag är även klar med alla läxor för veckan! Känns skönt att inte ha något sånt kvar framför sig iallafall! Hehe och som belöning för att jag varit så duktig och gjort klart alla läxor, så ska jag till Hampus idag efter skolan haha :P Ska bli kul :) <33

Asså , jag vet verkligen inte vad jag ska göra nu på lektionen, jag är trött, jag är klar, och vill hem, eller, jag vill till Åkersberga nu (A) Haha. Men de två sista lektionerna har jag typ Spanska redovisning och Engelska redovisning, såå jag måste stanna kvar i skolan, heela långa dagen ända fram till klockan fyra! YEY, vad roligt *not*. Hehe, oh well.
Ska väl hitta på något annat att göra nu, men men.. byebye!
~therese

Älskling jag vill sjunga för dig ..

Jag har hittat en låt, en sjukt fin låt! Här är texten, men jag har ändrat lite då, hehe, det är egentligen en kille som sjunger om en tjej, men eftersom jag är tjej så ändrade jag så det stämde ;) haha.
Det roliga är, att den 5 maj 2007, då träffade jag Hampus för första gången, och i texten sjunger de om "den 5 maj". Och dessutom, artisten som sjunger, han heter Hampus..

 

image105

Älskling jag vill sjunga för dig

Är det på riktigt snälla blunda och säg

Är jag i himlen, drömmer jag älskling

Träffade dig och min önskan blev verklig


Den 5 maj, när jag berättar blir jag jättevarm

Den stunden, den kvällen, sekunden vände allt

Du har gett mig minnen och känslor, jag älskar den dagen

Jag är lycklig idag, på grund av vad kärleken gav mig


Den känslan i magen, för du och jag tillsammans

För mig är du en sån, jag hoppas att vi slutar med varandra

Den kvällen var mitt allt med dig, jag visste redan då

Att du var han, den killen, du var killen från det blå


För vårat förhållande, vår kärlek har förtrollat mig

Hur ska jag förhålla mig, du har gett mig lyckligaste känslan

Få kyssa dina läppar

En ängel


Jag älskar allt med dig, ditt fina bruna hår

Din omtänksamhet och på sättet hur du går

För denna storstadskväll, på denna lördagen

Är det bästa som hänt mig, jag har träffat en ängel


Älskling jag vill sjunga för dig

Är det på riktigt snälla blunda och säg

Är jag i himlen, drömmer jag älskling

Träffade dig och min önskan blev verklig


Min underbara kille, nu vill jag sjunga för dig

Så blunda igen, när jag berättar vad du betyder för mig

Du är min stjärna på himlen

Min älskade pojkvän, mitt hjärta och inre, min smärta försvinner


Du är en ängel intill mig, om något händer dig och mig,

Så ska du veta att jag alltid kommer älska dig

Du är en del av mig, inlåst i mitt inre

Jag är den tjejen som fått en gåva från himlen


När tårarna rinner, så är jag ledsen med dig

För jag är din och du är min och du är bäst i världen

Du ger mig ditt allt, denna kärlek slår

Jag blir den tjej som jag älskar att vara


Du gav mig din hand

Jag gav dig mitt allt

Vi ligger tillsammans och jag i din famn

Totalt i romans


Älskling jag vill sjunga för dig

Är det på riktigt snälla blunda och säg

Är jag i himlen, drömmer jag älskling

Träffade dig och min önskan blev verklig


Du är allt, allt, som jag någonsin önskat mig

Men om du glömmer mig, snälla kom ihåg hur jag sjöng för dig

För jag älskar dig så, och om du åker iväg så kommer det hänga ett lås

Jag kommer gråta ihjäl mig, stå utan själ

Men jag kommer aldrig stå i din väg, jag lovar och svär


Älskling jag vill sjunga för dig

Är det på riktigt snälla blunda och säg

Är jag i himlen, drömmer jag älskling

Träffade dig och min önskan blev verklig


lite lite bilder,

image104Kom på nu när jag kollade igenom min blogg lite här, att jag har väldigt få bilder i bloggen! Iof så har jag ju typ alla bilder på bilddagboken, men ändå! Bloggen ser ju nästan lite tråkig ut nu .. Så skärpning på det för mig!

Hur som helst, måste säga igen, härligaste långhelgen med älskling i helgen<3 Gud vad jag ÄLSKAR dig Hampus Gottfriedz!! <33 Längtar tills fredag :)

Just nu sitter jag här och har lite megatråkigt nästan, jag tror jag typ är klar med mitt CD-fodral på Grafisk Design nu, så jag gör inte så mycket annat än att lyssna på musik i pappas mp3. Haha, ja, i pappas mp3. Suck, min mobil är på service för tredje gången nu. Jag skulle eventuellt på helt ny mobil, får se sen när jag kommer hem om mamma snackat med Telia om det.. Så nu har jag iallafall min gamla Samsung och pappas Mp3 till musik och såå , det suger! Och som pricken över i:et, min ipod är helt störd, den funkar typ inte.. *suck*

Nej, nu ska jag vara lite seriös på lektionen, byebye!
~therese

6 underbara månader med min älskling <3

image103
Nu, igår, lördag den 3 maj, var det 6 månader med älsklingen<3 Det har verkligen varit de mest underbara månaderna! Jag är så glad som har dig Hampus Gottfriedz, jag Älskar dig<3

RSS 2.0