Bilder från helgen.

Yees, fick några bilder av Isak nu från i helgen :D haha, jag fotade faktiskt några med hans systemkamera (AA) muahah.
Nej nu måste jag plugga, fan, vill fixa med bilderna från idag nu istället, och med bilderna från Waxholm från i helgen!! men men, senare får det bli istället! ;)
~therese

Stan med Annie och David

Var i stan idag efter skolan, med Annie och David ! :D Fan vilket härligt väder det var asså!! Gick runt i uppvikta jeans och linne och tyckte att det var varmt! Hehe;) Jag shoppade för typ 600 kr kanske,. Köpte ett par skor, 2 linnen och en klänning:D (för bilder, se bilddagboken lite senare)
Åkte iväg direkt efter skolan, gick in på Skopunkten och sedan på Gina Tricot, sen var det i princip lunch på McDonalds, haha jag fick "special order" för jag beställde dubbel cheeseburgare :P Hahaha. Gott vare väl iaf ;P
Sen satt vi ute också och såå, i solen i Kungsan, så sjukt härligt! Haha, jag ba "Ååå jag vill bada" haha David typ ba "Aaa, jag lovar, hoppar någon i och badar, så gör jag också det" Haha, typ sekunden efter det var det någon tjej som blev iputtad i vattnet (fontänerna å den där lilla vattensaken i Kungsan) Haha, Sen snodde David min vattenflaska och typ försökte hälla vatten på mig å Annie, men men, han fick mest vatten på sig iaf! :) Hehe.
Sen gick vi typ till H&M och köpte lite, sen till Indiska där David köpte någon present och såå till sin mamma tror jag det var. Sen bar det av hemmåt igen.
Men hmm, riktigt skönt var det faktiskt att åka iväg bara så där! :) Sitta i Kungsan å snacka lite i solen å bara ta det lugnt, i typ 40 minuter elr nåt sånt. Hahaha.

Härlig dag var det iaf :)
~therese

snart sommarlov!

YEY! Det är bara 23 skoldagar kvar! Och då är det också liksom en massa inställda lektioner och komp, och några z-dagar kvar typ, så det är inte ens 23 skoldagar kvar! :D
Den här veckan är det ju bara typ 2 lektioner kvar, imorgon.
Vecka 19 - vanlig vecka (eventuellt komp på någon lektion)
Vecka 20 - Vanlig vecka (eventuellt komp på någon lektion)
Vecka 21 - Vanlig vecka (minst en komp-lektion)
Vecka 22 - Vanlig vecka (minst en komp-lektion)
Vecka 23 - 2 skoldagar då troligen de flesta lektioner kommer vara inställda eller bara chill, sen avslutning på onsdagen den 4 juni! :D
Det är flera komptimmar som jag inte skrivit med, i t.ex. Religionen har vi väl minst 4 timmar komp att ha någon gång, sen i flera andra ämnen också :) Fett chill det som är kvar ;)
~therese

Waxholm <3

Var ute på Mista i helgen, fan vad underbart det var!! :D <33 Det är verkligen en underbar plats, minnena är så många. Den här sommaren tror jag kommer bli helt sjukt rolig, faktiskt! ;) Men jag ska inte ha några förväntningar, för då blir man bara besviken lättare, haha, men jag tror faktiskt att det här kommer bli en väldigt rolig sommar!

Anyway ;) I fredags var det först skola som vanligt, sen efter det tog jag bussen till Täby C där jag mötte upp Sjöberg! Vi gick runt och kollade, men blev inga nya inköp då inte! Men men, ska ju in till stan idag och shoppa med Annie iaf ;) Hur som helst, efter det tog vi bussen ut till Waxholm och sedan hämtade mamma upp oss och körde ner oss till Mista. När vi kom dit, asså jag fastnade direkt, helt och hållet! Det är så underbart fint där! Så sen på lördagen, då tvingade vi ut Hampus och Isak dit ut ;) Muahaha, Hampus resa dit.. den slutade vid Danderyds Sjukhus, men nu ska vi inte skriva om det.. ;)
Sen gick jag och Hampus in till Waxholm och köpte en stooor glass, en Specialvåffla! :D Det är en tivolivåffla med två valfria glasskulor, sedan fyller de upp med mjukglass och sen doppar de i choklad-topping. Så sjuuukt gott! :)
Sen bar det av hemmåt igen, till Mista. Hehe, jag var väldigt trött på kvällen, först var vi i ungdomslokalen och kollade lite på tv. Sen gick jag, Hampus, Therese och Isak in till Therese och kollade på lite tv. Men framåt klockan 22 var jag helt slut så vi gick och la oss då. Haha,
Söndagen var det studiebesök i Katolska Kyrkan inne i stan klockan 11 på morgonen... Men men! Hehe. Helgen var iaf riktigt härlig ;)

Just nu har jag Grafisk Design, jag har kommit en bra bit på mitt CD-omslag nu iaf! Så chillar lite genom att skriva här i bloggen, haha. Sen efter det här har jag en timme Religion och sen är det z-em! :D Såå , bara två lektioner idag, sen bär det av mot stan med Annie, på shoppingtur ;D

Näej, nu ska jag göra lite nytta här :P Hehe
~therese

Hallelujah.



Jag ÄLSKAR låten, så är det bara! Så himla sjukt fin!
Så sitter man här, ensam hemma, har inte så mycket att göra, eller jo det har jag. Men orka plugga hela tiden! Men men, föräldrarna är iallafall på Mista, de ska vara där tills på söndag, jag åker ut imorn direkt efter skolan. Betyder alltså att jag ska sova själv hemma, deprimerande tanke, egentligen. När man väl är ensam hemma, så sitter man och saknar ljudet av alla, saknar att prata med något. Kan ju inte sitta och prata med sig själv liksom. Pratade en stund med Hampus tidigare, men kan ju inte ta upp hela hans kväll bara för jag är ensam hemma ;P Hehe, såå jag får ta vara på mig själv och sitta och plugga nu ikväll! Och se nåt bra på tv om nån timme och tjocka upp mig med allt godis jag köpte för typ 2 timmar sen :P Någonting gott måste jag väl få ha om jag är ensam hemma liksom?! Haha ;)
Ouff, har först spanskaprov imorgon, sen en timme engelska, sen lunch. Efter det äre en timme psykologi och sen matteprov. Yey, känner mig såå taggad! *not* Men men, Anyway ! Så äre ;) Men snackade iaf, eller frågade Linnea idag, om det är värt att välja bort spanska steg 6 och välja Italienska steg 1 istället, jag har funderat på det ett tag nu nämligen, och nu rekomenderade faktiskt Linnea det, såå, jag tror jag ska göra det! ;) Såå , slipper jag spanska iaf. Och det är ju både roligare och lättare att bara börja lära sig ord och fraser som typ "hej jag heter therese vad heter du?" ;) Haha :D

Näej , nu måste jag plugga lite i någon timme till, sen får jag väl se om jag hittar något roligt på teven eller så, annars får jag väl se någon kort film eller något annat boring . Hehe
Byebye
~therese

Psykologiprov.

Haha, hade just psykolgiprov. Det gick faktiskt helt ok ändå! Tror jag iaf,.. På måndag har vi andra delen, ouff, får se vad vi har prov på då! Hehe. Oh well, det här gick iaf ok . hehe
~therese

bäst.



Daughtry, helt sjukt bra <3

Måndag får plus, tisdag får minus.

Igår, då var jag ju ledig :) Såå, gick upp vid åtta för att åka iväg till Åkersberga :D Hihi. Var där från typ halvtolv till halvsex nån gång;) Sen kom mina föräldrar och hämtade mig! Hehe, igår hoppade jag studsmatta för första gången för i år :P Haha, fett roligt! Men Hampus och dom har ju ett par dumma träd som står mitt på gräsmattan, mitt ivägen för solen till studsmattan, hugg ner dom! Haha ;) Nää, men det var jättehärligt väder ute igår, verkligen. Solen sken, det var varmt ute och det blåste nästan ingenting! Fick ju lite sommarkänslor dära ;) Haha, satt ute i t-shirt i solen och såå :)
Sen såg vi A Cinderella Story, haha den är faktiskt bra (A) tycker jag iallafall! Vad Hampus verkligen tyckte vet jag inte... men ändå! ;)

Anyway, sen igår när jag kom hem, då var det tillbaka till pluggandets värld! YEY! Min högsta önskan!  *NOT* Men men, sånt som måste göras jue . Så nu sitter man här och pluggar igeeen. Har precis skrivit klart min filmanalys om A Beautiful Mind iallafall! Och stencilen hjälpte Annie mig med idag efter lunchen, TACK! Fan jag önskar jag kunde tänka lite "psykologiskt" ibland också, usch psykologi är verkligen Inte mitt ämne, jag förstår ingenting! Hur många gånger jag än läser nånting?! Nej men nu ska jag inte klaga, utan bara bege mig tillbaka till att plugga Judendom och Psykologi.

Have a good day!
~therese

renskriva suger

Nu så, äntligen är jag klar med renskrivningen av psykologin. Det tog mig en HEL söndag att göra det. Vaknade vid 10 och åt frukost och så, sen vid 12 började jag renskriva allt och gå igenom allt vi har inför provet på fredag, alla 50-60 sidor.. Hur som helst, från klockan 12 till klockan 20.30, alltså lite mer än 8 timmar. Fast såklart, jag har ju ätit lunch och middag också! Såå, kanske 7 timmar har jag suttit idag och skrivit anteckningar. Seriöst eller vad? Jag blir förvånad över mig själv,! Stolt, men ibland börjar man ju undra om jag har något liv.. elr? En söndag, finns så mycket roligare att göra. Och jag sitter och pluggar inför ett prov. Oh well, jag har skrivkramp nu, hoppas det blir värt mödan bara, hoppas jag klarar provet nu. Psykologi är ju inte direkt mitt ämne om jag får säga det själv.. Och guess what? Ikväll mellan 21.00-0.10 går det en film på fyran, A Beautiful Mind, som vi skulle sett i skolan, men som vi får se hemma själva istället, i Psykologi såklart! Den här dagen har bara gått till psykologi. Eller, jag har ju faktiskt gjort klart det sista i Engelskan och läst igenom all Religion vi har på provet på torsdag också.....


usch

image102Den här dagen ska jag ägna åt Psykologi: En stencil, läsa 50 sidor i boken, läsa alla anteckningar och se A Beautiful Mind! (prov på fredag och måndag veckan efter) och så lite Religion: Läsa 10 sidor i boken och alla anteckningar (muntligt prov på torsdag).
Men innan dess, då ska jag göra klart engelskan! YEY!

helg.

Kom på vilken låten var i förra inlägget, kussen berätta.



Fy fan, asså, den här helgen, jag vet inte varför?! Men jag är som, helt borta, och nere hela tiden. Jag vet inte varför. Känns som att Allt bara kommer tillbaka nu, samtidigt. Och det orkar jag inte .. :/ Jag vill bara åka bort nu, det är så mycket i skolan också, som pricken över i:et.

- Psykologi prov på 50 sidor, 50 obegripliga sidor..
- Religion muntligt prov om Judendomen
- Engelska uppgifter om Shakespeare, som jag inte fattar mig på, hans texter är helt störda.
- Matte, de sidor vi skulle göra i fredags (men det har jag gjort klart nu iaf!)
- Engelska bok, läsa ut och hitta på en bra redovisning
- Spanska, läsa 2 "böcker" eller texter och skriva om, för att sedan ha prov på.

FAN! Jag orkar bara inte :( Sitta hemma en helg och inte göra något speciellt egentligen, förutom att plugga. Det suger, och jag orkar bara inte. Och sen en massa annat, som jag inte tänker ta upp. Och som pricken över i:et, så har jag inte sett varken Hampus eller Therese på länge nu. Fan vad jag saknar er! Love you<3

hjälp mig!

Låten som börjar på cirka 45 sekunder in i videon, vilken är orginallåten?! Asså, jag har hört den, men kommer bara inte på vilken låt det är, snääällla ?!


Onsdag=seg-dag

Onsdag idag.. Har lunch nu, men har väl inte ätit någon riktig lunch direkt, men men. Hehe. Jag åt nästan en hel macka och en kexchoklad, och en Bravo dryck. Men såklart så satt det inte fast något sugrör på min bravo!! Yey, dagen blir bara bättre och bättre! Ouff, har haft en timme (onödig) matte nu, och ska snart ha en timme psykologi. Sen ska jag iväg och jobba... USCH! Jag orkar verkligen inte, jag gör bara inte det. Men jag måste. Det är typ bara 4 gånger till på det här jobbet för mig iaf! Så jag får stå ut lite, jag ska ju trots allt bara jobba typ 3 timmar idag, så slutar vid fem, är väl hemma till halvsex om jag har tur.

Snöar ute gör det också. Usch, jag tycker verkligen inte om "idag", nej, jag dissar den här onsdagen, stort! Vill bara hem, ta på mig mjukisbyxor, lägga mig i soffan och kolla på en bra film. Guuud, vad det vore härligt! :)

Juste, en till sak idag. Hampus åker iväg idag nu... Upp till fjällen , kommer hem på söndag.. På lördag kommer iaf Thette med familj till oss på kvällen vid klockan 18.00. Annars, hela lördagen och söndagen, så är det plugg som gäller! Läsa engelskaboken och komma på en bra redovisning till den, sen plugga inför det 50 sidor stora psykologiprovet som är nästa vecka, och kanske borde kolla på det jag missade i matten, det är ju snart nationella prov! Sen så engelska-uppgiften vi får nu när våran lärare är borta. Såå, det kommer nog bli en riktigt härlig helg, eller vad säger ni?

Fick iaf träffa Hampus en stund igår <3 Även om det bara var en väldigt kort stund, typ 2 timmar eller så, men ändå! Han kom hit efter skolan och åkte hem till mig och åt middag. Sen var han tvungen att åka hem igen, den långa resvägen.. hehe. Anyway, på måndag är jag ledig, och då ska jag åka till Hampus när han har slutat skolan, vid halvtolv alltså, Det ska bli kul :) Få se honom lite någon eftermiddag iallafall! Från början var det ju typ så att jag inte skulle få se honom på typ 2 veckor!! Usch, skulle inte klarat det ;) Hehe.

Nej men nu får väl jag ta och logga ut här och hitta på något roligare, eller rättare sagt, sätta mig och läsa lite psykologi och lyssna på musik eller något annat roligt!

Byebye,
~therese

Hehe ;P

JAg Varnar  Dig Igen Att Gå Här Ifrån!:P

Varför började du läsa?
Såg du inte överskriften?
Förstog du den inte?
Läs inte denna text!
Stanna här?

Jag Sa Läs Inte !


Läser du fortfarande?
Du håller på att slösa på din värdefulla tid!
Har du fattat det?
SLUTA LÄS!!!!
Nu har du läst halva texten!
Du läser än, eller hur?
Du kan inte sluta nu heller!
Kan du?


Nej, jag hade rätt, du kunde inte sluta.
Du, vad får du ut av detta?
Ingenting!
Du är hypnotiserad!
Nu är det bara några ord kvar!
Detta är din sista chans att SLUTA LÄSA!
Men du är för nyfiken för att sluta, eller hur!
Jag slår vad om att du kommer läsa till sista ordet!
Jag hade rätt!
Hade jag inte?

Säg ;D då !!!!!


Religionprov

Tjollahoppsan allihopa!
Har precis haft Religionprov, yey! Haha, nej inte så kul kanske! Men det gick bra iaf, och det är jag glad över. Hehe, eller vi får väl se sen när jag får tillbaka provet om det gick bra eller inte, men det kändes bra iallafall! Haha, fast det är väl när det känns bra som det inte brukar gå bra;) Nej, men jag vet inte, vi får se! :)

Det är mega-härligt väder idag! :D Igen ;) Den här veckan är ju alldeles underbar! Haha, soligt och varmt härligt väder, varje dag! Våren är Äntligen här. Hur många vill ju som inte bara kasta iväg vinterjackan i garderoben för några månader och börja shoppa snygga sommarkläder istället?! Jag vill det iaf, det kan jag lova.
Men de säger ju typ att det ska bli kallt igen i slutet av helgen.. :/ Usch säger jag bara! Jag vill ha sommar och sol och värme! Och ett dopp i havet ;) Åå en solstol på stranden, dricka något gott. Äta god lunch ute, grilla till middag.. Jaa, snart kommer väl allt det där?! ;)

Nej nu ska jag kolla vidare på internet ;)
Byebye


Bloggtorka ,

Opps, sorry, har varit lite bloggtorka här på sista tiden nu. Jag vet jag vet. Men jag har faktiskt haft påsklov! Hehe, sen plugga inför Religionprovet som är imorgon , usch! Hinduismen och Buddhismen , booring.
Hade iallafall ett bra lov! Hehe, var mycket med Hampus :) Härligt, nu får man ju i princip bara se honom på lördag-söndag, sen åker han till fjällen.. :/ Såå, nästa gång efter det blir väl typ inte förens om 2,5 veckor nu! :( Usch, men men. Ska träffas lite någon dag bara efter skolan iaf, så man får träffa honom lite iaf!

Naaj, jag måste plugga Religion nu .
Byebye


RSS 2.0