taylor momsen

image85Kommer ni ihåg den lilla söta tjejen från Grinchen? Hon som, iallafall jag, alltid tänkt på som en liten tjej bara. När jag var mindre (ok, några år iaf), så kollade jag runt på internet och så, och har alltid sett henne som en liten tjej bara.
Sen nu, (när jag börjat kolla på Gossip Girl, som jag totalt fastnat för!), och kollade upp vilka som var med i serien, såg jag namnet Taylor Momsen och tänkte ba "Men shit, vad namnet låter bekant". Sen insåg jag, att det är ju hon, grinchen-tjejen. Man kan ju säga att hon vuxit lite sen dess iaf..


Gossip Girl

image81Kollade just på första avsnittet av Gossip Girl, asså gud vilken bra serie, faktiskt! Hehe, okej jag vet, jag har bara sett ett avsnitt hittills , men ändå! Den verkar fett bra :) Har typ de första 6 avsnitten, får se när jag hittar resten (elr om de går på tv? hehe jag vet inget)..
Jag får ta och kolla upp det där, när den går osv. Haha :P

Någon som vet när det går på tv?? ;)

Prov, hål, engelska, spanska

Min dag, ganska så skön, men ändå inte! Hehe, har just haft kinesiskaprov. Det gick väl ok, haha , men ett MVG kanske det inte är... ;) Men men, man kan inte få allt:) Hehe. Anyway, är hemma nu. Jag har ju hål till 13.50 nu liksom :) Såå skönt :) Bara vara hemma, ta det lugnt, äta lunch och göra spanskaläxan som är tills idag som jag inte gjort ännu! Haha. Oh well, får ta och göra den nu lite snabbt dåra ;)
Hoppas engelskan var tills imorn, men jag minns inte. Aja, Juste! Jag måste ju skriva ut engelskan ;) Det hade jag glömt. Bra att jag kom på det nu..
Naaej , nu ska jag hitta på ngt roligar :P
Byebye

Hungern kallar ..

Såå, sitter i samma sal som imorse då jag hade geografi! Fast vid en annan dator då ;) Hehe. Hur som helst, har haft Matte nu sen sist, och nu har jag webdesign! Ska väl iaf försöka arbeta lite på slutfilmen dåra ;) Hehe. Så kan jag bli klar idag, och så kan jag göra vad jag vill imorgon på webdesignen :) Eller om jag säger att jag är klar med den idag, så kanske jag slipper komma imorgon! ;) Hehe, har ju hål innan och sen lunch efter webdesignen, så om jag slipper komma imorgon kan jag åka hem och äta lunch och sååå :) Hehe. Härligt härligt, säger jag då;)

Jag är såå himla hungrig nu! Åt nudlar och ett äpple till frukost, har en banan i väskan, och ska köpa något i caféterian nu efter lektionen och sen åka iväg till jobbet. FY FAN säger jag bara, jag oooorkar verkligen inte! Jag vet, att jag Verkligen behöver pengarna, för jag klarar mig inte på 1050 kr i månaden, det gör jag inte. Så jag måste jobba på det här jobbet, eller hitta ett annat! Hmm, jag vet inte hur jag ska göra.. :/ Ska nog försöka hitta något roligare iallafall, där jag får bättre betalt och så. 60 kr/h för att göra det som de som jobbar där på riktigt inte orkar göra, skitarbetet alltså! Sortera papper, scanna en massa, sortera lite mer papper, byta namn på datan, scanna lite mer, sortera lite mer papper.. osv.osv... SKITJOBB :(
Men men, bättre än ingenting antar jag (?) Jag får ju iallafall nästan 1000 kr i månaden för att jobba typ minst 15-20 timmar ... hmm , låter mer än vad det egentligen är.. Jag vill tjäna lika mycket som jag gör när jag juljobbar på posten. Minst 90 kr i timmen. Så mycket bättre, och så mycket roligare jobb. Faktiskt! Då får man ju stå och snacka med massa ungdomar och folk man känner i sin egna ålder. Och de flesta går typ på Rudbeck också såå.. Hehe.

Nu har jag babblat på ganska så mycket ser jag.. Borde kanske jobba lite också, försöka iaf ;)
Byebye!

geografi ..

Usch , å fy, å bläää . Hehe , Har geografi nu, och ska göra nåt himla arbete om att typ jämföra Malaysia och Vietnam i typ allt! Jag orkar inte med stora arbeten! Och jag har inte fått sååå mkt gjort idag typ . Så jag måste göra en massa hemma när jag har tid och såå . Usch . Hata projekt och slutarbeten i alla ämnen .. :(
Oh well, nu slutar jag . byebye ..

z-dag :)

Z-eftermiddag idag , men hade ingen kinesiska på förmiddagen , såå , jag var ledig idag :) Fett härligt! ;) Såå, åkte till Åkersberga imorse och kom typ just hem för ett litet tag sen :)
Åkte dit, åt lite mackor typ och sen så kollade vi på Råttatouille. Haha, jag kunde typ hela filmen utan att jag ens sett den en gång förut. :P xD
Sen typ en stund efter att filmen slutat så ringde Hampus klasskompis Tim och typ ba "kom ut", så vi gick ut i kylan en sväng. Asså, Hampus, Johnny och Tim flummar ju inte bara liiite när de är med varann verkar det som. Haha. Hur som helst, sen började jag frysa så jag och Hampus gick in igen :) Chattade med Koffe lite när vi kom in (elr jag och han mobbades, som vanligt), sen var det dags att åka hem igen :( Köpte en liten macka och en kexchoklad att ha på hemresan på Roslagsbanan, typ. Hehe;)
Såå, nu är jag här hemma igen, har just ätit lite hemmagjord pizza (inte så jättegott, och dessutom så var jag proppmätt redan innan, men men..) och ska väl typ börja plugga lite spanska nu eller så. Jag var faktiskt duktig och pluggade lite kinesiska på hemresan :) Hehe, hann nästan igenom hela häftet och det verkar som att jag faktiskt kan det mesta av kinesiskan iaf :)
Meeen men, nu är det stooora läxhögen som kallar!
Byebye

tomorrow

Okey, så jag är inte bara inne i "Bryan Adams-mood" just nu, utan hela musiken . Alla , asså seriöst, det finns sjukt mkt bra musik! Och jag är galen i den :)


Can you lay your life down so a stranger can live

 
Jag ryser till varje sekund av videon,
ni som inte sett filmen The Guardian, se den!


Can you lay your life down so a stranger can live?
Can you take what you need but take less than you give?
Can you close every day without the glory and fame?
Could you hold your head high when no one knows your name?

That's how legends are made, at least that's what they say.

We say goodbye, but never let go
We live we die, cuz you can't save every soul.
Gotta take every chance to
show that you're the kinda man who
Will never look back, never look down,
and never let go

Can you lose everything you ever had planned?
Can you sit down again, and play another hand?
Could you risk every thing, for the chance of being alone?
Under pressure find the grace, or would you come undone.

That's how legends are made, at least that's what they say.

We say goodbye, but never let go
We live we die, cuz you can't save every soul.
Gotta take every chance to
show that you're the kinda man who
Will never look back, never look down,
and never let go

Never let go
Never let go
Never let go

Gotta take every chance to
show that you're the kinda man who
Will never look back, never look down,
and never let go

We say goodbye, but never let go
We live we die, cuz you can't save every soul.
Gotta take every chance to
show that you're the kinda man who
Will never look back, never look down,
and never let go
Will never look back, never look down
and never let go

Never let go

Heaven


Är i lite "Bryan Adams-mood" för tillfället, så himla fin å underbar låt! <3

kärlek.

And Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Hampus Gottfriedz, jag älskar dig<3

Webdesign, igen.

Såå, sitter man här på webdesignen igeeen. Jag är typ klar med den där flashfilmen man ska skicka in.. Tror jag iaf, kan kanske göra lite bättre med pauser och sånt . men jag har onsdag, torsdag och fredag på mig att göra klart filmen! Såå , jag kan nog ta det ganska lugnt :) Hehe.

Hur som helst , har z-eftermiddag imorgon :) Vilket betyder att det enda jag har imorgon är kinesiska mellan 10.25-11.25 :) Seeen, tar jag bussen som går 11.35 från Malla och åker till Täby C, där jag tar Roslagsbanan till Åkersberga, haha, jag vet. Z-dag = åka till Åkersberga ;P
Hehe, meeen, så är det ju när man bara får träffas på helgerna! För jag hinner iaf inte i veckorna, slutar ju fyra varje dag. Och det tar ju typ 1,5 timmar att åka till varandra. Och föräldrar, suck, "neej, du får inte vara ute och åka själv så sent!!" Usch! varför kan jag bara inte få åka till han nån dag i veckan också?! Sen typ åka till Täby C så jag är där till ungefär åtta-nio så hämtar de mig där sen?! De har ju sagt att jag får åka till Therese (i vallentuna) efter skolan om jag vill , sen så kan de hämta upp mig i Täby C elr nåt sånt . Men neeej, varför släppa iväg mig för när jag väl vill åka iväg sen då?! Usch, föräldrar pratar ju bara emot sig själva hela tiden. De gör verkligen det!!
Oh well, that's life.

Naeej , nu ska jag kolla på Facebook elr bilddagboken, för Playahead kan man ju inte kolla för nån smart IDIOT har lyckats spärra PA på varenda data i hela skolan!! IDIOT!!!! Haha , hade bara lust :)
Byebye!

Sakna .

Fuck, jag kmr sakna :/
Ååå, jag vill bara spola tillbaka, varför? Snälla? Låt det förbi..
Men det kommer aldrig förbli . Aldrig detsamma igen.
Saknad, japp, kmr inte bli detsamma på ngt sätt,
betydde ändå så himla mycket för mig, och gör fortfarande ..
Adam Green - Friends of mine
DJ eXeCute - Fly Away
får mig att tänka .

Hååååål , igen!

YEY! Det är ju bara såååå himla roligt med hål! Eller hur? ;) Oooh no, I hate it! :P Haha, och så Självklart så har någon smart idiot lyckats blivit avstängd från playahead på just den här datan , så det funkar ju såklart inte heller ..  Men men, imorgon är det fredag iaf, och då är man ju leeedig ;) Vad sägeru om det va? :P Hääärliga tider liksom!
Naj , nu ska jag hitta nåt annat roligt (tråkigt) att göra, ! haha ;)
Byebye på alla er där uute!

Måndag = Ledig = Åkersberga :) <3

Leeeedig idag, bara för att det var öppet hus i skolan i lördags! :P Haha :D Fett najs liksom ;) Såå, gick upp vid åtta och åkte till älskling som slutade halvtolv idag :) Helt totalt underbart mysiga dagen liksom :) Åka dit, gå ner och köpa lite godis, kolla på en film och bara ta det lugnt :) Känns inte direkt som en måndag precis.. Men men, Bra var väl det ;) Hehe
Nästa gång man träffar Hampus blir väl på lördag dåra.. Usch, så långt kvar!
Jag Älskar Dig Hampus Gottfriedz<33

Öppet Hus.. Yey!

Ahapp , här sitter man på webdesignen, har öppet hus, är i skolan, PÅ EN LÖRDAG?! Åååå , och dagen började ju verkligen bra också liksom? Eller asså, den började ju bra och så. Gick upp, gjorde mig iordning, ringde och väckte Hampus, åt frukost och gick ned till bussen.
Först så var bussen försenad, sen så när den väl kom, då var den helt PROPPFULL!! Typ 3 pers trängde sig på bussen, men jag, såklart, kom inte på bussen.. Såå, ringde pappa och frågade om han kunde köra mig. Men vad tror ni? Mamma hade ju såklart bilen med sig till jobbet. Okej, tänkte jag, då ringer jag mamma då! Hon kan köra mig. Men typ nån minut efter att vi lagt på telefon, så ringer hon igen och säger att hon inte hittar sina nycklar! Hmm, det här börjar ju bli riktigt härligt liksom,.. (Och bara så ni vet, så ÖSER DET NED REGN också). Så jag börjar gå mot tåget istället, då ringer mamma och säger "jag hittade nycklarna" Såå, jag fick skjuts till slut iaf, men kom typ 5 minuter sent till första lektionen :P Haha, aja ;)
Nu sitter jag iaf här på webdesignen och gör väl inte så mycket. Har Geografi 11.00-11.30 , och sist Matte 11.50-12.20...
Men Hampus kommer hit vid 12 iaf :) Såå, sen när jag slutat ska vi hem till mig :) Hehe, bara en och en halv timme kvar :) Hehe just nu sitter han väl på bussen påväg till Åkersberga C, sen tåget som går 10.52 elr nåt sånt. Och sen bussen från Täby som går vid 11.27 så är han här vid tolv. Haha
Oh well, nu slutar vi snart, sååå
Bye bye!


Lördag ;

Öppet Hus imorgon mellan 10.20-12.20... USCH!
Men Hampus kommer iaf :) <3

Kung av sand.

Hör du sången dom spelar på radion
varje ord verkar handla om dig
Hur du knackade på mitt i sommar'n
men kom aldrig mer igen
Såg en mås cirkulera vid hamnen
som om han letade efter en vän
Samma morgon det regna' på stranden
där jag gick ensam igen
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Såg en ande, hon vandra' vid vattnet
Hennes fotsteg försvann i en vind
När jag vaknade upp under himlen
kände jag värmen av din kind
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls

okej, hjälp!

Asså snälla hjälp miiiiiig!!!!!! Äre nån som vet svaret på den där helt SJUKA SNOBBEN-GÅTAN?!?!!
Du har ju typ 2 streck i din hand liksom, aah, och det är en flod. Och snobben står på ena sidan, hur gör han för att ta sig över den där dumma floden?!
Jag och Annie har väl typ provat ALLT!!! Och då menar jag verkligen ALLT! Alla svar som finns att komma på liksom!
SNÄLLA JAG BLIR HELT GAAAAALEN PÅ DET HÄR!!!!!!!!!!
xD Haha :P


just another thing~

1. Senast sedda film - Tro, hopp och kärlek
2. Senast köpta skiva - Hmm...
3. Sparar till - sommaren :P
4. Pålägg som gäller - Hmm , nåt :P
5. Senaste boken du läste - Harry potter 7
6. Senaste maträtten du åt - mat elr frukost? mat=kyckling å potatis igår
7. Senaste klädesplagget du bar - de ja har på mig ,
8. Senaste personen du träffade - Pappa.
9. Senaste personen du pratade i telefon med - Hampus my love <3
10. Senaste saken du köpte - Hmm lunchen igår
11. Vad har du gjort idag - Varit i skolan .
12. Hur tidigt stiger du upp - typ halvsju elr nåt sånt
13. Vilken färg har du på håret - Blond
14. Vad har du för färg på ögonen - blueee .
15. Hur många par skor har du - typ 15 elr mer kanske (AA)
16. Kan du stå på händer - mot en dörr elr vägg, aa
17. Vad tycker du om idrott - BOOORING
18. Vad har du för klocka - Mobilen :D
19. Sämsta sport - Hahahhaha , alla? :P
20. Senaste repliken du yttrade - Hejdåå

hål = skiiiiit

Usch å fy å blää, jag har Booooring!! Fattar inte varför man ens har hål för hela j*vla tiden?! Och så börjar man bli lite hungrig, men får inte äta mer än frukost lunch å middag, + nån frukt varje dag nuuue! Så de så .
Webdesign snart, usch, typ värsta slut-flash-filmen vi måste göra nue , usch , har idag, imorn, lördag, onsdag å torsdag på mig att göra klart den . sammanlagt typ lite mindre än 4 timmar på mig å göra klart den , borde hinna faktiskt. men men , vi får se hure blir med den saken! ;/
Nooo , gotta go now. måste hitta nåt roligare att göra än å sittar här på bordet bredvid datan å sitta helt vriden så ryggen snart värker.
Bye byee . see ya later (i think ?)

*mums*

"Man har så kul med Toffifee!" :D


duktig eller vaaad? ;D

Såå, söndag igen,. Hampus har åkt hem också å såå.. :( Hehe, och skola imorn.. :( *suck* :P Aja!

Var med Hampus hela helgen, åkte direkt till Åkersberga i fredags och sen åkte vi till Sollentuna igår, och så åkte Hampus hem idag.. Åt sjuuuukt god middag igår!!! Fläskfilé med mammas suuupergoda sås till, och hasselbackspotatis och vitlöksbröd och värsta goda salladen, tror ni jag kunde hålla mig från att äta för mkt eller?! Haha, naaeeej, jag åt liiiite för mycket bara! Hade typ skitont i magen sen hela kvällen + natten... :P Haha, smarta jag liksom! ;)

Anyway, sen idag efter att Hampus åkt hem, så kollade jag runt lite på internet å gjorde lite nada. Sen satte jag mig med engelskan. Och gjorde Båda engelskaläxorna vi har den här veckan. Sen efter det gjorde jag spanskan. Och sen kinesiskan. Såå, nu är jag klar med Alla veckans läxor! Så himla superduperskönt!! :D
Fast såklart, vi kommer väl säkert få någon annan läxa i geografi eller så. Matte får vi ju bara läxor i om vi ligger efter eller inte räknar på lektionerna, så den här veckan tänker jag vara superduktig och räkna klart på lektionerna så att jag inte får någon läxa.
Och i geografin brukar vi egentligen inte få någon speciell "läxa" eller så, och så har vi precis börjat på nytt kapitel. Såå, troligen inga läxor där heller.
Och i webdesign får vi aldrig läxor. Och om det nu är så, så har jag inte en enda till läxa på hela veckan!! :D Bra eller vad?! Haha, jag är ju inte bara liiite glad liksom ;)

Naaej, nu ska jag gå ner och umgås med familjen lite, det brukar jag aldrig hinna med nu på senaste tiden.. :/
Soo, byebye! ;P

Hungriiiig!

Ååååå , jag har webbdesign nu, och jag är VRÅLHUNGRIG! Men hmm, har ju ingen att äta med idag? Får se om jag hittar ngn.. Annars blire å lägga sista pengarna på caféteria-lunch, palla å sitta sj i matsalen om ja inte hittar ngn :P Haha . aja, en måltid klarar man väl sig utan kanske iaf? Bara magen som kmr kurra lite fram tills typ 19.00 ikväl då de e middag! Hehe oh well.. ;P

Mitt 2007!

Det här är mitt 07 ,


1. värsta tiden under år 2007
Slutet av sommaren .


2. en tid du saknar allra mest från 07
våren å början av sommaren,


3. den som alltid var där för dig under 07
Therese Häggström <3


4. vad du gjorde på fritiden
Oj oj oj , olika ;)


5. den lyckligaste tiden under 07
November och framåt


6. helt nya personer du lärde känna
Hampus, flera i skolan + många fler!! <3


7. en bekant/klasskamrat du kom närmre
flera stycken, Therese, Emma, Hampus, å fler :)


8. bästa vårminnet
Hmm, Lärde känna honom:) <33


9. bästa sommarminnet
Danmark, lugnt!


10. bästa höstminnet
Blev tsm med Hampus :) <3


11. person du verkligen saknat
Hampus, under sommaren


12. person du känner att du kanske kan förlora under08/ngn du har förlorat under 07.
Flera stycken..! :(


13. en person som är värd ett tack
Therese Häggström! För att hon stått vid min sida genom ALLT! <33


14. person du glidit ifrån
Flera stycken..


15. person du blivit besviken på
Det finns några.


16. person du delat bäst minnen med

Therese x2 - Tärnan'hjärta'Sjöberg <33 Det är vi föralltid<33


Tider man saknar, minnen man aldrig glömmer.

Tider man saknar
Minnen man aldrig glömmer
Händelser som påverkat ens liv
Stunder som är obeskrivliga
Skratt som kommit
Tårar som gått
En plats som finns djupt i ens hjärta

Vad alla än tror, jag saknar! Så himla sjukt mega jätte mycket! Det var en tid, en plats, människor. Allt, allt jag en gång trodde skulle hålla föralltid. Men allt bara försvann, så himla fort, för fort! Känns som allt bara försvann över en natt. Vissa tycker jag har förändrats(?), eller så har jag iallafall hört. Jag ville aldriga att det skulle bli såhär, aldrig nånsin! Aldrig att jag ens tänkte tanken, men tänkte jag den ändå, så tänkte jag bara på hur ledsen jag skulle bli om det faktiskt hände. Och nu så hände det.
Platsen, minnena, människorna, tiderna, allt; Jag glömmer det aldrig, aldrig någonsin. Fick jag veta vad som blev fel och varför det blev så, och jag fick en chans att gå tillbaka och ändra, så skulle jag göra det. För såhär vill jag faktiskt inte ha det.
Tyck vad ni vill, säg vad ni vill, gör vad ni vill. Men jag hatar att det ska behöva vara såhär.
Ord som sades bakom ryggen på vissa, ord som borde blivit sagt för att man skulle förstå.
Tystnaden, att inte veta vad som blev fel, vad man själv gjorde för fel, allt!
Allt jag vill är att veta varför det blev såhär och varför alla gjorde som de gjorde.


Tider man saknar,
Minnen man aldrig glömmer.


3/11-2007; Hampus Gottfriedz <3

3/11-2007; Hampus Gottfriedz, jag Älskar dig<3

2 månader idag sen vi blev tillsammans! Och de har varit de bästa. Helt ärligt, jag vet inte vad jag skulle gjort eller hur jag hade mått om jag inte följt med till Täby C den där onsdagen på lovet, och sedan träffat dig igen på lördagen i Vallentuna. Du har fått mig att le igen efter allt som hänt det här året! Jag kan helt ärligt säga att jag är nöjd igen, och lycklig över det liv jag har! Du får mig alltid att le, när det än är, vad som än hänt! Du finns alltid vid min sida, och jag vet att du aldrig sviker.

Dig har jag alltid tyckt om, sen första gången jag träffade dig! Jag kommer (konstigt nog) ihåg mycket av den kvällen jag träffa dig för första gången.

Dig glömmer jag Aldrig!

Jag Älskar dig Hampus Gottfriedz <3


bästaste nyår med älskling <3

Helt underbara du:) Hur kan man vara så totalt himla underbart underbar som du?! Jag Älskar Dig med hela mitt hjärta, jag menar det verkligen. Bo hos Hampus söndag-onsdag, över nyår :)
På söndagen åkte jag in till stan och mötte upp Hampus och Matte utanför Rigoletto. Vi (och deras familjer) såg på Arn där :) Hehe, asså den var väl bra, men inte superbra ;) Hehe. Sen åkte vi hem, åt tacos till middag och så :)
På måndagen blev det att gå upp sent (oj så ovanligt....*inte*) och sedan göra sig iordning och sen kom Mattes å hans familj hem till Hampus. Åt supergod middag! Räkor med sås och så till förrätt. Flamberad älg med rostad potatis och grönsaker till varmrätt. Och sen en supergod efterrätt, som jag tyvärr inte kommer ihåg vad det heter... Men men! Gick ut typ 2 gånger, smällde lite smällare och fyverkerier och såå. Sen var alla vi ute vid tolkslaget och sköt lite fyverkerier, önskade varandra Gott nytt år och skålade och så. Gick in igen, kollade lite på tv. Sen gick jag och la mig typ. Hampus kom väl något senare.. Hehe.
Tisdagen var seeg, vi hade tänkt å typ gå på bio eller nåt sånt, men med våran vanliga tur så gick det inga filmer före typ 20.00 på kvällen!! :( Men men, aja! En seg dag, kollade på film först, sen på Ivanhoe på teven, sen typ middag och sedan ännu en film!
Sen idag gick vi upp å gjorde oss iordning bara, åt frukost och så.. Sen så var jag tvungen att åka hem! :( Men men, på lördag ska vi på bio iallafall! :) Längtar redan! Hehe. ;P
Juste, under Ivanhoe igår så gick jag och Hampus ned till favvan (ica) och köpte godis. Å så var det slask ute (om någon missade det..), självklart läcker mina skor in som bara den!! Typ helt nyinköpta vinterskor, och de läcker in för lite slask ute?! Jävla skitskor säger jag bara! Jag kände hur det plaskade i skorna och sen när jag kom in var hela strumporna helt dyngsura!!

Oh well, förutom det där med skorna så hade jag en tooooppenhelg! :D

RSS 2.0