22-24 februari <33

   

Guuuud vilken härlig helg asså!! :D I fredags kom Sjöberg hit, sen igår (lördags) kom Dessie, Thette, Sofi & Tessi hit. Kvällen var ju bara för härlig asså! Det här måste vi Verkligen göra om, ni är vänner man aldrig glömmer liksom ;)
- Tacograttäng
- Singstar
- "The eye of the tiger" och "Final Countdown"
- Promenaden
- OKQ8
- "De coola hänger på den här sidan av vägen"
- Race nedför backarna
- Fråga/ringa runt till minst 10 pers!
- Busshållsplatsen
Tack för att ni finns hörni, ni gjorde den här helgen helt underbar ska ni veta ;) <33

Guess what?

Jag är lyckligt glad på bra humör :) hehe, Min dag(typ): Inställd spanska, började 11.25 med en timme engelska, var ganska chill iaf ;) Sen skulle ha haft webdesign, men behövde inte komma, så jag har hål nu. Sen har jag lunch, ska luncha med typ Annie, Emelie, Netasha å Sofia, kanske nån mer hänger på elr så, Haha :) Sen efter lunchen har jag en timme matte, ska inte göra så mycket, typ bara repetera och såå ,. Sen slutar dagen med Geografi, fast vi kommer väl typ inte göra nånting, för allt är inskickat och det är sista lektionen, någonsin! Nu kommer jag aldrig mer ha en enda lektion i Geografi, Kinesiska eller Webdesign. Ganska så chill najs liksom faktiskt ;) Hihi.
Ååå, direkt efter skolan drar jag till Sollentuna och köper en foundation och kanske något mer om jag hittar ;) Hehe, sen blire tåget till Upplands Väsby där jag ska möta upp Sjöberg, naajs liksom ;) Ska hämta en till sak där också, gott :) Haha :P

Naeeej, asså nu börjar det här bli liiite segt liksom, finns nada att göra här , och inga roliga på msn, typ, eller nåt sånt. Såå ,
Byebye!

Missing <3

Oh, I just miss you so much right now, Hampus Gottfriedz <3

Bu för geografin, at the moment iaf

Asså , läraren var borta i fredags, i måndags, idag, och man räknar inte med att han kommer på fredag heller!! De sista fyra lektionerna på hela kursen, och läraren dyker inte upp. Och vi har en stort himla geografi projekt arbete smo ska mailas in idag elr på fredag eller nåt sånt skit. Men jag fattar inte de två sista frågorna , och läraren är ju inte här så jag kan ju inte få någon hjälp heller! Asså vad fan ska man då göra? Skitlektioner , sitter ju och kan inte göra någonting ... *suck*

det är sommar jag talar om,

Den är giftig o den smittar ner dig
Du har hört den förut så du visslar med mig, ba

A, okej, då var det dags igen
Mange Schmidt fortfarande glassig men
Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow
Men det är samma gamla kille med ett härligt flow
Jag liksom irriterar på ett fyndigt sätt
När jag levererar på ett myndigt sätt
O jag vill ha dig på ett syndigt sätt
Så det blir gyllene tider när vi två blir ett (woo)
A du vet vad jag talar om
O om du inte vet, vet du när jag talar om det (oo-ey)
Hur mycket jag än skalar av det
Spelar ingen roll, radion skvalar av det (haha)
Skyldig stålar, o jag betalar av det
Jag behöver inte ens det där förlagsavtalet
Det rycks, och det slits och det skriks i mitt öra
Försöker lyssna (huh), men jag kan bara höra

Den killen har jag <3

Han som inte bara säger att han älskar dig, utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något, utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle kunna tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få, för du är allt han vill ha.
han som ringer upp varje gång du lagt på
han som aldrig lämnar dig, han som förtjänar din kärlek!

Kärlek.

image89Hampus Gottfriedz, Jag älskar dig så mycket <3 Du får mig att le, bara genom att höra din röst, genom att titta på en bild på dig, genom att tänka på dig, då känner jag mig som världens lyckligaste person. Du gör mig lycklig, på ett sätt som ingen annan kann. 3 månader med dig, snart 4, och de har varit underbara. Jag Älskar Dig djupt ska du veta <3


Webdesignen, ,

Tänkte bara säga att, min hemsida är nog klar nu tror jag :D Finns inte mycket mer att fixa på den! Haha , härligt häärligt.. ;) Här haru länken ;) Okejjj , I know, sidan är INTE den bästa , lååångt ifrån, men för att vara en hemsida gjord av Mig, så är den bra :) Hihi.
http://www2.edu.sollentuna.se/~thtar_90

Ge mig sommar, nu!

image86Någon mer än jag som bara lääängtar till Sommaren just nu?! Usch för det kalla vädret säger jag! Men YEY för det fina vädret! Får ju en massa vårkänslor och så! :D Och i onsdags, då hade vi livslustsdag i skolan, jag fick Sommarkänslor då! Hade spelat badminton med Annie och sen köpte vi en varsin Twister och satte oss ute i solen och åt glass! Första glassen för i år! :D Sååå sjukt himla mega jätte super gott!!! Och satt ute i bara tröja liksom, och jag frös inte! :D
Kan det bli bättre? Lite små vår- och sommarkänslor, så här mitt i stressen :) Så himla skönt att bara komma ifrån all stress och sätta sig i solen och äta glass, det gjorde min dag tror jag :)

Ett tag sen, i know..

Sorry, det var ett tag sen jag skrev nu! Men ändå.. Livet leker och lärarna fortsätter dränka mig (kejj, oss) i läxor och prov och inlämningar hela tiden. Anyway, det funkar iaf. Lite sjuuukt stressad typ hela tiden bara. Jag hatar verkligen att hålla på och stressa så här himla mycket som jag gör just nu! Tror det här är den värsta perioden jag haft under min skoltid hittils. Usch , usch USCH! säger jag bara.
Jag fattar inte hur de tänker?! De kurser som avslutas nu innan lovet, fine, ge oss ett slutprov eller en slutuppgift eller annan skit. Men de ämnen som fortsätter efter lovet, varför måste de OCKSÅ ha en massa prov och sånt nu precis i periodbyte?! Det är ju helt sjukt, de vet ju att de kurser som avslutas har massa sånt slutgrejjer nu, ändå dränker de oss också. Som att det inte räckte med Geografi projektet vi har tills på onsdag? Neej, vi ger ut lite spanska upgifter, engelska förhör på en massa ord, och ett Grammar test när vi ändå är igång. Sen kan vi ju alltid ta kinesiska slutkursprov och sen en redovisning om förbjudna staden på kinesiskan också. Hmm, varför inte också ha ett matteprov direkt efter lovet på typ den svåraste delen av kursen? Webdesignen är iallafall lugn, där kan man ju inte få några läxor eller så. Så chill nu varje dag innan lunch i en vecka till fram tills lovet. Jag har väl glömt något nu också, men sak samma. En läxa mer eller mindre spelar väl ingen roll.

Ursäkta om jag kanske låter lite negativ, men jag måste bara få skriva ut allt nu. Få av mig allt. Nästa vecka är det ju trots allt bara Engelska Grammar test, Engelska Glosförhör, Geografi projekt inlämning, Kinesiska redovisning, Spanska läxan jag inte hann göra den här veckan, Spanska förbereda lite om stress, och .. hmm, och, Nej men det var nog allt faktiskt! ;)
Härligt, då blir det att plugga klart spanskan och Geografi ikväll (YEY vilken rolig fredagkväll! sitta och plugga hela kvällen..), Sen imorn kommer Hampus, så då blire iallafall chill från läxor och stress!  :) Sen söndag när Hampus åkt hem äre mer Geografi, sen all Engelska också. Såå , juste, jag måste läsa igenom kinesiskan, det jag ska säga, så att jag inte står och läser rakt av från pappret när vi redovisar..
Det blir nog en härlig helt trots allt, Fredagkväll: Plugg, Lördag: Hampus:) , Söndagkväll: Plugg. WOHO!

Nej, nu ska jag sluta klaga och försöka återgå till webdesignen och sen dra på lunch med Netasha och Sofia :) Sen blire Edsbergsparken och Edsviken för att fota lite! :) Då kommer Annie också ;)
Lektioner som är kvar idag efter lunch är Matte och Geografi. Hmm, de får väl funka. Geografin måste jag ha för jag behöver en bra kartbok till arbetet. Såå .
Nej nu måste jag sluta skriva!
Byebye ~



Sorry, men jag måste bara lägga till en sak på inlägget! Igår vare ju Alla hjärtans dag! Hörde idag vad några gjorde igår och så, hade det mysigt, träffade pojk-/flickvän osv osv. Vet ni vad jag gjorde? Jag pluggade Geografi...

:@

Va fan?!?! asså jag pallar inte :( orkar inte , vill bara **** ,

snälla kom nu , jag orkar inte med här hemma ,

Hunger

Hungern kallar,  jag har webdesign, och jag har boooring! SAVE ME :P

vill bara hem.

Jag orkar inte jobba idag!!! :(

"bara" 3 saker kvar :)

YEY! Nu är alla 3 spanskaläxor över (som jag blev klar med igår ju), och all engelska (häftet med uppgifter och Gothic Story-berättelsen) är klar nu! :D Såå nu har jag bara Kinesiska slutkursprovet kvar å plugga till, kinesiskaarbetet (skriva om förbjudna staden) och Geografi projektet kvar! :D Haha , äntligen! ;)

Z-fm

Tisdag och jag har Z-förmiddag idag :) Vilket betyder att jag inte har någon kinesiska idag! ;) Hehe, Börjar klockan ett idag med en timme spanska, sen dubbeltimme i engelska till fyra .. Men sen är det hem och plugga vidare igen! Yey vad roligt! *not*
Hur som helst, nu sitter jag här och äter lite nudlar och ska snart plugga lite innan jag åker iväg till skolan..., Oh well..
Bye

Hallelujah



Värd att se, så himla bra <3

3 underbara månader<3

3/11-2007; Hampus Gottfriedz, jag Älskar dig<3

3 helt underbara månader med dig idag älskling, och de har varit de bästa. Hur skulle jag mått, och vad skulle jag gjort utan dig? Om inte jag hade följt med till Täby C den där dagen. Bara genom din röst, bara genom att se dig, får du mig att le. Du gör mig lycklig på ett sätt som ingen annan kan. Du finns alltid vid min sida, och jag vet att du aldrig sviker mig.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta, dig glömmer jag aldrig! <3

Jag Älskar dig Hampus Gottfriedz <3


RSS 2.0