BYEBYE, HELLO!

ByeBye Sollentuna! See ya at wednesday..
And Hello Åkersberga :) Here I come :D <3

kärlek for the best

image78image79image80


"varför?" fråga du .


För att jag känner för det , och måste klara att minska i det! That's why..

.


sorry, but that's the way it is..

rakjert stamgaj


Julaftonskväll

Nu är klockan 19.37 på julaftonskväll och jag,.. jag sitter nere i husvagnen och har just pluggat lite engelska! Nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver i min blogg. Fick 2 armband, sammanlagt 800 kr på Gina Tricot, 2 böcker, 2 "mössor", en halsduk, ett headset till mobilen, strumpor och fransk manikyr! Har inte fått av Therese, Thette, Lina eller Amanda ännu, hehe. Får se vad jag får för något av dem :)
På onsdag, bara två dagar kvar, då får jag träffa Hampus my love:) Hehe, *längtar*.
Nej, nu måste jag läsa lite mer engelska;)
See ya!


Merry Christmas!

image76
GOD JUL!

Julen 2007

Julafton imorgon, är det inte meningen att man ska känna sig lycklig då? Och tänka tanken "Yees, imorgon är det julafton!"? Att inte vilja att det ska ta slut?
Men nu är det så här att jag känner mig inte speciellt lycklig över att det är jul imorn. Jag längtar inte tills imorgon. Jag vill att julen ska ta slut.
Fråga mig inte varför, det bara är så.. Jag känner mig så taskig och dum, men det är så jag känner.. :( Visst, det ska väl bli kul att få julklappar och se på Kalle Anka.. Men julmaten har jag tröttnat på, det är ingen snö, och jag är enda "barnet/ungdomen" här.. Det enda jag gör är att sitta och göra inget speciellt egentligen. Och så har hela dagen varit idag.. Imorgon och på tisdag måste jag plugga lite, faktiskt. Jag vet, visst låter det hemskt. "Jag ska plugga på julafton". Men jag måste det, typ. För jag är i princip upptagen resten av lovet, och så har jag en uppsats som ska lämnas in första dagen efter lovet. Vi ska ha seminarium i geografin första dagen efter lovet. Vi ska ha läst ut en bok på cirka 250 sidor torsdagen efter lovet.. Såå, jag har inte mycket annat till val! :(
Oh well, nu ska jag väl återgå till mitt "göra-ingenting" här,.
Bye bye

Och, förresten:
God Jul och Gott Nytt år på er alla! <3

Saknad

Hur kan man sakna någon så mycket att det gör ont?
Varje dag, varje sekund, hela tiden, den enda tanken!
Vill bara spola tillbaka, eller spola fram tiden.
Så att jag slapp denna känsla.
Att bara sakna någon.
Usch, det gör så ont.
Vill bara ha då till nu! <3

Året 2007!

Hehe somnade väl vid halvfem inatt (imorse) eller nåt sånt.. Haha, jag och Sjöberg låg vakna och snackade typ hela natten om allt som vart under 2007! Vårat 2007 helt enkelt! Och shiiieeeet vad mycket vi har hunnit med i år asså! :O Hehe, härliga stunder som man nog aldrig kommer glömma, massa skratt och massa tårar. Och alla nya människor vi träffat och lärt känna i år! :O :D Aldrig förr har jag nog lärt känna eller träffat så många nya människor som jag fortfarande håller kontakten med och så! Hehe. 2007 var ändå helt ok, när man ser tillbaka på det faktiskt. Visst, mycket tråkigt och hemskt har hänt. But that's a part of life, right? Hehe, inte mycket man kan göra åt det. Vissa år händer det mer negativa saker ibland och så.. And that's the way it goes..
Men men, hur som helst.
Tack för ett (trots allt) underbart 2007! :)

Fredag och Jullov<3

ÄNTLIGEN säger jag bara! Äntligen så är det jullov och bara chilla! Eller nästan iallafall.. Jag har ju Geografi seminarium och Geografi inläming direkt måndagen efter lovet.. :( Men men, that's life I guess! :/ Fast såklart, ska ju vara hos mormor och morfar imorn tills på onsdag.. såå, jag hinner nog plugga lite där.. hehe. ;)

Anyway, idag började dagen med att gå upp och åka iväg på julavslutningen i skolan! :D Hehe yey, äntligen lov :) Efter det åkte jag till Sollentuna och tog bussen till Täby C, Mötte min älskade Hampus där :D Har saknat han så sjukt mkt.. Hehe. Matte kom även, Vi åt lunch (på McDonalds... :( Grrr!) och vi kollade runt lite. Hehe, sen vid typ kvart över två tog jag bussen hem igen och började jobba vid kvart över tre.. :/ Hehe, men det var inte så mycket att göra idag iaf! ;) Blev klar typ ganska så fort, så hjälpte Hampus (nej, inte min Hampus, en annan Hampus som jobbade på posten också:P Hehe). När det inte var så mycket kvar så skickade pappa hem oss alla så fixade han det lilla som var kvar själv ;D Haha. Under rasten blev de en liten diskussion om mat bland annat:P Haha , Varför tycker alla killar att kebab är gott för?! Haha, det är inte det:P Haha,  Och så blev det lite prat om Julshowen som var i skolan idag. Hehe, Hampus tyckte väl typ precis som jag att de var lite lite jullåtar kanske hahahahhaha . Elr, tror jag iaf:P Hehe , aja ;)

Så nu sitter man här hemma i soffan och skriver på pappas bärbara data och väntar på att Sjöberg ska komma :P Hehe :D
Oh well, bye bye Puss..

Klart! :)

Yees, så fick jag äntligen ordning på mina naglar som såg helt hemska ut.. ;) Haha, hade brutit nån nagel å så var de bara inte fina helt enkelt! Men nu så, klippta och har målat fransk manikyr nu och allt. ;) Haha. :D
Och så vet jag vad jag ska ha på mig imorgon! :D Fick låna ett, eller rättare sagt jag fick det tydligen, rött sidenband av Annie som jag ska ha till min topp och så :D Haha ;)
Nu väntar jag bara på att mina naglar ska torka ordentligt så att  jag kan göra mig iordning sen ;) Hehe.
Bye bye!

Inte en enda! :D

Yeees!! Jag har inte en enda läxa nu! :D Haha, för imorgon är det JULLOV! <33

Just stop it!

Men asså shieet, bara sluta liksom?! Jag vill inte ha något mer med dig att göra, och du kmr inte få tillbaka mig på några villkor, keep on dreaming..

I'M THE BEST!

Jag äger dig på det där spelet David! STOOOORT! :D bara för dig att inse det ;)
http://www.globz.net/keyball/


Alltid kul med er på kinesiskan :)

Hehe, ännu en kinesiska lektion som var kul tack vare de man sitter med ;) Haha, Vi började halvtio istället för 8.20 idag.. Härligt med lite sovmorgon iaf :) Trots att jag inte fick min frukost.. men det gör inget för jag fick ju några pepparkakor och saft på kinesiskan :) Haha, det var allt vi gjorde; Fika pepparkakor och saft, och så blev det lite sång då vi sjöng Bjällerklang på kinesiska.. Hahahah , så mega-vackert det lät asså! Har det inspelat på mobilen ;) Och så åkte digitalkameran fram och man fick några very beautiful pictures.. ;) Hehe.
Bilddagboken nästa? ;)

Many presents ;)

Hehe, hmm. Först 2 julklappar jag köpt/fixat. Sen en sak jag ska köpa imorgon, för han klagar jämt och behöver det. Sen det där jag hittade hemma som jag lovat att han skulle få förut. Och så laddaren han glömt hos mig..
Hehe, jaa, det är en del saker :) Men jag menar som, det gör inte mig nåt :) Hehe, eller hur man nu ska säga det.. ;)

Fredag ; kommer bli helt underbart! :) <3

Denna fredag; Visade sig att det kommer bli såå mycket bättre än väntat! :)

Dagen börjar 8.45 med julavslutning. Först fika med mentorsgruppen, sen vid klockan 9.00 är det julshowen i aulan. Direkt efter skolan, då åker jag till Täby C. Yey! För att träffa min älskade Hampus<3 Jag får träffa han innan nyår trots allt :) Sen börjar jag jobba vid ungefär fyra. Så måste åka från Täby C vid typ 15.00, men jag klagar inte! För jag får iaf träffa Hampus fram tills dess. :) Sen slutar jag vid 19.00, och då kommer Sjöberg och sover över!
Helt totalt underbart jue! :) *längtar!* De två bästa på en och samma dag :)


Kan man annat än ÄLSKA låten?!


English.. opps!

Hehe jag har engelskaläxa tills imorgon, vi ska skriva en sammanfattning. Jag har inte ens börjat :P Haha, aja, jag hinner göra den när jag gjort mig iordning eller imorgon ;) Haha, hoppas jag iaf..

AMS

Gjorde ett test på AMS hemsida precis, fick fram att jag har mest intresse inom mat och sånt.

Fick även fram några olika yrken som förslag på vad som fanns..
- Kallskänka
- Konditor
- Charkuterist
- Kock
- Bagare
- Köksbiträde
- Bartender
- Kostekonom
Såå, vad ska man fundera över att jobba med då? Haha :P

SYO

Soo, var man hos SYO idag då!

Var där i ungefär en halvtimme och pratade och så.. Egentligen så fick jag ju ingen direkt "lösning" på mitt lilla problem eller vad man nu ska kalla det för! Men men, hur som helst. Jag fick några länkar, och tips på hur jag kan göra. Och så fick jag lite mer klart för mig vad det finns för val osv. Så, kanske blir en framtid inom Hotelbranchen, eller som kock, eller kanske som servitris eller bartender?! ;) Hehe.

Hotel och Restaurang?

Sitter på webdesignen nu, men ska vara hos SYO om 5 minuter! Ska snacka med henne om hur jag kan plugga in Hotel & Restaurang ämnena efter gymnasiet! Smarta jag kom på att jag nog borde gått den linjen istället för Sam-Språk.. Eftersom jag ändå vill jobba med något sånt i framtiden! Aja, får se vad hon säger nu! :D Hehe


I Don't Love You


Låten är helt underbart bra! :D

Sårar? you're gone


Fuck you om du sårar henne!

.

Just an ordinary list.

OM DIG
1. Vad heter du? Therese
2. Hur ser du ut? avgör själv!
3. Hur lång är du? 173
4. Vad har du för kläder på dej? jeans, vinterstövlar, hampus tjocktröja och vinterjackan.
5. Sminkar du dig? yupp
6. Vilken färg har du på dina ögon? blå
7. Vad är din favoritfärg? blå typ
8. Vilken färg har du på huden? lite färg iaf
9. Kommer du från ett annat land? nej
10. Har du någon gång varit utomlands? ofc'
11. Vart bor du? sollentuna
12. Vad har du för färg på håret? blond å smart

OM DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass? har inga klasser på min skola
2. Känner du några som röker? aa
3. Hur många är ni i eran familj? 3
4. Har ni några husdjur? hund
5. Känner du någon som knarkar? inte vad jag vet


TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? nej
2. Har du skurit dig? tankar
3. Röker du? no way
4. Har du nån gång försökt ta självmord? tankar
5. Känner du någon som har tagit självmord? nej
6. Känner du någon som tänkt ta självmord? maybe
7. Har du någon gång gråtit dej till sömns? jao
8. Har du någon gång provat droger? nej
9. Har du någon gång prövat alkohol? japp
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? jao
11. Är det någon som har sålt alkohol till dej? naj

OM KÄRLEK
1. Är du kär? Hampus <3
2. Har du någon gång varit olyckligt kär? jao.
3. Vad är de längsta du har varit kär i någon? hmm
4. Är du homosexuell? nej
5. Tänker du gifta dig när du blir stor? maybe

6. Bor dina föräldrar ihop? japp
7. Tror du på kärleken? jao


Lovely weekend :) <33


image75Var med Hampus hela helgen nu :) Hehe, Han kom till skolan i fredags, då fick han se både Emelie å Annie och även några andra kompisar:P Haha , hem på full buss+tåg. Sen middag å bara ta det lugnt :) Lördagen bestod väl typ av att köpa lite julklappar i Kista Galleria, och så blev man ju bjuden på en liten fika på ett café där också :) Hehe:) Hem igen, ta det lugnt, se på film, fika lite med familjen och så.. Å så idag; farmor kom vid ett och så fick jag present/julklapp av henne :) Sen vid tre-halvfyra åkte Hampus hem :( Såå, nu får man väl troligen inte se han på typ 2 veckor.. (nyår alltså..) Usch, tiden kommer gå långsamt fram tills dess.. :(
Men men, bästaste helgen med underbaraste Hampus blev det iaf  :) <33


Tider man saknar, minnen man aldrig glömmer.

Tider man saknar
Minnen man aldrig glömmer
Händelser som påverkat ens liv
Stunder som är obeskrivliga
Skratt som kommit
Tårar som gått
En plats som finns djupt i ens hjärta

Allt är en enda röra, jag förstår inte allt, inte en del, inte inget.
Tiderna jag saknar och minnen jag aldrig glömmer.
En plats som alltid har en del i mitt hjärta, stunder som ristats in i mig,
Allt som aldrig försvinner.


Det går bra:D

YEY! Haha, hade just Engelska Groupwork presentation, Sanna var inte där på lektionen, såå vi saknade våran "huvudkaraktär" i "the little play".. Men det gick bra ändå :D Jag fick ta över Sannas roll, och Andreas fick ta den lilla rollen jag hade innan och så.. Men det gick ändå superbra! :D Haha, vi fick typ 5 minuter på oss att göra om allt, och "träna in" det nya.. Men resultatet blev jättebra (ingen större skillnad, bara att vi fick läsa och göra det någon annan skulle gjort), som läraren sa "en topp-presentation!". Jag är nöjd, och det tror jag Petter å Andreas också blev :)

MVG

Jag fick MVG- på geografiprovet! :D

Hemsidan.

Äsch, man kan väl lika gärna göra lite reklam för hemsidan man gjort/gör på webdesignen här.. ;) Haha
http://www2.edu.sollentuna.se/~thtar_90/Tema/
En jääättefin hemsida ska ni veta! Haha, nej inte direkt.. Men ändå! :P

Varför..?

Varför får man sånna här stunder då man bara stänger in sig själv på sitt rum? Då man bara sitter och lyssnar på sorliga låtar? Stunder då allt känns skit? Trots att man har allt.. eller iallafall mycket. Hur kommer det sig att det finns de stunder då man bara vill försvinna nu och föralltid? Varför får man den känslan ibland för?

MVG.

Yey! Jag fick MVG på kinesiska provet! :D Haha, härligt härligt ;)

Saknar!

image74
Åååå, vad jag saknar er!!! <33

Hampus Gottfriedz <3

image73
Jag Älskar Dig Hampus Gottfriedz <3
Haha, du är den finaste någonsin :)
3/11-07

Helger är bäst! <3

Helger äger, så är det bara:) Hehe. Hade en helt underbar helg, träffade Hampus, Sjöberg och Lina :)
Fredagen började med en spanskalektion, sen efter det var det NT-showen. Och efter den slutade jag (runt 11.40 nån gång) haha :D Riktigt härligt liksom ;) Sen gick bussen till Täby C inte förens typ 12.35.. Men men, tog den till Täby iaf, och sen tågen till Å-berga :) Tog det lugnt på fredagen, regnade ju ute och så. Men gick ned till "Favoriten" och handlade kattmat och Brejk med Hampus i regnet. Haha. Senare såg på början av Konungens återkomst. Hehe,
Lördagen; gick jag upp och gjorde mig iordning. Sen åkte jag och Lina till Täby C, där vi mötte upp Sjöberg. Sen gick vi runt och kollade, handlade lite julklappar, åt lunch och så. Kom till Täby C runt typ ett, och var hemma i Åkersberga igen runt 18.00 :) Hehe, Stackars Hampus som varit själv hela dagen.. ;) Hehe, nej men han var tydligen och gymmade under tiden,. Hehe.
Åt sjuuukt god middag på lördagen! :) Flygande jakob hette det tydligen elr nåt sånt! ;) Gott var det iaf :P Haha, efter middagen gick deras föräldrar iväg och jag, Hampus, Lina och Matte kollade på TV och såå. Men jag fick också se en hel del urgulliga bilder på Hampus å Lina som små ;) Haha:) Hampus blev väl inte lika glad.. hehe ;)
Senare på kvällen somnade jag i soffan framför teven, då skulle jag gå och lägga mig (enligt hampus) Haha,
Vaknade sedan på söndagen runt halvnio och gick upp en timme senare. Gjorde mig iordning fort som bara den, sen åkte jag och Hampus till Täby C och mötte upp mina föräldrar, sen när vi lämnat föräldrarna mötte vi upp Matte, och gick iväg till McDonalds å åt lunch. Sen bar det i princip av hemmåt till pluggning! :/
Såå, nu sitter man här och ska plugga lite mer kinesiska, för att sen sova runt nio-tio.. Oh well.. ;)
Nu måste jag börja plugga:P
Pusspuss~

"Silence! I Kill You" Hahaha :P


Vilken?

Haha vilken stavning är finast/bäst/roligast/fulast osv. av mitt namn? :P
Hittade flera olika på en hemsida! ;)

Terece, Teres, Teresee, Teress, Terez, Tereze, Terse, Therece, Thereece, Theres, Therese, Theresie, Theress, Theresse, Therez, Thereze, Threse..

 Själv föredrar jag nästan nog Theresie.. ;) Haha. Eller kanske Theresse.. Haha :D

Something.

01. vad heter du? Therese Tärnström
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? iiingen aning 
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Kille:niklas Tjej: (förutom therese) kassandra
04. vilket stjärntecken är du? skorpion
05. vilken årgång är du? 1990
06. vart bor du? sollentuna
07. bott utomlands? räknas språkresa i 3 veckor, bo hos en engelsk familj? ;) 
08. flyttat antal gånger? naj
09. vart skulle du vilja bo? vet ej :)
10. vilken skolklass? tvåan på gymnasiet
11. vad vill du bli när du blir äldre? nåt där man reser mkt :P

UTSEENDE

01. hur lång är du? 173
02. hur mycket väger du? yeah right, de säger jag ju också ;)
03. hårfärg och frisyr? blont
04. ögonfärg?  blå
05. mest nöjd med? hmm
06. minst nöjd med? hehe
07. skostorlek? 38.. typ :P
08. glasögon?
09. har du några piercingar/tatueringar? naj

FAVORITER

01. filmer? sagan om ringen, potc, harry potter, the guardian, when a stranger calls.... osv..osv..
02. låtar? ojojoj , många:P
03. årstider? summer all year ;)
04. mat/dryck? oxfilée med hasselbackspotatis å mammas goda sås :)
05. djur? hund å delfin
06. färg? blått
07. parfym? beckham, m.fl.
09. ämne i skolan? geografi maybe, engelska
10. sysselsättning? skooolan
.
KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? en svart Everest vinterjacka.
02. vad använder du just nu för skor? gråa stövlar, elr svarta vinterstövlar
03. favoritfärg på kläder? jeans, å annat haha.
04. favoritmaterial på kläder?  hmm
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? sommarkläder!
06. favoritaffärer? Gina Tricot och Vero Moda
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika
08. favoritmärke? ONLY
09. vad har du för tröjstorlek? XS

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? stort
2. vilken färg på tapeterna? beige/rosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? svart/vit
4. vad vill du ändra där inne? mycket :P
5. vad har du där inne av följande: A, B, C, D, E
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? ett gult radhus å lite annat
7. vad gör du oftast i ditt rum? pluggar, chattar, sover osv :P
8. favoritpryl i rummet? hmm.. :P

Bäst helt enkelt! :D <33

Gud asså vilken härlig helg! :D Haha.

Fredagen började med skola som vanligt;) Hehe, helt ok dag:D Men den gick väldigt segt asså! Haha. Hur som helst, mitt under geografin (typ halvfyra) får jag ett sms ba "Hej när slutar du" typ. Av Therese (å Hampus å koffe) Men jag som hade lektion kunde ju inte smita ut (även om 3 vissa personer ville det.. haha). Såå, sen direkt efter lektionen gick jag ned till entrén och mötte upp dem, de följde med mig till skåpet och sen så fick de se lite av skolan. :P Haha.
Sen gick vi runt och letade efter första bästa buss hemmåt, det blev till slut 520 iallafall. Haha, men den var tom, för det var den som gick 16.29 :D Haha. Väl hemma snackade vi lite med Bella, sen var det middag; Taco-gratäng:D Sjuuukt gott;) Hihi. Kommer inte ihåg hela kvällen helt exakt. Men iaf, det blev mycket Singstar och jaa vad ska man säga? Man får väl börja vänja sig vid att killar älskar att retas liksom.. Hehe..
Hur som helst, asså kvällen var helt sjukt rolig! :D Ååå, vad jag gärna vill spola tillbaka till fredagen igen;) Hehe.

Sen lördagen, hehe vaknade typ vid halvnio, men gick upp vid typ elva. Haha, Sjöberg och Koffe sov väl typ, men jag och Hampus gick upp och åt "frukost" som bestod av den taco-gratäng som fanns kvar, grönsaker till det som jag hackade, lite taco-sås och en varsin cider. yupps, that's our breakfast! Haha ;)
Vet inte vart hela dagen tog vägen egentligen;) Hehe, kollade på lite skämtvideos å annat sånt, gjorde oss iordning, åt lunch och lite. Sen vid typ tre-fyra nån gång åkte Hampus och Koffe hem, och jag och Therese gjorde oss helt klara. För på kvällen var det ju The Wave med Izabella och Towe :D
Det var såå himla kul asså! Haha, vägen dit, jaa den där kartan är väl lagom fin nu asså.. Haha, det regnade ju inte bara lite eller så haha. Sen stod vi tvåa i kön på att komma in! Vi hade (såklart) köpt tjejbiljetter, så vi fick komma in typ en å en halv timme innan de som köpt vanliga biljetter fick komma in;) Hihi.
Väl inne fick vi tjejor bål, pepparkakor, rulltårta, godis, test-parfym, spela Wii och lite annat ;) Hehe, såå det var härligt. :) Sen öppnade de ett dansgolv, och senare vid typ halvtio någon gång, började de släppa in killarna och de övriga tjejerna, samtidigt som de öppnade det stora dansgolvet. Såå, dans hela kvällen med Sjöberg, Bella och Towe, en lyckad kväll kan man väl säga lite kort. ;) Hehe.
Åkte hem runt tolv någon gång, och somnade väl sen runt typ 2.

Söndagen var man helt slut på kan man väl kort sagt säga.. Både jag och Sjöberg var trötta och orkade väl kanske inte så mkt :P Haha.
Fikade sedan på dagen innan mamma åkte till jobbet; glögg, pepparkaka, lussebullar, andra kakor och så ;) Sen åkte Sjöberg hem, jag gjorde mig helt klar och fixade lite på rummet. Och sen bar det av hem till Anna och baka lite mockarutor och lite julgodis ;) Hihi.
Sen hem igen till middagen, och på kvällen hände det väl inte så mycket annat än ta det lugnt, sitta vid datan och snacka i telefon med Hampus. :) Hehe,

Det var min helg det;) Asså, jag måste säga att den var hur sjukt rolig som helst! :) Hehe, Tack Hampus, Sjöberg, Koffe, Izabella, Towe och Anna:) Hann med att träffa alla er och hade det hur kul som helst med alla! :D
Pusspuss~


RSS 2.0