Snart sommartider, men nu Vintertider <3

Sommartider.. <3


Sommartider. Nu sitter jag här igen och drömmer mig bort till sommaren.. Haha. Men jag längtar verkligen. 12 veckor kvar bara! Tolv veckor kommer gå hur fort som helst. Jag kan knappt fatta det att den sköna sommaren snart är här :) Hehe. Men just nu är det mycket snö ute, och jag klagar absolut inte på den! Jag älskar verkligen snön och vintern också. Och imorgon, då du Nathalie. ;) Haha. Du är körd hörru :P Jag kommer vinna Stort över dig i snöbollskrig imorgon. För tro inte att jag inte kommer starta ett. Det är snö ute, jag älskar snö och vi har inte haft snöbollskrig sen höstlovet! :O Haha. ;P Längtar redan nu. Och du, du kommer Inte lyckas mula mig. Jag har aldrig blivit mulad och kommer inte heller att bli det. ;) Det vet jag bara, så är det. Haha. :D

Såå, vad har hänt i helgen då? Det är lördag idag, nu är det kväll och jag har precis tagit en paus från skolarbete.. Jag vet, plugga på en lördagskväll. Jag är knäpp. Men jag måste verkligen plugga, hela mitt betyg i engelska hänger på en redovisning som jag fortfarande inte riktigt vet hur jag ska redovisa.. Så det är lite körigt just nu om ni förstår. ;) Haha. Det känns som att hela mitt liv styrs av läxor just nu. Det är nästan det enda jag gör nu för tiden. Pluggar. Allt annat kommer efter det. Och jag tycker inte om det. Kan inte skolan bara sluta att ge oss läxor hela tiden? Jaja, inget man kan göra åt det. Hehe.
Vi ska ju välja kurser och så nu den här veckan, och jag vill läsa för många kurser.. Hehe. Jag vill nästan ansöka om ett utökat schema.. Men men, sån är jag. ;) Vill lära mig mycket. Men läxorna kan jag faktist hoppa över Helt och hållet. ;)

Nej, nu ska jag återgå till engelskan. ^^ Hehe.
Puss på er.
~terese

Every single time...


 Det var när man var liten, då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden och mamma var den bästa på jorden. Höjden av smärta var när ens barbiedocka tappat benet. Värsta gråten var när man ramlade och skrapade knät. Största rädslan var "monstret under sängen".
  Nu är skitsnack vardagsprat. Man pussar alla på kinden och kärlek har blivit svårare. Ibland känner man att mamma är  värsta fienden på jorden. Höjden av smärta idag är när man inte får sin vilja fram och den värsta gråten när man känner att vännerna svikit eller att man inte räcker till, och den största rädslan är att förlora någon man tycker om...
Tänk att ha någon, någon som alltid finns där,
 någon som aldrig sviker..
Det är inge kul när vännerna sviker,. 
Det har hänt mig alltför ofta, och jag
tänker inte ta det mer. Du, eller
ni, får göra som du vill, men jag
tänker inte ta det ngt mer nu.
Finns du där, eller inte?
                 

Jag vet vad jag vill, men jag kan inte   
vänta i all evighet... Bestäm dig nu, 
snälla, jag klarar inte av det mer.. Jag 
blir bara ledsen av att tänka "kanske"...
Snälla, nu..? <3 



 

Jaha, nu så sitter jag här och skriver 'ingenting' igen.. Men som sagt, jag har ju inget roligare för mig. Jag har annat för mig, men inget roligt.. Engelskaläxa så de heter duga. Till fredag ska vi kunna Alla glosor vi haft hittils + alla Platformar (grammatik) vi haft hittils + Nya glosor.. Och så ska ju jag ha engelska bokredovisning på måndag. Så, jaa, min tid fram till måndag består väl egentligen av "plugg", plugga engelska. "Jippie!" Inte så kul..
Förlåt, jag är bara på lite dåligt humör. Jag har varit på gott humör allt för länge nu.. Nu kom bomben som explodera.. Jag vet inte vad jag ska tro..? Sviker de mig? Ljuger de för mig? Vill de ens vara i min närhet? De jag snackar om, tror definitivt inte att det är dem jag snackar om.. De som jag inte skriver om, tror nog att det är dem jag skriver om.. Men nu funderar jag över några andra personer, personer som jag trodde alltid funnits där för mig, personer som jag tycker om sjukt mkt.. Personer jag aldrig vill glömma... Men jag kan inte låta bli att fundera.. Varför är de som de är? Är det bara jag som tar allting som händer, allt de säger och gör, på fel sätt? Är det mig det är fel på? Jag förstår inte.. Jag känner mig som ett litet barn, som sitter och undrar varför allt är som det är.. Jag förstår verkligen ingenting just nu.. De säger att de tkr om mig, de säger att de är mina vänner, de säger att jag kan prata med dem om vad som helst när som helst, de säger att jag är en bästa vän. Men hur mkt av allt detta är sant? Kanske är det bara jag som är otroligt dum i huvudet och börjar tvivla på dem, eller kanske har jag rätt om va de tycker? Jag vet ingenting... Jag vet bara att just nu är jag otroligt nere, och behöver komma bort från allt känns det som. Bara försvinna ett tag, bara för att se vad som händer. Skulle de ens sakna mig?

För att komma till de lite roligare delarna i mitt liv just nu.. Jag jobbar på posten den här veckan. :D Innan skolan, och idag efter skolan jobbade jag. Jag kommer tjäna runt 700-900 kr den här veckan! :D Och imorgon får jag min lön från juljobbet på posten. Ekonomiskt ser det bra ut för mig. ;) Haha. xD
I skolan går det framåt, men vi har sjukt mycket läxor just nu, så därför tänkte jag sluta skriva om mitt tråkiga liv nu och återgå till pluggandet.. ;) Hehe.

Puss på er.
~terese

the Winter..

Vintern
I förra inlägget såg ni vägen bakom huset, från förra året. Här får ni en bild från idag. :) Var ute på promenad med hunden idag runt elva, och kunde inte låta bli att ta med kameran och fota lite. ;) Haha. Fick några bra bilder faktiskt. :)

Såå, vad har hänt idag då? Inte så mycket egentligen. Var ju ledig idag, så jag tog det bara lugnt. :) Har läst lite (eller 'mycket' för att vara jag) i engelskaboken, äntligen. Äntligen har jag börjat komma någonvart med den där boken. Det tog över halva boken innan den började bli bra. Det hände ingenting innan dess, bara samma saker hela tiden. Men nu vill jag bara läsa ut den. :) Så jag kommer nog läsa ut den ikväll kanske. ;D Jag hoppas jag hinner det, det är mindre än 100 sidor kvar, så jag gör nog det. ;) Haha.
Annars idag har jag varit ute med hunden två gånger, och kom precis in från en promenad med familjen. :) Vi gick sjöpromenaden idag. Så himla fint där nere vid vattnet nu på vintern. :)
Jag kom fram till en sak igår. Att om man tar med sig kameran (nästan) överallt, och fotar många bilder, så får man många fler roliga, bra, fina bilder. Bilder som verkligen bär med sig minnen.. Så därför har jag bestämt mig för att ta med mig kameran lite överallt nu framöver. ;P Haha. Så akta dig, annars kommer du med på kort;) Hahaha.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska nog ta på mig mjukisbyxor, ta en kopp varm choklad och läsa lite i min bok. Helt underbart. ;)
Puss på er.
~terese

Wintertimes

Wintertimes
Så där såg det ut förra året på vintern här hemma bakom huset, nästan som nu. Inatt snöade det ju hela natten, och det snöar fortfarande. :D Kan man låta bli att bli glad? Neej, det kan man inte, inte jag iaf. ;) Hehe. Snö är helt underbart, även om inte alla tycker det. Eller hur natta? ;) Haha. Jag kan fortfarande inte fatta hur du inte kan tycka om det.. På höstlovet var det ju så himla kul. Snöbollskrig hos Segel. ;D (Och hörru du, tack för att du kastar snöbollar på nån annan och sen gömmer dig bakom mig. :P Haha.) Det är dagar som den här alla ska träffas någonstans och ha snöbollskrig! Haha. Men det är väl typ bara jag som vill ha snöbollskrig.. Varför ska man växa upp när det gäller snö för? På vintern har alla rätt att vara lite barnsliga, det hör till. ;) Jag och Bella ska ju typ gå bort till pulkabacken (och alla småbarn) och åka pulka idag. Haha, tyck att jag är barnslig om ni vill, jag bryr mig inte. ;) För jag kommer nog aldrig växa upp från snön. :)

Såå, vad har hänt på sista tiden då? Inget speciellt egentligen.. Har varit i skolan och haft helt vanliga dagar, (bara lite bättre dagar än förut ;D Haha.) Sen har vi haft Öppet Hus igår också.. 30 minuter spanska, sen åka hem igen. Och för de där 30 minuterna, får jag en hel måndag ledig. Så himla härligt. :D Det var kanske bara halva klassen som kom på spanskan, men det känns så himla onödigt att strunta i att åka till skolan, jag menar vi får ju en hel dag (den värsta dagen) ledig, bara för 30 minuter. Och man kom hem till elva igen.. Gick upp nio och kom hem elva.. Vad är jobbigt? Hehe, ingenting. ;) Möjligtvis att sitta på bussen, men jag är van med sitta på bussar. Haha.
Igår, efter Öppet Hus, åkte jag och Izabella till Kista Galleria och tittade runt och gick på bio. Vi såg Rosa the movie. Den är fett bra! Haha. Många tycker att den filmen är "töntig" eller något sånt. Men den är verkligen inte det. Hehe.
På bion var jag för onyttig. Jag köpte två små toblerone och en kitkat. Och nu är alla tre slut... Jag kan inte äta något mer nu idag.. Har redan ätit onyttigt idag.. 3 chokladbollar och två småkakor... Och igår i skolan köpte jag en bulle... Nej, nu måste jag sluta! Haha.
Inte bara sluta äta onyttigt, utan även sluta skriva. ;) Haha. Jag måste tömma diskmaskinen och tvättmaskinen nu.. Sen måste jag göra mig iordning och plugga till matteprovet (tisdag) och läsa ut Engelskaboken som jag har redovisning på måndagen om en vecka.. Så, vi hörs! :P Haha.

Puss på er.
~terese



fdsf

Just another ordinary day..

Sunset


Så är man äntligen hemma, har ju iof varit hemma nu i några timmar. Ida tog samma buss som mig, och hon följde med mig hem. Så nu ligger hon i min säng och spelar ett spel på min mobil. Själv "pluggar" jag spanska, och skriver här i min blogg då. ;) Tänkte inte skriva så mycket nu. Måste verkligen bli klar med spanskan, och så kan jag ju inte överge Ida. ;) Hehe.
Den lilla redovisningen på spanskan gick helt ok. Kunde gått bättre, men det gör inget. Läraren kollade ju ändå inte på. Hon var i en annan grupp och lyssnade då. Dubbeltimmen i musiken imorse var helt ok som vanligt. ;) Försökte spela Imagine på piano... Men kunde inte fråga läraren om hjälp, hon var i en annan sal och snackade betyg med några andra.. Men det gick väl bra ändå. ;) Efter musiken var det engelska, vi gjorde egentligen ingenting,.. Lyssnade på en text i boken. Och fick läxa, göra två Grammar Platforms tills på fredag. ;) Men det kommer nog gå ganska fort. :)

Nej, nu ska jag plugga lite och prata med Iiiiida.! ;) Haha.
Puss på er.
~terese

Summertimes.. ;)

Någon mer som bara längtar efter sommar och värme? Sol varje dag och bada? Jag kan ju bara säga att jag gör det.. Vädret ute är helt otroligt, har inte varit så här fint väder på ett bra tag nu. Har bara varit regn, slask, snö..... Men idag lyser solen och det är varmt ute, nästan så att man får lust att gå ut och sola lite ;) Haha. Det känns som att våren kommer nu, utan att vintern ens kom någon gång.. Men det gör inte så mycket för mig. ;) Det känns verkligen som att det är mars eller något sånt. Somrigt ;)

Nej men nu ska inte jag sitta här och snacka om vädret. ;) Fast det är ju inte så svårt att drömma sig bort ut i friheten när man sitter i en liten datasal i skolan och väntar på att lektionen ska börja någon gång. Den börjar om 45 minuter. Dubbeltimme i matte. Kul va? Nej, inte så värst kul.. Men tiden brukar ändå gå ganska fort på matten, det är ganska kul med matte ändå. ;) Jag vet, jag är udda. Men det har jag alltid varit, och kommer nog alltid att vara. Så det är bara att ni vänjer er med det. :P Haha.
Hittils idag har jag haft dubbeltimme i idrott. Vi simmade Klädsim! Haha. Jag har aldrig badat med långbyxor och långärmat förut. Men det var väl ganska kul, en ny upplevelse kan man väl säga. ;) Men det var grymt jobbigt, man blev väldigt trött.. Hehe. Sen efter det skulle vi livrädda en kompis och dyka ner tre meter under vattnet och hämta upp en docka, jag klarade inte av att hämta upp dockan, men det var det fler som inte gjorde. Och dessutom så bryr jag mig inte om att jag inte klarade det. ;) Nästa gång kanske det går bättre, vem vet?  ;) Hur som helst, efter idrotten hade vi spanska. Helt ok idag faktiskt. Roligare än vad den brukar vara! ;D Efter spanskan, när vi satt kvar i klassrummet och väntade på Mentorstiden, hade någon sprutat pepparspray eller något sånt i korridoren, så alla gick omkring och hostade. Alla fönstren öppna i klassrummet och stängd dörr till klassrummet, gjorde det lite bättre iaf. ;) Men shit, vad det kliade i halsen! Usch, så himla onödigt att spruta det i korridorerna! Aja, inget jag kan göra åt saken, hoppas det inte händer igen bara. Hela, och då menar jag verkligen Hela, skolan vet om att någon eller några har gjort det, och antagligen har väl nästan hela skolan börjat hosta av det... Jaja..
På mentorstiden fick vi våra scheman för Öppet hus, som är på lördag. Vi har en halvtimme spanska mitt på dagen, och inget mer. Snacka om att det känns onödigt, men jag tror jag tänker gå ändå. Om inget annat dyker upp.. ;) Hehe. Sen ärvi lediga på måndagen! :D Så himla skönt det ska bli!

Nu orkar jag inte skriva något mer... ;) Skriver kanske något ikväll också.
Puss på er.
~terese


My life so far... ;)

egoist javisst;)Du får mig att skratta,
Du får mig att le, 
Du får mig att känna,
Du får mig att se, 
Du får mig att hoppas,
Önska och be, 
Att det omöjliga en dag ska ske, 
Att det blir vi två, du och jag... 



Jaha, idag var det skola igen då. ;) Men idag var det faktiskt kul i skolan, även om det var en måndag... Spanskan var väl som den brukar, men annars var det helt ok. Först hade vi sovmorgon till halvelva, då hade vi musik. Musiken var lika rolig som alltid. ;) Efter det var det lunch, någon fisk med potatis och någon sås. Sen var det Historia, och för en gång skull så var det faktiskt kul. Vi hade vikarie idag, men hon skulle bara pricka av oss och sen gick hon, så vi fick arbeta helt själva. Men jag fick inte så mycket gjort. ;) hehe. Vi satt mest och pratade och skrattade vid mitt bord. ^^ Hur som helst, efter det var det dags för idrott, vi spelade volleyboll. Och sen hade vi då spanska..
Det var bra i klassen idag, kändes mer som en klass ska göra.. Jag pratade på och, umm, jaa det var inte som det brukar vara helt enkelt. Det var bättre, roligare :) Tänk om alla dagar kunde vara så här, helst bättre såklart.

Jaja, nu ska jag inte tråka ut alla med min skoldag och mitt tråkiga liv. ;) Hehe. Men jag har inte så mycket att säga idag helt enkelt. Mer än att jag verkligen borde plugga nu, istället för att sitta här och skriva. Jag har spanska som jag måste skriva klart ikväll, och så måste jag skriva om Kalmarunionen i Historian..

Men vad hände i helgen då? Mycket;) Hehe. Jag var på tjejmiddag i Täby hos Thette i lördags. Sov kvar där till söndagen. :) Alla de andra tjejerna var också där, Ida, Natta, Bella, Therese och så jag och Thette dåra;) Hehe.  Vi åt lasagne till middag där. :) Sen åt jag det till middag här hemma igår, och idag.. Hehe, mycket lasagne på tre dagar. ;) Men lasagne är ju nästan den godaste maträtten som finns. Så det gör ju inte så mycket;) Hehe. Lasagne, Wok och Couscous, tre enormt goda maträtter! ;D Haha.
Hos Thette sjöng vi lite karaoke, pratade, och bara tog det lugnt. ;) Härligt. Så himla kul att träffa tjejerna igen. ;)
21 april, "bara" 95 dagar kvar nu...! Längtar sjukt mycket! Saknar alla så himla mycket, önskar att jag kunde träffa allihopa varje dag! Hehe;)

Jag vill ha snöbollskrig! Jag kom bara att tänka på det.. ;) Hehe. Jag har ju en eller två som jag tänkt hämnas lite på..  (a) haha ;P En som jag fick en snöboll i nacken utav, på höstlovet..... Om jag inte får chansen att hämnas tillbaka med snö, ja då får det bli vattenkrig i sommar!! Haha, Det kommer det bli ändå. ;) Men "ni" är de första jag kommer dränka i vatten! Haha. :P

Men men, nu måste jag verkligen plugga lite..
Puss på er ;)
~terese

Oh please don't bring me down today..

Hjärtat i handen
Everyday is so wonderful, but suddenly, it's hard to breathe. Now and then, I get insecure from all the pain, I'm so ashamed.
I am beautiful no matter what they say, but words can bring me down. I am beautiful in every single way, but silence can bring me down. Oh please, don't bring me down today.



Idag när jag satt i bilen, på väg till Stinsen efter skolan, och lyssnade på radion spelade de "Sommaren är kort" med Tomas Ledin. Jag insåg då hur mycket jag verkligen längtar till sommaren, hur mycket jag saknar allt. Jag längtar så himla mycket verkligen! Att få träffa alla varje dag, att bada och sola och bara vara! Såå härligt! :D Att putta i andra från bryggan, ha vattenkrig, spela fotboll, gå till Bogesund (ibland se solnedgången där), att äta långbord, grilla korv med bröd eller hamburgare till lunch. Att titta på film i ungdomslokalen (och bli skrämd av "vissa" som hoppar upp i fönstret ibland ;P Haha!), att ligga på studsmattan, gå upp på morgonen (jag senare än alla andra, haha) och äta frukost och kolla på när alla går omkring och så. Att promenera in till Waxholm och kanske äta glass, dansa runt midssommarstången på midsommar. Att gå och lägga sig sent på kvällen och säga "Godnatt" och veta att dagen därpå kommer man få en lika underbar dag igen.... guuud vad jag längtar!
Haha, idag i skolan när jag satt och pratade med en kompis, gick det förbi en klass som precis hade slutat. På vägen ut från klassrummet skrämmer en person en tjej i den klassen. Då kom jag fram till att jag är grymt lättskrämd! Jag är verkligen det, haha. Och, umm, jaa, det vet ju iof "vissa" personer, (ska inte nämna några namn ;P haha). Men jag saknar det, på något sätt så gör jag faktiskt det... Tänk om sommaren kunde komma nu, vad härligt. Jag kan sitta för mig själv och tänka tillbaka på all den tid med er, och sitta där och le eller skratta för mig själv när jag tänker på något roligt. Vilket betyder att jag sitter där och ler hela tiden, för jag kan inte komma på en sekund som jag inte har haft kul med er.
Ni <3

Jaja, tillbaka till verkligheten. Idag var jag i skolan.. Hade först Matte, det var helt ok. Jag är klar med denna veckas planering, och kommer bli klar med hela planeringen nästa lektion. :) Efter Matten var det lunch, ingen vidare god lunch, men ok. Efter det hade vi Historia, helt okej historialektion faktiskt. :) Vilken inte händer så ofta, men idag var det nästan lite kul faktiskt. ;P Haha! Efter Historian var det Engelska, kan egentligen inte komma på vad vi gjorde, men lektionen gick fort och den var precis som vilken annan Engelskalektion som helst, rolig alltså. Haha. ;) Sista lektionen var musik, spelade trummor och bas idag. Blues-trumm-kompet, eller vad jag nu ska kalla det för :P haha. Första gången jag spelade bas någonsin! :O Haha! Men det var helt ok, bättre än vanlig gitarr iallafall. :) Och att spela "Blues-trumm-kompet" var faktiskt mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara, för först när vi skulle gå igenom hur man spelade, hängde jag inte med alls, men det gick mycket bättre än hur jag trodde det skulle gå! :D
Efter skolan hämtade pappa mig och vi åkte till Stinsen. Igår när vi var där köpte vi Thettes present och jag kollade lite på Bikbok och H&M, och jag hittade en tröja/klänning på H&M och ett par svarta jeans på Bikbok som jag bara var tvungen att köpa! Så vi hängde undan kläderna tills idag och så köpte jag dom idag efter skolan. :) Jeansen var helt perfekta. De satt perfekt, jag behöver inte ha något skärp eller någonting, och de var skitsnygga! Och de kostade bara...*trummvirvel*.................... 149 kr!!! :O :D Kunde det bli bättre eller? Nej, jag tror inte det. ;P Haha! Jag ska ha på mig de nya kläderna imorgon när jag ska till Thette, *längtar*. ;)
Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen, skulle kanske ha åkt till Nathalie, men nu blev det inte så... :( Men men, man kan inte ha en perfekt fredagskväll varje vecka ;) hehe. Nej men, det blir väl mysigt ändå tror jag. Kolla på Let's Dance och tjocka till mig med lite fruktsallad och en mockaruta (ungefär samma som en "chokladruta"). Cidern tog slut till middagen, så det blir ingen ikväll. Hehe.
Juste, vi åt Couscous till middag (vet inte hur det stavas men ändå :P haha), det var supergott!! :D Mamma och pappa tycker inte om det, men jag älskar det! Haha, vi har verkligen olika smak när det gäller den maträtten. Jag tycker iallafall att COUSCOUS är något som alla bara Måste prova någon gång. Samma sak gäller Lasagne och Wok (om det nu finns någon där ute som ännu inte smakat det), för det är så himla Supergott! Haha! xD

Nej, nu borde jag kanske sluta skriva och gå ned till mamma som sitter själv där nere och kollar på TV, pappa är lika "rolig" som jag och sitter framför sin dator. (En vanlig kväll hemma hos familjen Tärnström, hehe.)


Pussar, Hejdå
~terese


Vinterros

Tänk om snön kunde komma snart! Fan vad jag längtar. Att få ha snöbollskrig med er:P Haha. Ni vet vilka ni är... ;) Jag har ju som några jag tänkte hämnas på också. Någon som "råkade" kasta en snöboll i nacken på mig på höstlovet, då det fanns snö här i Stockholm. Får jag inget tillfälle att hämnas lite på dig och några andra nu i vinter, så får det bli vattenkrig i sommar istället. Det ska bli kul. Vattenkrig ska vi ha även om jag får chansen att ha snöbollskrig nu i "vinter". Men det ska bli extra kul för mig då, för jag vet att jag har några på min sida när det gäller vattenkrig ute i Waxholm. (a) Haha.  :P

Idag i skolan på håltimmen, satt vi och pratade om lite allt möjligt. Bland annat om att åka skidor och så. Och då kom jag fram till, att jag har verkligen missat något i livet. Alla säger det, och jag tror jag förstår det. Jag har aldrig åka skidor, men det verkar så himla kul. Så idag under middagen pratade jag med föräldrarna och vi kom fram till att nästa år, ska vi kanske skippa sommarsemestern och åka på vintersemester istället. För jag menar, en sommar i Waxholm är inte fel det. Man kan ju inte ha tråkigt där ute. ;) Och dessutom så kanske jag får tid till att sommarjobba nästa sommar då. :) Jag hoppas det, för jag vill verkligen sommarjobba, men det känns som att det inte riktigt finns tid för det när man är i Waxholm några veckor under lovet, plus att man åker på semester. Så jag hoppas verkligen vi får råd att komma iväg på en vintersemester istället nästa år, så att jag äntligen, för en gångs skull, får åka skidor! :D Jag längtar nästan redan. ;) Fast först längtar jag till den här sommaren, som kommer bli helt underbar den med. Alla ska ju ned till Danmark tillsammans! Det ska bli så himla kul!

Men men, vad har hänt idag då? Inte så mycket egentligen. Började dagen med dubbeltimme i idrott. Hade som uppvärmning Spökboll, det var väl helt ok. Sen var det innebandy, inte så kul.. Innebandy är egentligen väldigt roligt, men inte när man kör så många på en sån stor plan som vi gör på idrotten. På Häggviksskolan spelade vi ju tjejer och killar, halva salen var. Det var mycket roligare än så som vi gör nu. Hur som helst, efter idrotten var det en timme spanska, helt ok idag faktiskt. Vi "skrev" om vårat jullov. Alla arbetade ju väldigt flitigt *host* med det. Hehe. Vi hade bestämda platser på spanskan idag, helt ok. ;) Men efter spanskan, då vi ska ha mentorstid, som vi typ aldrig har, gick vi på lunch. Efter lunchen, då hade vi håll i typ två timmar innan matten började klockan 14.10. Vi satt och pratade om i princip allt möjligt, det var då vi pratade om bland annat skidor. :) Men sen när matten väl började, så sa våran lärare att vi skulle få sluta runt tjugo i tre. Alltså, vi skulle ha en lektion på cirka 25 minuter. Hon hade en genomgång på sånt som jag kan helt utantill, jag satt och sa svaren tyst för mig själv innan hon hunnit räkna ut det för klassen. Och sen hann jag räkna kanske två tal. Då kändes den där håltimmen verkligen helt onödig. Sitta i två timamr på en hård bänk, bara för att få höra på en genomgång jag kunde i åttan och räkna två tal som jag likagärna kunde ha räknat hemma på 5 minuter. Men men, så är skolan ibland. ;)
När jag kom hem, läste jag igenom det vi ska ha på provet imorgon i historian. Sen åt vi middag, och efter det förhörde mamma mig. Och nu sitter jag här och skriver i min blogg.
Så, vad ska jag göra ikväll? Läsa igenom all historia, (alla anteckningar, alla sidor i boken osv.) och läsa på engelskaläxan som vi har tills imorgon. Den är egentligen inte så svår. Tror jag.. Hehe. Nej men den kommer nog gå bra. ;)
Imorgon slutar jag halv två eller något sånt. Jag har ju prov sista lektionen. Då ska jag hem och plugga till historieprov del 2, som är på torsdag. Får se hur den delen går... Hehe.

Nej men, nu måste jag läsa igenom historian en gång. Och dessutom så blev jag tom på ord nu. Tom på ord, något jag ofta blir. Kommer inte på något bra att säga helt enkelt. En dålig sida hos mig, men sån är jag, och sån har jag alltid varit. Hoppas bara jag inte alltid förblir sån, för det vill jag verkligen inte. Jag vill vara den personen som alltid har en smart kommentar att säga. Så är det verkligen inte nu, men hoppas det blir så senare i tiden.

Skriver mer lite senare, eller imorgon.
Puss
~terese



Vinterros

Så sitter man här igen...

Jaha, så sitter man här igen och skriver. Har precis ätit middag, så nu är det väl plugg som gäller, ännu mer historia. Fan, prov är verkligen inte kul, speciellt inte när de är så stora som det här är. Tänk om man kunde slippa alla prov, vad skönt det skulle vara. Inga läxor, inga prov.

Idag började skolan igen... Började med två timmar Engelska, det var helt ok. Sen en timme musik. Även om vi inte spelade eller något sånt idag, så tycker jag att det var kul. Musiken är alltid kul. Varför? Det tänker jag inte säga här. Men kan väl säga att det har med allt i skolan att göra...
Hur som helst, efter musiken var det lunch, kebabgryta med ris. Kanske inte världens godaste mat, men helt ok. Efter lunchen på måndagar har vi bara de lite "mindre roligare ämnena"; Historia, Idrott och Spanska.. Historia och Spanska är verkligen inte kul, av samma anledning som Musiken är rolig. Men men.. Inget mer om det! ;)
Juste, vi fick ju en Engelska läxa till onsdag också.. Plus att jag måste läsa min Engelska bok och komma på en bra redovisning.. Usch.. Mycket nu när skolan börjat igen.. Hehe..

Nu kommer jag ju inte ihåg vad det var jag tänkte skriva om från början. Det är så typiskt mig, kommer på något jag vill säga, säger någonting annat istället, och glömmer bort det jag tänkte säga från början. Jaja, jag kommer väl på det någon gång. ;) Hehe.

Gud, vad jag längtar till den 27! Då kommer mitt studiebidrag och min lön! Yey! :D Då blir det en stor shoppingrunda på Kista tror jag ;) Fast lite pengar tänker jag sätta undan till sommaren, det är då det går som mest pengar. ;)

Nu på lovet när jag kollade på en liten film, insåg jag hur mycket jag saknar sommaren. Men först vill jag ha snö nu i kanske två veckor, sen ska den försvinna och solen ska skina och värmen ska komma ;) Sommar, sol och bad:) Finns det något bättre? Nej, jag tror inte det.. Att bara vara,. att sola, bada, ha vattenkrig, gå till Bogesund, åka båt, köpa glass. Att bara göra ingenting och bara ta var dag som den kommer. Precis som i ett litet citat ur en film jag såg igår, ("Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" eller något sånt hette den), "Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag". Det stämmer verkligen. Tänk er en fjäril en sommardag. Bara flyga omkring, ta det lugnt och göra absolut ingenting. Så himla härligt.
Längtar verkligen till sommaren.. Att få träffa alla igen! Saknar er verkligen, grymt mycket! Men men, det är ju "bara" 103 dagar kvar. ;) Hehe.

Nej, nu måste jag sluta skriva och läsa lite historia, för det finns ju inget roligare sätt att spendera en kväll på.. eller hur? Hehe, shit vad tråkigt, men men. Det måste göras ;)

Puss på er.
~terese

Första inlägget dåra.. :)

Jahapp, så har man följt strömmen med många andra och skapat en blogg :) Fast jag hade ju redan en blogg sen tidigare.. (http://blog.bahnhof.se/wb967964) Men men, tänkte att man kunde ha en här också..? hehe.

Så, vad ska man skriva då? Det har inte hänt så mycket på sista tiden, eller joo, det har det ;) Det är ju jullov, och inte kan man ha tråkigt på jullovet;) Hehe.
Julen firade jag hos min morbror och kusinerna, men dem och min mormor & morfar och några till :) Riktigt kul var det ;)
Nyår firade jag med de flesta av änglarna^^  Hos Lindström, med en massa andra från mista. Shit vad kul vi hade då;) Och sen att sova kvar, fast jag måste säga att vi somnade nog ganska tidigt för att vara nyår,.. runt klockan tre gick vi och la oss, fast jag somnade då inte förens runt fyra och vaknade sen strax innan nio.. Och så var jag vaken ett tag runt 5-6  också, så jag sov väl sammanlagt kanske 4 timmar den natten ;) lite segt dagen efter. Hehe.
Annars nu på lovet har jag bara tagit det lugnt, träffat kompisar, varit på bio, åkt in till stan, shoppat slut på pengarna i mellandagarna;) Och så har jag ju pluggat historia dåra... :/ Inte så kul att ha världens prov direkt efter ett jullov, men men, vad kan jag göra åt saken? ;) Haha. Det är bara att plugga, plugga.... Klockan är nu snart två, och jag borde verkligen gå och sova nu. Men som sagt, sent blir det om man sitter uppe och chattar och pluggar samtidigt ;)

Imorgon skulle jag kanske träffa Nathalie, hoppas jag kan det. Komma bort från all plugg och bara ta det lugnt.. Men men, vi får se vad som händer imorgon. Jag tar var dag som den kommer.

Nej, men nu måste jag verkligen sova, snart somnar jag nog här vid datorn.
Puss hejdå!
Gonatt ;)
~terese

RSS 2.0