Avsluta medlemsskap?

Vet någon hur man gör för att Helt avsluta sitt medlemsskap här på publishme.se ????? Tänkte nämligen skapa en ny blogg..

Har en ny blogg, fråga om ni vill ha den!

Ny blogg, nytt liv. Litegrann så typ. Jag måste börja på nytt med lite, känna efter vad jag verkligen vill, och lära mig uppskatta mer! Nya bloggen? Fråga ;)

Klar med högskoleprovet!

Yeey, nu så är det iaf lov på riktigt för mig^^ Har gjort klart högskoleprovet nu, gud vad segt det var! Men ändå.. Jag orkar inte förklara hur alla delar var och så, om ni vill veta det så får ni gå in på studera.nu och läsa er fram där istället! Men iaf, jag gjorde jättedåligt ifrån mig på ORD-delen, alltså den delen då man fick ett ord, och sen 5 olika alternativ där man skulle välja rätt "beskrivning" på ordet man fått. Jag fick 13/40 på den delen... Fy fan vad dåligt! Men jag vet det, jag är så sjukt dåligt ordförråd!! Och det är inte något jag bara säger.. Det är jättemånga ord som andra typ nämner i vardags-sammanhang som jag inte förstår, så jag måste verkligen öva på det.. Läsa böcker eller typ slå i ordböcker(?) elr nåt. Oh well, it sucks, men om nu när jag rättade så fick jag iaf 63/122 sammanlagt.. Om man följer det provet som var för ett år sedan, om hur mkt poängen är och så.. Så fick jag 0,9... Man kan få mellan 0,0 - 2,0.. Men men, nästan hälften iaf! ...

Aja, nu ska jag kolla vidare lite på internet^^ Byebye

Högskoleprov

Jahapp, tidig morgon, jag gick upp klockan 05.55 på en lördag(!). Yes, och nu sitter jag och äter frukost, jag är lite trött, men inte allt för trött iaf, just nu.. Ska ju ha högskoleprov hela dagen idag, yeey. Börjar 8.20 och slutar cirka 16.15. Precis som en lång, vanlig skoldag. Så mitt lov har inte riktigt börjat än, imorgon börjar det, eller vid halvfem då typ.. Någon mer som ska göra högskoleprov idag? Lycka till på er!

Ordnar på bloggen

Ni får ursäkta om det råkar dyka upp något "mysko" inlägg här nu.. Men jag håller bara på att flytta om några inlägg till andra kategorier, så det kan råka dyka upp ett gammalt inlägg bland de nya. Bara så ni vet ;)
Btw, nu ska jag plocka ur diskmaskinen, sen ringa mamma och kolla när hon kommer hem! Pappa är ute och äter med jobbet eller vilka det nu var, så jag och mamma ska köpa hem från restaurangen nere vid ICA Nära här i Norrviken! :) Ååå, så ett gott glas cider eller något. Sen blir det nog mjukisbyxor och vila upp mig, högskoleprov imorgon ju! Usch..

Naturkunskap B

Jag har en sak att göra i Naturkunskap B under lovet.. Men jag har ingen ork ikväll för det! Jag vet, nu skjuter jag upp något, igen. Men jag orkar verkligen inte. Jag har även prov i Business English torsdagen efter lovet. Men funderar på att inte plugga något under lovet, vi ska bara skriva ett "Complaint", så jag ska nog klara att plugga det när skolan börjar igen. Men naturkunskapen, där ska vi skriva Labbrapport om ett expriment vi gjorde i torsdags, det måste jag göra snarast. Kanske på söndag. Jag får ju ändå inte använda min kamera och gå ut och fota även om det blir fint väder, det är ju lite surt...

Yey, lov

Ahapp, så är det höstlov nu då. Kanske inte riktigt så kul som det låter tror jag! Men men, jag har hela lovet typ uppbokat och Daisy ligger just nu och kollar på mig med sina små söta ögon. Men ändå, så vill jag bara spola fram och börja skolan igen. Jag är bara så trött, varje dag, och jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska bli pigg någon gång! Det spelar ingen roll om jag sover 6, 7, 8, 9, 10 eller 11 timmar, jag är lika trött dagen efter ändå. Vad ska jag göra?!
Och så blir jag helt deprimerad över att jag inte kommer få se mina älskade skolkompisar (<333) på hela lovet, det är hemskt! Hur ska jag klara mig efter studenten utan dom? Nu får jag träffa dom i princip varje dag, men sen då? Efter studenten måste man börja planera in dagar då man kan ses och så. Tänk om man tappar kontakten med någon? Fy vad hemskt! Lova, att vi inte kommer "växa ifrån varandra" sen, jag skulle inte klara det! Tänk ändå, hur mycket ens vänner kan betyda för en?!
Aja, jag ska väl inte sitta här och klaga. Jag har trots allt ett i princip fullbokat lov.. Men hade hellre velat shoppa i något annat land eller kanske legat på en strand och sola hela dagarna och se nya saker.

Aja, mitt lov iaf: (kan förekomma ändringar...)
Lördag: Högskoleprov hela dagen
Söndag: Städdag här i området, men jag tänker inte gå ut, ska ta det lugnt en dag, sen på kvällen är det bio med Amanda och gänget.
Måndag: Åka och sova hos Sjöberg.
Tisdag: Åka vidare och sova hos Hampus.
Onsdag: Åka hem, ta det lugnt.
Torsdag: Träffa Thette.
Fredag: Ta det lugnt, läsa massor av körkorts-teori, och kanske övningsköra.
Lördag: Ev. Street Cars Fest i Kistamässan med Hampus, ev. möta upp David  och gänget där också kanske. Sen dra hem till Hampus, fira 1 år.
Söndag: Åka hem, ta det lugnt och vila ut innan skolan börjar igen(wiie!!!).

Separationsångest, typ

Usch, det är nästan så att jag bara vill hoppa lovet och ha måndag vecka 45 nu direkt, jag kommer få (eller börjar ha redan nu) typ separationsångest från dom i skolan! Usch, saknar alla redan, mina vänner :) Sofia är i Teneriffa nu, David i New York, Annie drar till Thailand ikväll i 2 veckor. Jaa, lov är hemskt ibland ;) Haha, nej men mitt lov kommer nog bli helt ok ändå, hoppas jag iaf! Haha, jag har iaf bokat upp de flesta dagarna med något nu! Så de e najs ;) Men kommer nog ändå fortsätta längta en vecka framåt ;) Call me crazy, men det är snart periodbyte, så det ska bli såå skönt! Lite nya ämnen och såå ^^ Haha. Eller rättare sagt, Filosofi A och Svenska B istället för Business English och Engelska C. Najs, slipper engelskan i en period nu ;) Och exakt samma tider i nästa period som ny, samma schema, byter bara 2 kurser mot 2 andra :) Härligt!

Nikon D60

Vet ni vad jag ska få i present den 8 november? :) En kamera, en Nikon D60, jag är så glad! Har fått fotat lite med den idag, och ska iväg med Annie lite och fota imorn. Men sen slår föräldrarna in den igen, suck.. Får ej öppnas innan den 8 november då släkten kommer och firar mig.

Sömntuta på prov

Onsdag nu då, har precis haft engelskaprov, reading, usch! Hehe, har absolut ingen aning om hur det gick.. Men men, det får jag väl reda på någon gång hoppas jag iaf! Nu har jag iallafall hål fram till 10.25, alltså i ungefär 50 minuter, kul! Och typ inga är i skolan idag.. Sofia åker bort, Annie börjar sent, David åker bort. Hoppas Netasha är här iaf ^^ Så jag har någon att äta med idag! Ska iof inte bli god lunch idag.. Men då kan jag äta ett äpple och sen köpa något billigt i caféterian då.
Jag är så trött! Jag gick och la mig halvnio igårkväll, somnade väl vid halvtio. Sen gick jag upp 6.20 idag. Och ändå är jag så himla trött! Vad gör man när det inte spelar någon roll hur mycket man sover? När man ändå alltid är trött?


Riktig vän :)

Jaa, jag säger det nog inte ofta, men jag har nog en av de bästa vänner man kan ha! Haha, hon heter Annie ;) Bara känt henne sedan 2 år tillbaka ungefär, men henne pratar jag nog om allt med :)

Måndag;

Så har en ny vecka startat nu igen! Lång skoldag idag, och ett äpple till lunch! Hungrig som bara den i slutet av dagen. Men men, jag fick iallafall en ny tröja idag! :) Härligt, pappa betalade, haha :) Anyway, dagen började med dubbeltimme Italienska. Vi såg en film, La vita e bella, som på svenska heter Livet är underbart. Den är hemsk! Ni måste se den, vi har inte sett hela än, vi ska se sista halvtimmen på onsdag. Men gud, den är konstig, men bra!

Hur som helst, efter det var den engelskaprov, det gick ok, tror jag hehe. Efter det var det lunch, ett äpple åt jag. Jag tycker inte om potatisbullar. Sen vare Business English, lyssna på redovisningar. Sen en timme matte, booring. Och sist en timme naturkunskap. Lång dag, och tråkig!

Men imorn blir nog roligare ;) Har förvisso 2 timmar matte först, och sen en timme naturkunskap. Men sen slutar jag! :) Och då ska jag, Annie å David åka till Stinsen och gå på Burger King, hehe. Han har ju körkort, så han kör. Hjälp, vågar man åka med?! ;O Haha :P Jodå, det ska jag nog göra :P

Naj, nu måste jag plugga ;) Byebye

Nu har hon ju fått allt om bakfoten!

Kolla in Katie Holmes nya mode. Eller jag skulle väl inte kalla det "mode", för jag tycker det ser hemskt ut! Hehe, men tkr hon om det så gör hon väl det.. ;)

Gratismakeup.se

Jahapp, så är mad medlem på Gratismakeup nu då ;) Haha, bli medlem mina käraste vänner och få presentkort ;)


Omgjord blogg!

Nu så är klockan 18.00 ungefär. Och idag har jag gjort hela matteläxan, ätit middag, läst lite naturkunskap och så har jag fixat lite på bloggen! Inget stort som egentligen syns. Men alltså, jag har tagit bort några kategorier och flyttat de inläggen till andra kategorier, gud vilken tid det tar! Och så har jag gjort om så att endast de 10 senaste inläggen i bloggen syns här till vänster. Så nu blir den listan inte såå lång ;)

Middag här hemma blev falukorv med makaroner. Och nu ikväll så ska jag och pappa nog se en film tror jag. Sällskapsresan. Antingen den då de drar till Kanarieöarna eller den då de drar till Alperna, vilken tycker ni?

Btw, tröjan på bilden, den hittade jag på Gina Tricots hemsida, men jag har inte sett den i en enda butik?! :( Någon som har sett den i någon Gina Tricot butik inom Stockholms-området? :)

Ha en bra kväll!
puss~


Söndag, igen. yeey

Nu äre söndag igen, och ännu en helg har gått! Men om en vecka äre looov :D Fast, såklart, jag har inget inplanerat för lovet än! :( Annie ska bort, Sofia ska bort.. jaa, Men men ! Det blir väl som förra lovet, hehe. Aja :P Jag hittar nog på nåt, synd att jag fyller 18 fredagen efter lovet ;P Haha, vilka vill följa med ut då? Snääälla? Jag och en kompis ska iväg, men ju fler desto roligare ;) Haha.

Jag har iaf varit jätteduktig idag! Jag har gjort hela matteläxan klar nu, som ska lämnas in på tisdag. Och jag har börjat plugga på vart protein, kolhydrater och fetter bryts ner under matspjälkningen (elr va det nu heter), alltså, mun, mage å tarm. Vad som händer vart ;P Kul va? Njaa, men nog inte föör svårt tror jag. Så det ska jag nog klara! Sen kanske om jag orkar ska jag börja på vårat projektarbete! Och kanske påbörja lite inför tidningen typ, hitta lite info, fundera kring och så. Få fram någon slags frågeställning om en artikel(?) om jag får för de andra i gruppen ;) Haha :P

Neej, nu måste jag vara mer duktig! Hörs!

Btw, vet ni vad jag ska få i födelsedagspresent?! :D Jag är såå glad :D

Blää

Usch vad jag är dålig på att uppdatera! Men får aldrig tid känns det som :/ Men men! Hampus är här iaf ^^ Vi måste snart ut med hunden, men jag racear på facebook! Ha en bra fredag, bye~

Fresh nails. elr nåt

Jaa, vad ska man säga. Här sitter jag, helt trött och inte pluggat mycket direkt, snarare sjungit hela kvällen (föräldrarna har varit hos farmor och på IKEA! Så jag har kunnat sjunga precis hur mycket jag vill. Och jag tror, att det är lite som terapi för mig. Älskar att sjunga, men suger på det. Så Idol nästa va? Haha nej aldrig! Jag vet att jag inte kan sjunga, så jag håller mig till att bara sjunga inför närmsta vännerna eller föräldrarna! Haha.

Anyway, känner mig på bättre humör just nu, men fortfarande lika trött, om inte tröttare! Så efter jag skrivit klart här så tänkte jag sova, och sen gå upp vid nio imorn, för jag börjar inte förens 12.40! :) Härligt, och då är det bara en lektion att lyssna på redovisningar, sen en italienskalektion, typ redovisa Andrea Bocelli och sen bara lyssna på de andra. Och sist en timme engelska c. Usch, I hate it! Men vi ska typ bara gå igenom för mittkursproven vi har nästa vecka, så det blir nog en ganska slapp dag imorn iaf! Och så kommer Hampus hit imorn. Han kommer typ hit tidigare, innan jag slutat(!) för att fixa nåt här hemma, jag har dock ingen aning om vad! Lite ljus, och choklad, om jag får gissa ;) Kanske en ros också! Haha. Shit, tänk om jag gissa rätt nu :P Då känner jag min pojkvän alltför bra...

Har målat naglarna ikväll och såå, men asså, shit! Jag fastnar under tangenterna hela tiden med naglarna(?!). Jaa, hur man nu kan göra det.. Har redan förstört och fixat det om å om igen flera gånger! Så nu ska jag inte skriva mer, för jag vill inte förstöra naglarna ;) Haha.

Godnatt på er! ~

Låten.



Telefonen ringer, men vågar jag svara.
Jag vill inte förklara det som hänt.
Den fortsätter ringa och jag vill bara springa där ifrån.
Jag vill bara glömma, glömma det som var.

Jag vet att jag inte vart så bra,
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensam het
Men lova att alltid finnas där,
Fastän det har blivit som det är.
För ingen förstår så bra som du,
Det kan jag lova här och nu,

Sist när jag såg dig, då var du så ensam
Dina ögon var inte som samma som jag minns
Kan du förlåta I stället för att gråta
För jag vill bara glömma, glömma det som var.

Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finnas där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu.

Du måste förlåta mig jag behöver dig,
Jag ska ringa upp om jag får vara själv ett litet taaaag.

Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet.
Men lova att alltid finnas där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du,
Det kan jag lova här och nu.

Allt bara rinner

Allt bara rinner, och stunder försvinner. Pågrund av mig. Jag förstör, jag sabbar. Tårar, stunder, tider, tankar. Jag vet inte vad det är, och jag vet inte vad det inte är. Tankar om allt och alla. Jag vet inte vad jag ska göra för att ändra det. Jag förstår inte, hur? Vad? Vad händer med mig? Varför kan jag bara inte njuta av det jag har? Varför ska jag alltid ha mer? Eller något annat? Jag förstör för mig själv så mycket, och för de runtomkring mig. Det känns som jag gör mer skada än nytta. Det är sant. Jag kan inte ens låta glad i telefonen. Inte på sms. Och jag har jättesvårt för att gå och vara pratglad och bara allmänt glad i skolan. Jag vet inte varför. Det känns ibland som det är påväg tillbaka, tillbaka till hur det var förut. Men jag hoppas verkligen inte, att bara för hur jag är nu, så blir det så igen. Jag förstår inte. Jag borde vara glad. Jag borde vara lycklig. Jag borde le. Jag borde hälsa glatt och prata på med kompisarna i skolan. Men det känns inte alltid som att jag kan det. Men vad fan ska jag göra?! Vad ska jag göra för att tänka mer positivt? Vad ska jag göra för att kunna uppskatta livet och allt jag har mer? Vad ska jag göra för att le och skratta, på riktigt? Vissa undviker mig, känns det som ibland. Men sen ibland, känns det som vanligt. Jag irriterar mig på saker hos vissa, som andra inte ens skulle tänka extra på. Jag begär för mycket, som andra inte skulle be om. Jag tror att allt kan ta slut, bara sådär, på en bråkdels sekund, fast det egentligen inte är i närheten av ett slut. Förlåt, förlåt för hur jag kan vara ibland. Jag säger inte det till bara en person, utan flera. Jag har sagt det tidigare, men jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Jag tänker iallafall bättre om mig nu, eller rättare sagt, jag klarar av att säga att jag faktiskt ska klara något. Något som jag inte kunde göra förut. Jag kan titta mig i spegeln och tänka, 'Jag ser ju helt ok ut idag'. Men det är inte ofta, men ibland så. Men hur gör man för att tänka så jämt. Är det mitt självförtroende som förstör för mig hela tiden? Jag som jämt tänker "Nej varför skulle han/hon vilja vara med mig för?" eller "Tycker de verkligen att jag är en trevlig tjej". eller om jag går förbi några "Nu skrattar de säkert åt mig" eller vadsom helst. Jag känner det hela tiden. Hur mitt självförtroende brister. Hur jag tänker att jag inte kommer klara av något. Hur jag tänker att jag kommer hamna utanför, igen. Så som jag haft det en stor del av mitt liv. Hur många orkar ens läsa allt jag skrivit nu, och verkligen bry sig? Jag är tyst av mig, jag vet! Jag är blyg, jag är tillbakadragen. Men inte lika mycket som förut! Jag har blivit bättre, men det är en sån himla lång väg kvar. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer få tillbaka självförtroendet och léendet jag hade i lågstadiet. Kanske är det bara tonåren som spökar. Men varför just för mig? Jag vet att jag inte alltid är världens bästa lyssnare. Jag vet att jag inte är världens bästa på att trösta folk. Jag vet att jag inte är bäst på att prata. Jag vet att jag inte är bäst på att liva upp stämningen. Jag vet att jag inte är snyggast. Jag vet att jag inte är bäst i skolan. Jag vet att jag har gjort fel val i livet. Jag är inte perfekt, men vem är det? Jag har aldrig sagt att jag vore perfekt. Snarare tvärtom, jag säger hela tiden och intalar mig själv att alla andra är så mycket bättre än mig. Jag ser jämt hur alla andra lyckas med saker. Jag ser jämt allt jag inte lyckas med. Jag ser sällan det som andra misslyckas med. Jag ser sällan det som jag själv lyckas med. Jag har dåligt självförtroende, men jag vet inte hur man bygger upp det. Jag vet inte vad jag ska göra.
Förlåt

Torsdag

Jag skriver inte så ofta längre, jag vet! Men det händer inte så mkt speciellt under mina dagar, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva?! Det mest intressanta som hände idag var väl redovisningen på engelskan eller David som typ spela bowling(?) elr nåt på lunchen med glasen, haha. Lite kul var det ändå.. Han sköt sitt glas mot typ mitt och Annies, varav Annies glas välte, och allt vatten rann ut,. Haha, så Netasha fick flytta sig undan för att inte få på sig. Hehe, jag hann fånga upp mitt glas innan det fick en chans att välta :)
Annars har det nog inte hänt så mkt speciellt idag, faktiskt. Så roliga är mina veckor! Njaa, men imorgon är det fredag iaf, och jag borde verkligen plugga matte, nu. Men jag orkar inte >.<
Men men, ska nog iaf kolla lite på matten nu! Så får vi se vad som händer sen.. hehe
Kram på er ~

I'm in löööv


Åre, here I come!

Yees, Jag ska inte på Italienutbyte som var planerat! Hehe, utan istället ska jag till Åre vecka 10! Vecka 9 äre sportlov, och sen veckan efter är det Åre. Och sen vecka 11 när jag kommer tillbaka till skolan, då har det varit periodbyte i skolan, så då går jag 8.20-ca 12.30 på måndagar, ledig på tisdagar(YEEEEY, jag är ledig varje tisdag från sportlovet till sommarlovet!!), 3 lektioner på onsdagar, en lektion på torsdagar, och 3 på fredagar. asså I just löööv mitt nya schema ;)
Sen i Juni, då äre studenten!

Hampus kmr typ döda mig i Åre, jag kan inte åka skidor! Haha, kmr dampa på mig :P Men men iaf, tänk er, en vecka i Åre med pojkvännen å hans familj. De har egen stuga där uppe, nära (eller vare i?) skidbacken, med sån där jacuzzi på framsidan elr vad det heter. Ååå, en hel vecka med snö och myyys :)

Sämst

Nja, det gick inte så bra för mig på övnings-högskoleprovet.. Usch, vad det gick dåligt! :( 0,5 av 2,0 (som man räknar). Aja, jag ska göra ett till senare nån gång i veckan! Och så får jag hoppas att det går riktigt bra när det väl gäller. Jag hur ju varit lite okoncentrerad idag när jag gjort det, och gjort en massa break och så. Och så är jag sjukt trött. Så jag ska göra bättre ifrån mig på högskoleprovet iaf! Hehe. hoppas jag iaf.
Nej, nu tror jag att jag ska göra mig iordning och sova eller så, har redovisning imorn också, yeey. Nope.
Gonatt på er <3

Högskoleprov

Någon som ska göra högskoleprovet nästa lördag? Jag ska iallafall.. Sitter här och pluggar och gör ett gammalt högskoleprov! Har inte gjort klart det än ;) Så resultatet kommer senare!
Just nu har jag ett break i pluggandet och har ätit lite middag och kollar på NCIS med mamma. Haha, det är så bra! :)


Prenumerera!

Prenumerera på min blogg, på http://www.bloggkoll.se ;)

You're hot then you're cold

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know
And you over think
Always speak
Crypticly
I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You don't really want to stay, no
But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down


Jaa, här sitter jag och lyssnar på Katy Perry, gud så bra hon är! Men men, egentligen borde jag plugga, i mängder! Jag har ju trots allt en del att göra.. Men det får vänta några minuter till ;) Hehe.
Skola idag igen då, hade 2 lektioner, så det var väl helt ok antar jag! Dubbeltimme engelska och en timme italienska..
Oh well, läxor att göra denna vecka är:
[ ] Italienska - kunna min presentation om Andrea Bocelli
[ ] Matte C - räkna test 7 (inlämning..)
[ ] Business English - fixa talkort och öva på redovisningen
[ ] Plugga inför Högskoleprovet (Oh shit, det är ju snart!)

Findus Lasagne

Nu så är skolan slut för idag! :D Dubbeltimmen matte, gick väl ok. Sen Naturkunskapen, jag tror jag klarade förhöret iaf! Haha. Skyndade mig hem sen för att gå ut med hunden och nu så sitter jag här ensam hemma i köket och har just ätit lunch, färdigmat... Findus lasagne. Hmm, helt ok, men inte direkt världens godaste haha.
Har skrivit lite Logg också!  äntligen.. För projektarbetet i skolan.Gick väl ok, lite svårt att skriva något bara, men det blir väl lättare sen när man mer kommer igång ;) haha.
Pratar med Hampus i telefonen också nu, haha, sitter och läser högt allt jag skriver :P Kul han måste ha det att lyssna på mig hela tiden, nää, men han får ta å stå ut! Höhö.
Nej, nu måste jag kolla vidare lite. Byebye

Godmorgon !

Hej alla fans! Haha, lite "livet enligt rosa"-varning här, men hahaha :P Nej, skojja ;) Godmorgon på er! :) Sovit gott inatt? Det har jag gjort iaf, skulle kunnat sova minst 3 timmar til! Men nu måste jag till skolan, jag slutar ju iof 11.25 idag såå. Har bara dubbel matte och en timme natur, yeey! Matte med Sattar i 2 timmar och sen förhör på naturkunskapen. Visst fan! Jag har ju läxa :O Den kunde jag ju inte helt igår, måste plugga nu! ;)
Hoppas ni har en bra skoldag iaf då :P Byebye ~

Bourne 3

Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera idag! Haha, men har inte riktigt haft tid bara :) Imorgon har jag nog mer tid, slutar halvtolv då och ska direkt hem då! Men nu ikväll har jag iallafall ätit middag, varit ute med hunden i regnet, sett på Bourne 3 och nu ska jag plugga lite Naturkunskap B! Ska kunna hur cellen ser ut och hur allt funkar tills imorn, smart av mig att inte börja ordentligt förens nu! Haha. Ska iaf plugga in det nu, och sen ringa Hampus en stund och sen sova. Jag är så trött, så ska sova snart :) Måste göra det, hehe.
Gonatt på er! ~


Måndag igen då

Så har första skoldagen den här veckan gått då! Skönt, värsta dagen är över! :) Hade dubbeltimme italienska, en timme Engelska C, lunch, Business English, Matte C och Naturkunskap. Fullt schema 8.20-16.00! Usch, men nu är den dagen över iaf ;)
Tog bussen hem sen, gick upp, startade datan, kollade lite. Och nu äre snart mat :) Jag är så hungrig så det är inte sant!

Det är så skönt, det känns så bra, igen. Äntligen!


En läxa klar!

Nu så har jag iallafall skrivit klart rapporten om sockertillverkningen, skönt! Nu är det bara Report i Engelska C kvar då, den tänkte jag göra imorn efter skolan! Sen så, vad jag minns, har jag inget speciellt kvar i veckan att göra! Fast, såklart, mina lärare älskar ju läxor och sånt, så nånting mer måste jag ju bara få ;) Haha, men hoppas inte!
Men nu måste jag sova, faktiskt! Jag är trött, och har lång dag imorn framför mig! Så gonatt på er :)

bild på mig och Thette, för någon månad sen!

Choklad i mängder!

Äntligen hemma igen då, eller äntligen och äntligen vet jag inte.. Haha, det betyder ju skola och en massa plugg! Men men ;) Jag måste skriva en Report i Engelska C och skriva klart labbrapporten i Naturkunskap B, om socker tillverkningen.. Ska försöka hinna med det ikväll, när man väl kommer igång går det ju ganska snabbt! Så jag göra det efter jag skrivit klart här i bloggen :) Sen äre dags att göra sig iordning och typ gå och lägga sig, för jag är så trött! Och jag har fullt schema imorn, usch för måndagar! ;)

Hur som helst, igår somnade jag och Hampus lite för sent för mig,. Vi låg och pratade ett tag när han kom hem från den där festen, aja. Sen gick jag iaf upp efter nio imorse, gjorde mig iordning och sen drog jag iväg efter elva! Mötte upp Thette vid Galoppfältet, och så hämtade föräldrarna upp oss på Mörby station sen;) Sen vare Chokladfestivalen! :) Det var riktigt gott! Haha, nu vill jag inte höra ordet choklad på ett tag ens känns det som.. ;) Föräldrarna köpte hem 2 chokladgrejjer, och så fick man gratis från Anthon Berg eller vad det heter :P Fick det gratis på en liten föreläsning som de hade där, eller rättare sagt, det var några små smakprover i en liten kartong ;) Men 3 i familjen betyder 3 små kartonger! Det var iaf väldigt kul att åka iväg dit idag :)
Efter det körde vi hem Thette, åt på McDonalds och sen drog vi hem. Hann även övningsköra lite idag också! Hehe, jag måste få in sånt där smått som bara kan tryckas in i huvudet genom att köra mkt. Så ska börja komma igång nu , måste verkligen det! Ska försöka att övningsköra lite varje tisdag och torsdag iaf, då både jag och pappa slutar ganska tidigt!

Men nu måste jag plugga ;) Sorry för dålig uppdatering idag, men har ju varit borta hela dagen ;) Får se om jag klämmer in ett till inlägg innan jag somnar :) Annars, godnatt på er ;)
Byebye


bilder från helgen:
  
1) Amanda med ögonbindel (i torsdags) på tunnelbanan
2) Hampus försöker välja skor i Täby C
3) Mycket folk på Chokladfestivalen


Ingen fest för mig inte

Jahapp, så sitter man typ ensam hemma hos Hampus nu då.. Eller, Lina och hennes kompisar är ju här, men aa, Hehe. Jag vet inte, orkade inte riktigt dra iväg till Johnny typ. Asså, jag är för blyg. Skulle hamna i ett hörn helt tyst antagligen i sånna fall. Knappt att Hampus visste vilka alla var, så då kände jag inte för det. Hade Hampus iaf kännt dom som var där, aa, men då hade jag dragit dit. Men men, nu är han där och jag ensam hos han iaf.. ^^ Hade tänkt plugga Naturkunskap, fast. Jag är så smart att jag inte sparat det jag skrivit hittills på skolkontot, så jag kan inte nå det härifrån.. Suck, aja, jag kanske ska skriva den där rapporten i Engelska C istället då, ska nog göra det, så slipper jag det imorn iaf.
Aja, gotta go. Vi hörs. Ha en bra lördagskväll!

I want money money, I would like some lovely money

Nu har vi varit i Täby C då, och efter myyycket letande så hittade Hampus till slut ett par skor på Stadium! Nu är jag helt slut och orkar typ nada, jag vet inte varför, somnade väl sent igårkväll ^^ Men asså, jag hatar att gå i ett shoppingcentrum utan att handla nåt :( Det suger! Har typ 200 kr på kontot som jag ska klara mig på i ungefär 3 veckor, jag kommer dö! Jag vill göra så mycket, köpa så mycket! Adidaströjan på stadium (500 kr), stor svart mössa, en ursnygg collegetröja från Gina Tricot (typ 300 kr), en skinnjacka (ni vet ju hur dyra de är..), snygga tröjor.. bla bla bla. Listan är lång! En vit kajal vill jag ha också. Och nya stövlar, jag har bara fodrade. Vill ha ett par nya, snyggare! Och som inte är fodrade. Tänk om, tänk om, tänk om! Tänk om jag hade pengar! Gud vad jag skulle leva livet! Och inte behöva tänka "neej, jag köper ingen mössa, jag har inte råd med nåt annat då".. Aja, fan om inte jag får det där jobbet på Guldfynd nu, då dör jag!

Aja, nu ska jag sluta klaga här och lägga mig och vila, eller sova. Gud vad skönt!
Byebye


Täby C

Godmorgon alla stjärnor! :) Haha, hur äre med er då? Och vad händer idag? :) Själv har vi vaknat nu typ, hehe, eller för ett tag sen ;) Ätit frukost, duschat och gjort oss iordning! Snart ska vi dra iväg till Täby C! Hampus ska kolla på skor ;) Haha. Får se vad som händer efter det ;) Ikväll ska vi ju iaf iväg, någonstans, med några. Jag vet egentligen inte, men aa.
Hehe gotta go! Hare bra :)

Shall we dance?

Nu har jag gjort mig iordning och lagt mig i Hampus säng, mysigt värre! Bara älskar att känna hur han kryper upp bakom mig och håller om mig under täcket :) Haha ;) Speciellt efter en lång kvälls snack! Hehe.. Hans tv är igång, haha, Shall We Dance går på den. Den filmen är faktiskt riktigt bra! :) Haha, jag blir alltid så dans-sugen när jag ser den filmen! :P
Mm, nu kom Hampus :) Hehe , ska nog sluta blogg nu ;)
Godnatt! Hare bra! :)

Äntligen helg!

Nu så är jag framme i Åkersberga efter en timme på buss! Usch för att åka buss asså, det är så sjukt segt! Men på 607 så mötte jag kussen iaf :) Nettan :) Så fick sällskap en liiiten bit iaf! Haha, sen vid Danderyd blev det byte till bussen till Hampus. Men men! Jag är så sjuukt trött, trots att jag gick upp nio imorse?! Haha, Men iaf! Hade först Business English, arbetade vidare med grupparbetet. Sen efter typ halva lektionen kom en spanskaklass in i datasalen å ba "vi har bokat salen". Haha, så vi fick sluta 20 min tidigare :) Men då vare hål i mer än 30 minuter till Italienskan.

Jag har gått fram och tillbaka och så om italienska utbytet, jag vill följa med dit, men jag vet inte om jag vill ha en italienska här, fett läskigt på kvällarna ba "ahapp, vaaad ska vi göra nu då?" typ. Haha , men jag och en på italienskan idag vi ba "Men aa, vi får byta nummer sen då å träffas tsm om kvällarna typ" Haha, aa, det låter bättre iaf! Så ska nog troligen med dit iaf :)

Och så kom Annie sen ba "Vill du åka flak på studentet?". Klart jag vill det! Det är tydligen en annan tjej på min italienska (som jag typ inte känner..) som snackat med Annie på hennes religon och sagt att de behöver folk till ett flak! Så jag vet nu säkert att jag kommer åka det! :D Fett kul ju! Ååå, studenten ligger bara 8 månader bort nu ;) Hehe.
Men iaf! Skolan vare ju, hehe. Sista lektionen var iaf Engelska C, lektionen gick jättefort! Och så fick vi sluta typ 10 minuter tidigare haha. Najs!

Aja, nu ska jag va lite social med Hampus också haha, hörs :)

Studio italiano

Ciao! Studio italiano. È nevuloso e ci sono dieci gradi sopra zero.
Japp, precis! Jag sitter här och pluggar italienska, kuuul. Jag har italienskaläxa tills idag, men har inte orkat plugga under veckan! Så jag gör det nu i sista minuten ;) Haha.
Guess what! På söndag, då ska jag på Chokladfestivalen med föräldrarna och Thette! :D Jag åker typ direkt från Hampus in till stan, och lämnar packningen i bilen (som mina föräldrar kommer in med). Och Thette, hon kommer ju från samma håll som jag! Så vi åker dit tillsammans :) Jag var på Chokladfestivalen förra året också, gott! Smaka på massor av choklad, och köpa hem lite gott eget ;) Fast jag köpte inget förra året, hade inga pengar. Men Sjöberg köpte då! Jag var där med Sjöberg, Thette, Dessie, Sofi, Eric och Leijon då, förra året. Men i år blir det Thette, mamma och pappa! :) Hihi, får biljetten betald av föräldrarna i år då ;) Och kanske de köper hem god choklad också (A) haha.
Nej, nu måste jag återgå till min extremt intressanta italienska!
Ha det så bra :)

Äntligen fredag!

(kort först bara, ja Annie, om dom blev väldigt bra! haha, inte dom där fula bilderna..)

Nu är det äntligen fredag! :) Jag har i princip precis gått upp nu, och ska göra mig iordning, packa och plugga italienska innan skolan! Jag ska dra vid tolv ungefär, så har tre timmar på mig. Haha.
Efter skolan åker jag direkt till Hampus iaf ^^ Jag ska se om jag kanske kan ta den där nya bussen, som går från Häggviksleden, direkt till Åkersberga, måste kolla upp det! Sen är jag där i Åkersberga hela helgen.
Nej nu måste jag göra mig iordning!
Vad ska ni göra i helgen?
Byebye!


Mycket trevlig kväll!

Nu så har jag kommit hem igen! Det var jättekul att träffa Amanda och hennes klasskompisar och så! :) Haha, när jag kom in till stan så stod jag och väntade utanför Åhlens på Amanda å Tess typ. Amanda fick inte se nåt, och hon visste inte att jag var där förens vi var inne i globen! Haha. Hon hade ögonbindel från Åhlens, ner till tunnelbanan, tunnelbanan till Globen, och hela vägen in tills hon satt sig ner! Haha, chock när hon öppnade ögonen och såg: "globen!". Haha, när hon tagit av sig ögonbindeln, jag ba "Hejsan amanda, kul å se dig" typ. haha, hon ba "DU?!" Haha, hon hade ingen aning om att jag var med på att överraska henne :P Vi såg iaf High School Musical On Ice, haha!
Och imorn ska typ de och några till dra ut på restaurang och äta och såå, och jag vill så himla gärna följa med! För de var så trevliga allihopa! Men ååå, jag har inga pengar och mamma vägrar betala :( Och så har jag sagt att jag ska till Hampus imorn, såå.. Jag drar iväg dit istället då..
Sen på lördag äre fest vid nåt "Solbrännan" typ, och Dessie var tydligen också bjuden dit, men orkar inte komma... :( Snälla gumman kom!! för min skull... Asså, jag känner typ bara Hampus, jag lovar, jag kommer hamna där nånstans helt tyst och inte göra nåt speciellt typ. Ouff, aja.


Hemma en snabbis!

Så har man haft skolfoto idag då! Det blev väl bra, hoppas jag iaf! Haha. Sen drog jag och Annie iaf hem till henne. Fotade lite flumm och kollade datan lite och så. Till lunch gjorde hennes mamma hemmagjord paj, gott! Efter tolv sen kom Sofia också, och vi började arbeta med projektet! Gjorde en hel del idag faktiskt! Och mailade våran handledare, hoppas han svarar snart! Hehe.
Men iaf, nu sitter jag här hemma och mamma har fixat lite tacos till mig precis, ska äta det nu, middag. Och sen dra iväg! Ska ta 16.49 tåget in till stan sen, och träffa några! Mer om ikväll kommer senare ;)


Torsdag; Gooodmorgon! :)

Godmorgon på er! :) Hur äre med er idag då? Jag mår faktiskt helt ok idag liksom :) Är dock väldigt trött känns det som.. Men jag överlever, haha. Anyway, idag äre skolfoto! :O Nej, men jag ska bli bättre i år, det har jag lovat mig själv :) Nytt hår, nya kläder, ett år äldre, nytt år, sista året! Japp, det absolut sista skolfotot för mig då.. Haha, om man inte tar skolfoto på Polishögskolan eller Flygledarutbildning eller lärarhögskolan eller något sånt såklart ;) Vad vet jag, det kanske man gör? Men troligen inte på samma sätt som nu, haha.

Nymålade naglar å gonatt

Nu sitter, eller halvligger, jag här i sängen. Har precis gjort mig iordning och målat ett extralager på naglarna! Så nu äre väl dags att sova, eller vad säger ni? En heldag med projektarbete väntar imorn, hemma hos Annie. Och såklart, skolfotograferingen innan det först då.
Men nu ska jag sova iallafall! :) Gonatt på er ~

Snäll :)

Mamma är snäll :) Hehe, jag har ju inte så bra ekonomi just nu.. Jag behöver verkligen ett jobb! Måste verkligen dra iväg till Väsby centrum och lämna in massa CV:n där också, men de kommer väl inte heller svara! Aja, jag försöker verkligen, men inga hör av sig. Usch att det ska vara så svårt att hitta ett jobb!
Men mamma är snäll :) Jag ska ju iväg imorgon, så mamma gav mig 203 kr precis :) men typ 164 kr eller vad det nu var, försvinner ju imorn. Men resten får jag behålla, skönt! Då har jag iallafall ungefär 50 kr att röra mig med extra nu. Alltid bra att ha lite mynt i plånboken. Och cafetéria-besöken, de måste sluta! För jag har verkligen inte råd att köpa något där lite då och då. 1050 kr i månaden, nej, jag klarar mig inte på det..

SJÖBERG IN MY HEART liksom

Yeees, that's my girl ändå liksom :) Mitt hjärta, haha :) Var kul att träffa henne igen för en gångs skull! Har ju inte sett henne, sen ehm, typ, jaa, länge sen iaf! Och vi kom fram till att jag inte varit hos henne sen typ i början av juni?!?!??! :O MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET! Jaa, vad ska man mer säga? :) Vi åt tacos till middag, och så såg vi på Camp Rock, haha fjärde gången jag såg den, opps! :P Och så snackade vi massor, ofc!

Jag måste komma över och sova hos dig gumman någon gång nu snart! Var såå länge sen, så jag kommer och bombar dig någon gång bara ;) Haha.

15 november girls, då äre fira 18 för mig! :) Ni vet vilka ni är! Bjudna är denna kväll: Sjöberg, Dessie, Thette, Bella, Ida, Sofi och Therese! Tyyyp 8 pers med mig då om alla ni vill komma hem till lilla mig :)


bloggeliblogg

Yääääs, tänkte reklama lite för min kära vän i skolan :) Haha, eller nää inte för henne. Haha, för hennes blogg! :)

                  ANNIEEEEE    <--- KLICKA HÄR DÅ, SKYNDA!

Och hon har fotat min lurv-boll till hund! Haha, här har ni en bild hon tog i måndags :) Gud vilken söt hund jag har! :) *skryt* ;)

                                            

Mmm... maltesers!

Nu har jag slutat skolan för dagen! Så himla härligt, hihi. Började senare idag, klockan nio, istället för 8.20. Skönt att sova till sju idag :) Och så somnade jag ju typ 22 igårkväll, så härligt att äntligen sova ut ordentligt en natt :) Och nu sitter jag och kikar mig i spegeln hela tiden, från min säng. Haha, har haft uppsatt hår hela dagen, släppte ut det nu, och det ser bra ut! Haha, det har aldrig hänt förut när jag släppt ut efter en dag i uppsatt, hmm.

Och imorgon är det skolfoto! :O Men det är typ 10.15, så jag hinner fixa mig hela morgonen innan det! :) Ska upp sju tror jag.. och duscha, sminka mig och fixa håret. För ja, jag är en sån där tjej som fixar sig 10 år innan skolfotot, och fixar om och gör bättre hela tiden innan.. That's me! :) Jag hoppas jag ser minst lika bra ut i år som förra året! :) Har lugg nu också ju, ska försöka fixa fin-fin volym tills imorn, och fixa fin-fin lugg. Och mycket smink, som ändå ska se naturligt ut.. Haha, ska spegla mig i alla speglar innan jag går hemifrån imorn, så jag är säker på att det ser bra ut i allt ljus :P Haha, nja, kanske inte. Men det var en bra idé, faktiskt! Nu kommer jag säkert göra det bara för det. Haha.

Jag äter Maltesers, som mina föräldrar köpte till mig när de var på Birka Princess  (tror jag den heter..) i måndags-tisdags. De firade 30 år tillsammans! :O Shiiiet liksom, vad länge! Fick vit toblerone av dom också :) Och lite smått och gott att ha med sig om man ska sova borta, typ mini-tandborstar, mini-tandkräm, mini-shampoo osv ;) Alltid bra att ha! :)

Satt och tänkte på min blogg här-om-dagen.. Jag skriver verkligen inget vettigt egentligen! :) Stackars kompisar som får sitta och plåga sig i min blogg varje dag :) Haha, för jag misstänker att det bara är kompisar som läser. Är det någon annan så kommentera gärna! Kul att veta vilka som läser min blogg!

Så, såhär gör vi, alla som läser det här skriver bara nånting som en kommentar, så jag ser vilka det är som läser bloggen! :)

Frukost

Hjälp vad tiden flyger iväg ibland, känns som att jag precis gick upp! Men nu så sitter man i köket och kollar på klockan, jag ska gå om 15 minuter! Och är inte helt klar än, opps! Frukost idag, blev färdig lasagne.. Inte det godaste direkt.. men hinner inte med att göra något! Så då får det bli det ;)
Gotta run now! Juste! Sjöberg kommer hit idag efter skolan, härligt! :)


Beslutsångest på H&M!

Gud, jag och mamma drog ju till Stinsen idag för att göra ett litet ärende, och såklart hittade jag massor som jag vill ha! Shit vad jag vill ha ett jobb, nu!!! Jag klarar mig inte på långa vägar på bara 1050 i månader, jag är helt körd på det! Fyller 18 snart också,.. då lär det väl försvinna lite pengar runt födelsedagen också.. Ååå! Jag hittade en assnygg top/klänning som jag vill ha! Och sen två t-shirt/toppar och sen en "vanlig tröja". Jag ville så gärna ha allt! Men fick bara ta en sak.. Men iaf, om typ 3-4 veckor kommer studiebidraget, och jag har bara 250 kvar typ... fuck. Jag är sååå körd!

Fuck aftonbladet!

Någon mer än jag som typ dampar loss helt på aftonbladet ?! För cirka 2 år sedan kom det ut att mitt gymnasium hade "strippshow" som julshow på skolan, på skoltid! Hur mycket sanning fanns i det då? INGET! Vi hade NT-showen, som varit en tradition på skolan hur många år som helst! Men så råkade aftonbladet få reda på att i NT-showen så var det typ en strippscen eller liknande, och då skrev de stora rubriker om "STRIPPSHOW PÅ GYMNASIESKOLA SOM JULSHOW", Yeah right... Noll sanning liksom, NT-showen, visst, den låg någon vecka innan jullovet. Men julshowen är alltid julavslutningen.. Sen skriver de t.ex. att blondinbella super mer än vuxna, mm, eller hur. De som faktiskt läser hennes blogg ibland, de ser nog att hon typ inte ens har tid med fester.
Nej men, det var inte om blondinbella inlägget skulle handla om. Men det var när jag såg artikeln om henne i aftonbladet och pappa såg den och kallade henne för "Bitch som tjänar pengar på precis ingenting" som jag reagerade.

Aftonbladet, de förvränger så himla mycket, och vrider allt till att det ska låta så hemskt och stort som möjligt! Hur fan kan de ens göra så? Jag har ju typ totalt slutat att kolla i aftonbladet eller så, för det står så mycket skit i tidningen bara! Jag menar liksom, det är tack vare aftonbladet som vi inte fick ha kvar NT-showen längre,... Som var en skoltradition sedan länge tillbaka! Tack aftonbladet, tack så jättemycket för att ni ger ut så lite sanning som möjligt i världen!

ÄLSKA (Katy Perry - Hot n cold)


Läx-lista

[x] Engelska C - artikel om valet i USA
[x] Engelska C - övningar i boken
[x] Business English - redigera en bild inför ett arbete
[ ] Italienska - kolla upp saker jag missat
[ ] Business English - Vocabulary i boken
[ ] Naturkunskap B - Labbrapport om laboration om socker
[ ] Naturkunskap B - Kolla upp skaer jag missat: Fetter, kolhydrater och proteiner
[ ] Matte C - test 6
[ ] Matte C - Räkna s. 40, 41, 49 (tror det var dom sidorna)

<3


Helgen

Nu har jag inte skrivit mycket alls på sistone.. Men ändå!

I fredags kom Hampus hit efter skolan och har varit här hela helgen nu. I fredags var det ju 11 månader mellan oss! Så vi drog iväg in till stan och åt middag på Djingis Khan, en mongolisk restaurang, och sedan gick vi på bio och såg Wanted! En helmysig kväll med honom. <3

Sen igår, gick upp och gjorde oss iordning. Sen åkte vi iväg till Stinsen, eller elgiganten. Hampus skulle kolla på en ny mobil och så, jag hittade en som jag vill ha :) Haha. Men iaf, vid typ halvsju drog vi iväg till Annie, och sjöng lite singstar och såg på film :) 3 stycken filmer! 1: John Tucker must die, 2: American Pie, 3: Shriek if you know what I did last friday the 13:th. Haha, aa, tre roliga filmer iaf :) Lite cider och Piña colada också, haha, gott!

Idag mår jag inte såå bra, jag har antagligen sovit för lite, igen. Eller varit uppe för sent, igen.. Suck, varför har jag ärvt det av mamma för? Så fort jag är uppe sent så mår jag piss dagen efter, men men, som mamma säger "Det är bara att lära sig leva med det, det har jag fått göra de senaste 30 åren ungefär.. Aa, så jag får väl göra det! Vara uppe sent och sen ta smällen dagen efter, eller hela veckan efter.. Jag har en förmåga att bli sjuk i ungefär en vecka efter varje gång jag varit uppe sent också.. Aja, så är det iaf! Så idag har jag gjort i princip ingenting! Bara legat i sängen eller soffan och gjort nada. Har knappt kunnat äta något heller, får hoppas jag orkar upp imorn iaf! Annars blir det väl som mamma sa.. "Om du är hemma sjuk någonting nu den här veckan, så var det sista gången det närmsta halvåret du går ut så sent".. Kul! Verkligen..

Lite bilder iaf:
   
1) Daisy ute i hösten - 2) Hampus på restaurangen - 3) love you - 4) Hampus väntar på buss till Annie

11 månader!

Godmorgon på allihopsan! Haha. Mamma väckte mig vid typ sju imorse, gud, tänkte jag, nu kommer jag vara död! Men det är jag inte :) Jag är faktiskt pigg! Haha

Justee, det är 11 månader mellan mig å Hampus idag :)
pussipuss<3

Plugg

Jag har lite plugg att göra kan man väl säga...:
[x] Business English (någon sida i boken)  Business English
[ ] Skriva några diskussionsfrågor om boken vi läst i engelskan (ska fråga mamma om hjälp, haha) Engelska C
[x] Skriva ett Account, vad nu det är, i Engelska C
[ ] Kolla upp lite ord i italienskan bara, Italienska
[ ] Skriva ut någon artikel om valet i USA, Engelska C
[ ] Räkna matte, typ sidorna 40 eller 41 och 49, Matte C

Datanööörd

Haha, jag känner mig som en riktig datanörd just nu.. Jag kom hem vid två och har suttit här i köket vid datan i princip hela tiden. Shit asså, men nu måste jag plugga. Jag har ingen som helst ork alls till att plugga. Men jag måste. USCH, vad jag hatar läxor. Ge mig inga fler! ÅÅ jag längtar till period tre då jag kanske är ledig på tisdagar :) naajs.
Nej måste plugga nu, puss

Klippt

Ja, som sagt i tidigare inlägg har man klippt sig nu då. Eller rättare sagt, mamma har klippt mig Jag har inte riktigt än bestämt mig om det är bra eller inte. Men men, bild kommer senare när hela håret torkat lite och så. Haha.
Lugg verkar ju vara väldigt inne just nu, bland både kändisar och oss "vanliga" människor. Själv tycker jag det är väldigt snyggt, och jag tror ändå faktiskt att jag blev nöjd med luggen! Skulle dock vilja ha lite längre hår, men när jag skaffat jobb och tjänat ihop pengar tror jag det blir en hårförlängning faktiskt.. Om inte mitt hår har hunnit växa sig långt innan dess ;) Haha.
Btw, tror inte någon chansade på kort: Lugg! :P

Nu ska man springa iväg och rota i garderoben efter kläder att ha på sig imorn! Några förslag? ;)


Klipp klipp

Gissa vad jag har gjort? Någonting med klipp och någonting med kort ;)

Fy för regn!

Usch fy fan vad jag bokstavligen HATAR regn! Det finns inget kul med det, inget alls! Speciellt inte när man har en himla hund som måste ut var fjärde-femte timme, det suger! Gå ut, förstöra håret som tog hela morgonen att fixa (och ändå blev det inte bra..), blöta jeans, en blöt hund och kyla. Nej dagen STORA minus går till regn!!!!!!

RSS 2.0