Söndagskväll.

Så sitter man här ute på Värmdö, hos mormor och morfar. Har precis ätit lite korv med bröd och så fick man lite cider :) Haha, hur som helst! Helgen var underbar! :) Åkte ut till Mista i torsdags, Hampus kom på kvällen. Firade midsommar med typ hela gänget på Mista! :) Och så fick man upp Hampus att dansa lite kring midsommarstången! :D Tack älskling, Viktoria blev jätteglad ;) Och jag med!! Du är för underbar honey<33 Och så hade vi en sån himla tur med vädret! Det var jättehärligt väder när vi dansade och så! :)
På lördagen började dagen med tipspromenad och "tvåkamp". Sen kollade vi på barnjoggen och sen drog vi oss hemmåt! :) Riktig myskväll ensam hemma med älsklingen :) <333
Söndagen; vaknar vid tio av min mobil som står på larm varje dag klockan tio för att jag inte ska glömma en sak. Anyway, gick upp, duschade och gjorde oss iordning. Sen drog sig Hampus hemmåt :( Och vi åkte ut till Värmdö! Firade Jocke och så, (min morbror). Sen åkte föräldrarna hem. Och jag sitter här själv med mormor och morfar ute på Vindö! Hehe, Eller såklart, lilla söta Lisa kommer ju med jämna mellanrum och hoppar upp i knät på en och gosar lite :) Så söt! Hihi, en liten pigg och glad chihuahua! :P Så sööt! :)
Imorgon ska jag upp halvåtta och göra mig klar, sen kör morfar mig till Sollenkroka, därifrån tar jag och Sofia båten ut till Annies landställe kl. 10.05! Så stannar man där tills på onsdag! ;) Haha.

Nej, nu börjar jag faktiskt bli lite trött! Ska fundera på att ringa Hampus en signal och sen kanske sova, men men.
Gonatt på er
~therese

Sista.

Nu är det bara 3 timmar kvar tills jag slutar! :DHaha, men det är fortfarande massa att göra, så jag kommer väl troligen inte hinna att skriva något mer här innan jag åker iväg till Waxholm för helgen.. Så om jag inte hinner skriva något mer innan jag åker, jag ska försöka slänga in ett litet inlägg om helgen på lördag! I promise ;) Hehe.

Hur som helst, ha en bra långhelg och en bra midsommar allihopa! :D Hoppas ni får bra väder ;P Haha.
Pusspuss<3
~therese

Äntligen torsdag!

Idag är det torsdag, jag slutar om 5,5 timmar, imorgon är det midsommar, idag får jag träffa Hampus, jag ska till Mista idag, på söndag ska jag till mormor och morfar, på måndag ska jag till Annies landställe och sen får vi se vad som händer under lovet!
För idag går jag på lov, på riktigt! Inge plugg, inte jobb, inga måsten! Bara ta var dag som den kommer och njuta av sommaren! Fan vad härligt, går det att vara på dåligt humör idag eller?! Haha, nej det gör det inte. Och dessutom så somnade jag i rimlig tid igårkväll, runt halvelva. Jag är riktigt nöjd asså! :)
Så nu ska jag bara arbeta på och sen bege mig hemmåt, see ya all! :)


Rihanna - Take a bow


Bara, sluta, typ (!)

Asså, nej jag har inget emot min pappa, (så länge han inte håller på att retas hela tiden förstås haha). Nej men det är inte så . Men asså, varför sitter jämt mina kompisar ellr så och chattar med min pappa ibland för?! Jag vill inte att han ska hålla på å snacka med mina kompisar. Visst, det händer inte ofta, och det är oftast inte han som börjar skriva elr vad man ska säga. Men , nej, jag tkr inte om att mina kompisar typ skriver till han .
(Vet inte varför han har msn, är typ aldrig inne elr så. Men han har tydligen haft det ett tag .. elr nåt)

En dag kvar nu bara..

Så nu är det typ en timme kvar, sen drar jag hem! Och imorgon, då slutar jag vid två, häärligt asså! :) Sista dagarna på det här jobbet, ska faktiskt bli skönt. Fast samtidigt, det blir ju inte roligare att försöka hitta ett nytt jobb, och tvingas jobba kvällar och helger istället nu till hösten.. Men men, alla andra ungdomar överlever ju det, så varför skulle inte jag det då? Right ..?

Haha, roliga minnen! :P

"Men när ska vi ut och köra lite då?"
"Hmm, jag vet inte"
"Haha, ska vi köra hårt i sängen först då eller?"
"Haha, men jag har ju pojkvän"
"Ja men bara lite för en natt"
(Troligen bara jag och en till som fattar, men ändå!)

Jag måste ha dödat en spindel

Haha, jag har typ skadeglädje, eller man kanske inte ska kalla det skadeglädje, men ändå! ;) Ni förstår, det är så att jag hoppades verkligen på att det skulle bli sämre väder förra veckan och den här veckan! Sämre än första veckan i juni och så. Då var det ju uppemot 30 grader och strålande sol. Och sen skulle jag ju jobba förra veckan och den här, så jag hoppades på att det skulle vara sämre väder, typ regn eller molningt och kallare ute! ;)

Haha, förlåt, men seriöst, Hur kul är det att sitta inlåst på ett kontor i två veckor om det skulle vara 30 grader och sol ute?! ;)


Ett år tillbaka, fram till nu.

Den 5 maj 2007, träffade jag han för första gången. Hos Therese, på Connys 50årsfest. Innan festen, då vi tjejer som skulle servera gjorde oss iordning, så fick jag reda på att Therese kusin Hampus skulle komma, någon jag aldrig hört om eller träffat förut. Jag undrade typ hur han var och så. Sen första gången jag träffade han, ja, jag erkänner, jag tyckte om honom direkt från första början.

5 dagar senare, den 10 maj, skrev jag här i bloggen om hur jag kände. Jag tyckte om han sjukt mkt, men det är ju svårt att verkligen veta , eftersom man bara träffat personen en gång. Och sen bara snackat, men inte träffats.

I början av sommaren kom han ut några gånger till Mista, jag tyckte fortfarande om honom. Men lite senare sen så slutade svaren att komma. Så vi tappade kontakten, jag blev ganska så ledsen, med tanke på att han var så himla schysst och så.

Sen i höstas, då började han skriva igen. Fan, jag kommer ihåg hur enormt glad jag blev när han skrev första gången igen! Satt och snackade om i princip allt då. Trots att jag bara träffat han några gånger och inte snackat något på typ hela sommaren, så kände jag att jag kunde berätta om allt för honom, och jag kunde verkligen lita på han!

Sen kom "onsdagen på lovet". Alltså onsdagen på höstlovet i höstas. Jag, Thette och Therese åkte in till Täby C för att möta Hampus, Koffe och Matte. Jag fastnade direkt, jag var helt såld, typ om man kan säga så, haha.
Efter det, 3 dagar senare, lördagen den 3 november 2007. Då träffades jag, Therese, Hampus och Koffe hemma hos Therese. Alla vi fyra sov där mellan lördag-söndag. Den lördagen blev vi tillsammans.

Och nu, 1 år, 1 månad och 13 dagar sen vi träffades för första gången, sitter jag här och är världens lyckligaste känns det som. För jag har världens mest underbara pojkvän!

Tack för att du finns Hampus Gottfriedz, jag älskar dig djupt <3


Onsdagsmorgon.

Så var det onsdag! :D Jag började nio idag, för de först inte visste vad jag skulle göra, men nu har jag väl typ 20 pärmar till att fixa, idag fram till 16.30 och sen imorn mellan 8-14.. :) Hihi, inte såå långa dagar de här två nu, härligt! :) Och imorn är det Mista!! :) Och i övermorgon är det Midsommar!!! :D Asså, I just love this. Sen på lördag eftermiddag åker jag och Hampus hem och har en kväll för oss själva. Sen på söndag åker Hampus hem och jag åker ut och sover en natt hos mormor och morfar, sen på måndagmorgon kör morfar mig till Sollenkroka. Därifrån ska jag ta båten ut till Annies landställe! :) Yeey, kommer hem på onsdag sen igen :P Såå, jag kommer väl troligen inte kunna skriva så mkt från och med imorgon eftermiddag, får se när jag skriver efter det. Men jag lovar, jag kommer ha en hel-härlig långhelg iallafall! :)
~therese

Gammalt å gott, med Hampus!

Haha, har suttit och rensat här på bloggen nu! Tagit bort massa kategorier som var onödiga och flyttat inläggen som låg i de kategoriena till andra kategorier.. (mkt av orden 'kategorier' nu,haha). Anyway, då hittade jag lite gammalt, typ om Hampus, haha.

- Inlägg 1: Jag träffade Hampus för första gången på Connys 50-årsfest. Dagarna efter det sms.ade vi sjukt mkt med varandra, haha, men iaf. Sen 5 dagar efter 50årsfesten hade jag tydligen skrivit såhär:
"Men gud vad svårt! Haha, en man bara träffat en gång, vad ska man säga och tycka? Hmm... :/ Så himla schysst, snäll, såg bra ut och allt. Och 5 dagar senare (50 sms senare...) får man frågan, "har du pojkvän?" Men jag asså, jag vet inte. Asså jag vet ju om jag har pojkvän eller inte, men.. Vad ska man säga? Måste träffas fler gånger innan jag vet... Hehe.."
Haha, oj, jaa , jag måste ju erkänna att jag tyckte om honom redan från början, inte som mer än en kompis. Men jag ville absolut lära känna honom bättre, och träffa han igen. Han var så schysst å rolig på den där 50årsfesten :) *minnen*

- Inlägg 2: Hehe, Hampus skrev sitt första intryck av mig på sms. Då skrev jag lite i bloggen..
"Haha, fan egentligen, vad glad man blir när nån säger att deras första intryck av en är "så jävla snygg", rolig, schysst osv.  Haha, även om man själv inte håller med helt, så blir man glad. [...]"
Jaa, jag blev ju faktiskt fett glad när han skrev det ;)

- Inlägg 3: Om Connys 50årsfest, det här är bara ett litet utdrag ur hela inlägget. (Jag var bara så tvungen att nämna honom i min blogg dagen efter, kmr jag ihåg.. haha)
"Sen var det daans! :D Yey! så himla sjukt roligt hela kvällen! mhmm, tack Hampus (och jocke) tack så mkt för att ni filmade oss när vi dansade! *host* måste fan se den där filmen sen!! ;P "
Jaa, vad säger man? Haha, jag tyckte om honom från början , det kommer jag ihåg iaf ;)

Sen hittade jag ett gammalt inlägg också, från slutet då jag var tsm med Leijon. Usch, dåliga minnen. Men här kommer jag ihåg, Hampus satt och snackade med mig om allt och lyssnade verkligen, redan innan vi var tsm, fastän han tyckte om mig innan sjukt mkt  (har han sagt iaf;) hehe).

" Tack:
Amanda (mandy-pandy, bowling och vi asså)
Therese (sjöberg, varje helg)
Marcus (segelbåt)
Hampus (hampestampe körlärare)
Desirée (bäste buggpolare alltid)

Anna (chokladbollsbakning e vår grejj lixom)
Annie (vi får verkligen mkt "plugg" gjort på hålen haha)
för att ni finns där för å snacka <3 "

Oh well, nu borde jag nog sluta sitta inne på min blogg och göra något annat ;) Hehe
~therese


Sovmorgon

Yes, imorgon har jag sovmorgon, fett skönt! :) Haha.
Kom hem nu vid fem nån gång, åt middag (falukorg i ugn och stuvade makaroner, mums!) och sen bakade jag och mamma lite cheesecake! :D Men istället för att göra allt i en "stor" form, så att det blir en cheesecake, så hade vi tre mindre formar. Två ska med till Mista på torsdag, till midsommar. Och en lämnar hon hemma till mig och Hampus, härligt! Tack mamma ;)
Nu sitter jag här iallafall, vet inte vad jag ska göra riktigt, haha. Får se vad lilla jag hittar på ;)
Byebye
~therese

Lite scanning

Fick lite att scanna nu iallafall, yey. Haha, nej men det finns ju typ inget jobb kvar att göra! Inte som jag kan göra iallafall.. Såå, hmm, undra när jag ska komma in imorgon då? Det jag har att scanna nu räcker för idag tills jag slutar, men sen, sen vet jag ju inget mer liksom . Såå, vi får se hur det blir imorgon, kanske lite sovmorgon! ;)

Ringa upp ? Nooo way .!

Har kollat igenom allt vad som fattas och sånt nu, och asså, Shawn ba "Okej men då kanske jag kan visa dig hur du gör när du letar fram informationen och ringer upp leverantörerna, så får du be dom skicka en ny kopia av fakturan"... Asså , no way! Jag verkligen hatar att ringa upp folk, det är bland det värsta som finns. Asså, okey om det är typ Hampus, föräldrarna elr någon kompis som ringt. Men asså , annars ? Jag ringer typ aldrig upp annars. Ja, jag har typ telefonskräck. elr asså, jag vet inte vad jag ska säga när jag tappar orden . å tänk om jag inte fattar nåt av det jag får reda på, typ elr nåt . Nej, jag vill helst inte ringa upp tack ....

Lunch

Jag har iaf ätit lunch nu, gårdagens middag hemifrån. Okej, men smakade inte så mkt idag :P Haha, aja ;) Vet inte vart de andra åt någonstans, men jag åt iaf i lugn och ro :) Såå, jag sitter och väntar på att sega Navision ska kopiera någongång, men som sagt, det går segt ..

Tror de glömde mig :)

Haha, jag tror alla drog upp på sill-lunchen nu, men ingen sa till mig. Bra, för jag ville egentligen inte vara med, men men ändå ;) Haha, så det är ganska så tyst här på kontoret nu. Skönt, faktiskt! ;)

Sega datorer/program

Någon mer än jag som bara blir så trött på datorer eller program som hänger sig, hela tiden! Varför kan det inte bara byta eller hoppa dit man vill direkt för, på sekunden?! Det tar ju sju år att bara kopiera en sak.. Usch, någon mer som bara känner för att kasta datan i golvet ibland? ;)

I väntan på jobb ..

Så är jag klar med all scanning, önskar att det fanns mer att scanna för resten av dagarna också, då skulle jag iaf veta vad jag skulle göra å kunna arbeta för mig själv och såå. Men men, nu ska jag iallafall kolla igenom alla dokument och se om något saknas. Hmm , väntar på att jag ska få något formulär elr liknande. Vet ju inte hur jag ska göra, aja får bara vänta här dååe!

Nej men nu kom han, såå, ska bara sitta och kolla igenom typ 1000 nummer, manuellt.. Yeeey! jag dör av 'överlycklighet' !!

Lunch med alla .. :/

Asså, jag ska tydligen sitta med och äta midsommarlunch elr nåt sånt, med alla andra här på jobbet. Det är ingen som jag typ har pratat med eller något, och asså, vad ska jag göra där? :/ Sitta och äta min schnizel med potatis istället för sill, för jag gillar inte sill. Bara sitta där och lyssna på alla, kul!.. Det är säkert vid tolv-ett också då eller nåt sånt, så jag kommer väl antagligen inte kunna gå tidigare än halvfem, för lunchen kommer väl dra ut på tiden, aja. De säger väl inget om jag går vid halvfem ändå. Men asså, ååå , ! Jag vill sitta i lugn och ro vid klockan två och äta och läsa en tidning, jag slutar ju ändå typ här på torsdag, såå ..

Not again!

Asså, jag ändrade till Lugna Favoriter för att variera musiken lite, vad tror ni kommer där då?! Jason Mraz, igen, här också! Alla radiokanaler spelar ju samma som alla andra radiokanaler också,. Lugna Favoriter, The Voice och NRJ spelar samma låt.. suck.


Same songs

Jag har både NRJ's webbradio uppe (där man kan välja mellan några andra radiokanaler också) och så har jag The Voice's webbradio (där man iof också kan välja mellan några andra radiokanaler också). Jag skrev ju igår om att NRJ spelar t.ex. Jordin Sparks och Jason Mraz heeela tiden om och om igen. Så kom Jordin Sparks på The Voice, och vad tror ni då de spelade på NRJ? Jason Mraz såklart..

Asså, varför måste alla radiokanaler spela sönder alla bra låtar för? :/

Tisdagsmorgon

Så var det tisdag, morgon. Och jag sitter här på jobbet än en gång.. Men nu är det inte långt kvar iallafall!! :D Bara idag och sen imorgon, sen på torsdag så jobbar jag bara till tre typ ;) Naaajs :) Sen är det typ aldrig mer det här jobbet igen! Utan jag ska väl söka lite andra jobb nu till hösten, typ. Jag orkar inte sitta och sortera dessa himla papper varje gång jag kommer, så boring! Och dåligt betalt, 60 kr/timmen! :O Asså, på pappas jobb får jag över 90 kr/timmen, det är iaf bra tkr jag :)
Nu måste jag väl sätta igång att jobba lite... :/
See ye
~therese

Godnatt

Yes, så har man tagit en långdusch och gjort hårinpackning och hela kittet. :) Haha, sen precis när man ska kliva ut ur duschen, då ringer Hampus. Men han fick vänta lite, jag fick ringa upp honom runt halvtio sen istället! :P Och så kommer mamma såklart och ba "Glöm inte att hunden är din ikväll", shiiiet tänker jag då liksom! Måste torka håret innan, annars var det ju meningslöst att tvätta håret ikväll om det ändå ska se helt förstört ut efteråt. Såå, hunden fick vänta och jag torkade håret och fixade mig.
Så nu sitter man här då, gör inte så mkt. Snackar med Hampus i telefon och skriver här då. Ska väl lägga mig vilken sekund som helst. Är så sjukt himla trött och ska upp runt halvsju imorgon, yeey! *not funnie at all*. Men nu är det iaf bara imorgon, onsdag och sen torsdag då jag bara jobbar 8-15! :D Yees, två timmar mindre än vanligt på torsdagen ;P Haha, härligt härligt!

Nej, nu måste jag verkligen stänga av datan och sova lite!
Godnatt på er
~therese

Mmm, glass =)

Asså, glass och hemmagjort chokladsås, det är svårt att slå ;) Muahah , sååå sjukt gott :) Me like big time :) hhaha

Dagens +&-

PLUSSIDAN
+ Snart midsommar! Sista veckan för mig att jobba elr nåt, sen är det lov, på riktigt! :)
+ Jordgubbar doppade i vit choklad, mums!

MINUSSIDAN
- Folk som verkligen sitter och vrål-stirrar på en på tåget/bussen, sen när man glor tillbaka så kollar de snabbt bort.
- När man suttit inne på jobbet i över 8 timmar och kommer ut sen när man slutat och det sticker som fan i ögonen, bara för att man inte har fönster på jobbet.


God snabbmat?

Nu har jag äntligen fått i mig lite lunch! :) Hade med mig någon sån där coop lasagne elr vad det nu hette. Aja, den är helt ok, men asså, jag har ätit sån där snabbmats-lasagne sjukt många gånger nu! Någon som har nåt bra tips på snabbmat som är god och inte smakar typ plast? Som man kan ta med sig och bli mätt på, på en arbetsdag på 8 timmar .

Konversation på jobbet, typ

Jag: "Nu är jag klar med de där pärmarna, men skulle de också scannas eller?"
C: "Men de här pärmarna då? De har du väl inte gjort ännu?" (pekar på typ 10 pärmar)
Jag: "Joo, de är redan klara"
C: "Alla de här , även de här också?" (pekar på ytterligare 4 pärmar)
Jag: Japp, jag är klar med alla de där 13090...pärmarna. Men skulle de här också scannas elr?" (pekar på några andra pärmar)
C: Jaa, är du klar med de här så, ja de ska också scannas tror jag nog.."

Asså, jag arbetar typ överdrivet långsamt vid vissa tillfällen, och ändå blir de typ helt "Va? Nej men inte har du redan gjort det häär?!". Men asså, det är ju inte ens svårt, det här har jag gjort flera onsdagar sen i höstas och sen nu snart i två veckor på sommarlovet, det går för fort att arbeta och tiden går för långsamt ..


Radion

Radion, alla kanaler på radion spelar samma låtar om och om och om igen. Alltså inte att alla spelar samma, utan att t.ex. på NRJ, bland annat två låtar som de bara ääälskar att spela är Jason Mraz - I'm Yours och Jordin Sparks - No Air. Jag tyckte de låtarna för jättebra förut! Och Jason Mraz - I'm Yours var lite som en av mina och Hampus låtar, vi har några låtar. Jason Mraz var en av dem, men asså, jag har bara tröttnat på den nu. (Jag brukar lyssna på NRJ Webbradio varje dag på jobbet). Den är för överspelad. Och man märker verkligen att radiokanalerna bara spelar de låtar som verkligen är så nya och så populära som möjligt, för mkt, så de spelar sönder dem. Synd tycker jag, de borde spela lite mer varierade låtar, det finns faktiskt låtar som är 1 år gamla som folk lyssnar på och tkr är bra! Men nej, varför spela de låtarna för.. det vore väl onödigt..

Behandla andra som du själv vill bli behandlad ?

Har tänkt på en sak här nu under tiden som jag jobbat lite. Så här är det iallafall för mig, ibland, inte alltid. Men ibland så stämmer det nog in på flera kan jag tro. Om en tjej t.ex. skickar nåt gulligt elr gör någon överraskning eller bara tar med nån liten text/sak elr vad som helst till sin kille, men brukar själv kanske inte få just det av sin kille. Är det då för att man själv vill bli "behandlad" så? Stämmer det överens med uttrycket "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" ? Jag kan iaf känna igen mig i det, ibland iallafall.

Vad säger ni?

Mer bloggande än vanligt

Mjo, det är väl sant, faktiskt. När jag är på jobbet bloggar jag mer än jag brukar, det är väl lite dåligt (för jobbets skull) och bra (för min skull, skönt att skriva lite bara).. Men det är så segt att bara sortera massa fakturor och andra papper som jag inte har en aning om vad de är för några papper, det är roligare då att ta ett brejk på typ 2 minuter och skriva lite om allt och inget, faktiskt! Jag har precis sorterat en hög som kallas för "Bokföringsorder",. Jag vet inte ens vad det är för något, aja! Jag behöver bara sortera in allt i nummerordning och scanna in allt sen, så det är väl inte såå svårt iaf.
När man gör samma rörelser och samma jobb så här som jag gör, själv, varje dag nu, då så tänker man på så mkt , och börjar fundera över allt. Och dessutom så kunde jag inte somna igårkväll, så jag ringde Hampus vid elva typ, (förlåt älskling!) för jag ville prata av mig lite bara. Jag kunde faktiskt få ur mig lite tankar då och lyckades somna strax efter tolv, det är därför jag är så trött idag. Och det betyder att jag bara funderar över allt ännu mer! Typiskt också..


Godnatt, nej godmorgon!

Jag är så trött , är redo att bara lägga mig ner och sova lite asså! Hade jag varit hemma nu och lagt mig i soffan, då hade jag somnat direkt! Hade inte klarat att se en hel film! Oh well, om hmm, 7 timmar "bara". Goodbye , and goodnight!

Jobb, i 4 dagar till

Usch, uuusch, och USCH! Jag orkar inte jobba , jag gör verkligen inte det! Asså, det är så segt, scannar och sitter i det här lilla rummet hela dagarna. Visst, jag har en timmes lunch att hämta ut, plus att jag får ta raster och så. Men va fan, vad ska jag göra på rasterna då? Jobbet ligger ju typ i fel sida av stan.. Ska jag sitta där i matsalen och läsa en tidning som jag hinner läsa ut under lunchen ändå? Asså, jag vill bara ha sommarlov, på riktigt! Inte behöva tänka eller säga "Nej idag kan jag tyvärr inte göra något, för jag ska jobba hela dagen!" Så har jag redan sagt under hela skolåret, bara för jag har haft så sjukt jävla mkt plugg att göra hela tiden verkligen! Och nu vill jag bara ha lov, kunna dra iväg på kvällen och inte behöva tänka att jag måste somna i tid för jag ska upp vid klockan 6 nästa dag. Jag vill bara kunna, dra iväg liksom, bara så där. Usch, vad det här är segt. Men men,.


Förlorar jag dig?

Det känns som att vi håller på att glida isär, vi sa väl föralltid?! Det är knappt att vi ses längre, snackar inte alls lika mkt med varann och så. Och jag hatar det . För du är en sån underbar fin person, och en riktig vän. Men det känns nästan som att du inte riktigt har tid längre, eller vad man ska säga. Du är i princip jämt med honom, det har jag inget emot. Men ibland måste man ta tid till sina vänner också, annars förlorar man dem, mer och mer för varje dag som går. Och jag vill inte förlora dig gumman, jag vill inte det ... <3

Oooorkar inte

Usch, fy och blä. Jag är så trött, och så kommer föräldrarna och ba "Nej men du har inte varit ute med henne nåt idag, så du får ta henne nu!"..  Asså, va fan, jag har redan bytt om och allt, och är redo att bara dumpa mig i sängen och sova. och så kmr de och tvingar ut mig . fuck.

Trött, men ändå lite glad ;)

Jag är så sjuuukt trött så det finns inte asså! Haha , nej men jag har ju inte sovit så jättemkt den här helgen kanske (A) Haha, ska försöka sova vid tio ikväll iaf ;) Jag ska ju jobba imorgon! Yeey, *not fun at all ... * Haha, oh well, om 4 dagar är jag på Mista och Hampus också :) Hoppas therese också är det då! MÅSTE SE DIG GUMMAN! VI SES FÖR SÄLLAN!!! <33

Ouff, jag längtar, så mkt! :D Ge mig torsdag, NU! <33

En underbar helg :) <3

Så var det söndag igen då! Och helgen börjar närma sig sitt slut.. ;( Hehe, men inte deppa för det! På fredag är det ju Midsommar :D Yeeeeeey! Fan vad jag längtar, så sjukt mkt asså! Hur som helst, drog ju till Sjöberg direkt efter jobbet i fredags, Isak var redan där när jag kom fram. Vi gjorde tacos och åt, gott :) Haha, sen vid typ halvåtta kom Hampus, han fick ingen mat :P Haha jo vi frågade, men han var inte hungrig såå! ;) Men jag och Isak åt iaf resterna av tacosen till frukost på lördagen :P Haha, gott :) Kollade på World Trade Center på fredagskvällen, sen på lördagen såg vi PS. I Love You. Två helt ok filmer! Men inte alls lika bra som jag trodde de skulle vara, haha.

Anyway, drog hem till Hampus sen på eftermiddagen och drog ner till Maggan centrum och hyrde film med Lina och Sofia (Hampus lillesyrra och hennes kompis). Vi hyrde dock varsinna filmer :P De tog nån skräckfilm som tydligen inte var så bra, typ nåt med "1 Missed Phonecall" elr nåt sånt hette den, Jag och Hampus såg The Inside Stranger iaf! Helt ok film! :) Käkade lite chips också (A) Haha.

Juste! I fredags, så hade de köpt jordgubbar, och sen köpte vi vit choklad som vi smällte och doppade jordgubbarna i, fan vad gott det var ! :D Haha, det ska jag och Hampus göra sen nästa lördag ;) Hehe.
I morse vaknade vi väl runt tio typ (vi vaknade först i huset ...), duschade och fixade frukost till alla typ, hehe.
Blev en mysig och härlig helg iaf :)

Men men, nu sitter man ju iaf här hemma igen. Juste, Roslagsbanan har slutat gå nu över sommaren, mellan Österskär och Galoppfältet :( Faaan , säger jag bara. Det tar över 2 timmar att åka till Hampus nu!! :( Men fick iaf skjuts av Koffe till Åkersberga station idag, sen tog jag bussen till Danderyd (som tog en timme!!) och där hämtade pappa mig :) Haha, men så kan jag inte göra varje gång, måste hitta någon bra väg som går hyfsat snabbt att åka, men det får vi se om det verkligen finns! :/

Oh well, jag ska väl packa upp och såå nu typ, sen ska jag och pappa troligen övningsköra lite ikväll! Haha, se upp, jag kommer krocka i alla :P Nej , bara skojja *tror jag...* ;P
~therese

Huvudvärk, av hicka?

Usch, jag har en sån huvudvärk just nu .. Och så har jag hicka! Mamma sa något förut, som typ fick mig att börja tänka lite.. Men jag kan ju inte ha cancer, så min hicka borde inte bero på det iaf. Asså mamma sa förut när jag berättade för henne att jag har hicka sjukt ofta! Hon ba "Okej. men ha koll på hickan. asså de som har gått långt in i cancer brukar få hicka" elr nåt sånt . Asså, jag har inte cancer, det skulle man väl ha märkt liksom(?!). Men ändå, vad beror min hicka på liksom?! Förut hade jag inte hicka så här ofta, men nu har jag det typ nästan varje dag :( Och det är jobbigt, faktiskt! Och som sagt, så känns det som att jag har huvudvärk nu också. Fast det kan ju iof bero på att jag har suttit här inne i samma lilla rum sen klockan 8 imorse .... Och har inga fönster, är det soligt ute? Regnar det? Jag har inget som helst aning...

Oh well , bye
~therese

Snart slut, finally!

Nu är det inte långt kvar :) Hehe, om mindre än en timme, så ska jag börja packa ihop och börja åka mot Therese :) Jag längtar fan! Det var så sjuuukt länge sen jag såg den tjejen asså! För länge sen!! Jag kommer ihåg förut, då sågs vi i princip varje helg.  Så är det inte längre :( Men nu sen efter nästa vecka då jag jobbat klart, jag hoppas verkligen att jag kan använda mkt av min tid, varje dag om det går(!), till att umgås med mina kompisar. Jag har ju typ aldrig tid med det känns det som! :(
Men iaf, i sommar nu på lovet så måste jag bara göra en massa och vara med en massa! Vara med Hampus i veckorna också, läsa ut minst 1 bok, övningsköra, plugga teori inför körkortet, träffa tjejerna från mista och ha tjejkväll med dom, träffa de från skolan, shoppa massa, åka till Göteborg och Skara sommarland med familjen och Hampus på husvagnssemester, grilla pizza-kväll med de från skolan skulle vara kul, sola och bada hur mkt som helst. Asså, jag har ju iaf lite planer och en hel del att göra nu under sommaren! :) Härligt ;)

Gotta go back to work now..
Byebye<3
~therese

Lunch + mitt 18-årsfirande!

Så har man haft lunch nu iaf, pappa hade gjort köttbullar och makaroner igår till middag, men jag åt inget då för jag tkr inte om köttbullar! När ska mina föräldrar lära sig det?! Haha, aja :P Nu åt man lite av det iaf, men är väl iof fortfarande lite hungrig , men men, om 2 timmar nu så går jag på helg! :D Yeey! Ska bli härligt! Drar ju direkt till Therese, Isak ska också vara där. Och sen kommer Hampus nån liten stund efter mig .. Såå :) Vi (therese elr allihopa, jag vet inte) ska laga tacos! Hehe, gud var gott det ska bli :) Hoppas jag iaf ;) Man minns ju hur maten smakade sist jag och Therese lagade tsm hos henne, spagetti och köttfärssås, det var inte så lyckat! Haha, aja :P Bättre lycka nästa gång, idag alltså ;)

Jag har ändrat datum, tror jag iaf. Måste ju snacka med föräldrarna först. Men alltså, den 7 eller 8 november kommer jag troligen ha middag hemma (jag fyller 18 den 7 november) med tjejerna från Mista, vilka vill komma av er? Alla hoppas jag ;D Haha :P
Sen den 15 november, alltså lördagen veckan efter, funderar jag på att ha för de i skolan! Vilka vill komma? ;) Alla som vill får komma :) Så länge det inte blir över 10 pers, haha, och jag ska iaf känna alla ;) Haha.

Oh well, back to work!
See ya!
~therese

30 minuter

Nu har jag stått upp i typ 30 minuter och scannat en hög med papper som är över 1 dm hög! Kul! Hmm, ska byta namn på dem och så nu, typ. Sen är det nog dags för lunch! Säg att jag tar lunch runt halvtvå till två. Då är det bara 2.5 timmar kvar att jobba sen den här veckan :) Sen är det heeelg! :D

Hunger

Jaa, hungern börjar närma sig. Kanske dags att ta en frukt snart? Åt ju lite frukost vid sju imorse, sen brukar jag ta lunch runt ett-två någon gång. Orkar inte sitta och luncha samtidigt som alla andra, hehe, skönare med lite tystnad :P Såå, jag brukar äta efter de andra ^^
Nu är det så att Navision strejkar , igen. Oh well, får gå och fråga om någon kan fixa det?!

Äntligen fredag

Så var det äntligen fredag och jag sitter här på jobbet och jobbar lite för sista gången den här veckan :) Haha, nästa vecka är det bara 4 dagar som jag ska arbeta, och om exakt en vecka är jag på Mista, Hampus också. Det är midsommar och det kommer bli en härlig dag. Men inte än är det midsommar, en vecka kvar! Håll ut! :)

Loona - Rhythm of the night


Varför kan jag inte bara säga det?

Varför är det så svårt att säga typ, "jag ser ju faktiskt helt ok ut idag" när man tittar sig själv i spegeln .? Varför är det så svårt? Jag kan inte "erkänna" det även om jag blir nöjd med mitt utseende en dag. Jag är inte helt nöjd med mitt utseende, men faktiskt, ibland när jag tittar mig i spegeln kan jag tänka om mig själv "hmm , jag ser väl ok ut idag, faktiskt nästan lite söt". Men jag kan aldrig erkänna det! Om någon t.ex. säger "Vad fin du blev på den där bilden!" Så kan jag inte bara säga "tack så mkt, tycker du det?" utan då säger jag typ "nej det blev jag inte alls det..!" Varför kan jag inte bara hålla med ibland för? Jag kan faktiskt tycka att jag själv blir bra på vissa bilder,. Nu när jag skrev det känner jag mig helt ego bara för det. Usch, mitt självförtroende suger ibland alltså .. Och så ibland vissa dagar kan jag tänka typ "Nej usch så jag ser ut idag! nu kommer de runt omkring mig typ tänka att jag ser helt hemsk ut". Varför tänker jag så för? Jag tänker ju inte så om andra, jag skiter (i princip i alla möjliga fall!) i hur de jag går med ser ut eller så , varför tror jag då att alla andra tänker så om mig för? Tänker andra så om mig? Eller är det bara något jag inbillar mig.. Ärligt ?

Everytime we touch


CJ Cammy

DJ Cammy är bra , så är det bara :) Me like big time, typ liksom ;)

Ganska så sköna låtar ändå :) Haha :P   

Put your ass in the air


Ahh Ah


Celebrate the summer

Home sweet home

Så är jag hemma nu då! :) Orkar inte käka någon middag, haha, så det blev en chokladmuffin och en tobleronebit ;) Muahaha, gott var det iaf ;) Och juste, lite hemmagjord chokladsås också .. Yees, jag är en äkta chokladälskare, I promise!
Men gud asså , imorgon, härligt :) Jag längtar så sjuukt mkt redan . Juste, jag måste ju packa idag också. För jag ska till Sjöberg honey imorgon direkt efter jobbet ;) Hampus ska också dit, och Isak. Sen på lördag då bär dt av mot Hampus istället . Ensamma hemma :)
Men men, ikväll då? Nada speciellt , bara sitta och chilla och packa och sånt. Yes yes.
~therese

Det knakar .

Det knakar i mina axlar ibland när jag rör på dom, och i benen ibland, typ. Asså jag sitter stilla för mkt och gör samma rörelser för mkt . Aja :P Får köra ett litet uppvärmningsprogram elr nåt när jag kmr hem :P
Anyway , vad gör man varje gång Navision hänger sig? Jo går in på bloggen, bilddagboken eller liknande ;) Haha. Finns dock inte så mkt att göra varje gång, men ändå!
Nu är det "bara" lite mindre än 3 timmar kvar tills jag slutar! Hehe, och jag har inte haft lunch ännu, funderar på att äta vid typ 14.00-14.30 , sen är det bara 2 timmar kvar! :) Härligt :)

Navision ..

Ouff, jag hatar när Navision krånglar..! Vilket det gör typ hela tiden ,, allt tar ju bara typ 15 minuter längre tid då! Iof så drar man ju ut på tiden då.. Men ibland går det en på nerverna . Asså Navision är programmet som jag arbetar i för det mesta här på jobbet ;) Haha.

Musik: NRJ Webbradio: Bob Sinclair - Rock this party , asså den låten är juh inge bra ens ..
Fast nu kom Jason Mraz - I'm Yours , me LOVE big time! :)


.

Nu är man iaf klar med 13091--- serien, att scanna och så alltså. Får se om det är några fler pärmar att scanna, jag hoppas nästan det. Då får jag sitta och arbeta själv iaf, och på samma sätt som jag gjort tidigare här . Enkelt, lugnt, lyssnar på musik under tiden. Men det är lite långtråkigt och enformigt, men ändå!

Jobb .

Så sitter man på jobbet, ännu en gång, har precis scannat massa papper (en bunt som är 1 dm hög typ!), så nu äre bara att byta namn och flytta alla filer som gäller . Och så ser min dag ut idag fram tills klockan fem! om och om igen ...


Raggningsrepliker.se .

Asså, nja , ingen funkar nog, haha, men kul ändå ^^ en tråkig onsdagskväll :P

- "Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa dig för tur, rulla dig runt på bordet och hoppas på sex"
- "Det sägs att man måste ha sex i 30 minuter för att bränna en påse chips. Jag har ätit tio påsar, vad gör du ikväll?"
- "Vet de om i himlen att en av deras änglar har rymt?"
- "Jag ber inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla lite?"
- "Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller måste jag gå förbi här en gång till?"
- "Har du ett plåster? Jag slog mig när jag föll för dig.."
- "Är det jag som har socker i ögonen, eller är det du som är otroligt söt?"
- "Om det hade varit kriminellt att vara snygg, då hade du fått livstid"
 
;) Hahaha.

Äntligen hemma

Så var man hemma då! Typiskt pendeltågen hem att alltid vara försenade eller något annat, men idag gick det bara fortare att ta sig hem då, för det tågen jag precis missade kom 5 minuter för sent, så jag hann med det :)
Hur som helst, ska väl ta det lugnt ikväll, för en gångs skull! Haha. Och så blir det hemmagjord pizza till middag också :)

Snart hem :)

Så ska jag börja plocka ihop nu! :) Härligt, ska jag ut i vädret (vad det nu är för väder ute, sol/regn?) och bege mig hemmåt. Och äta middag, chilla, lägga upp lite nya bilder på bilddagboken osv. osv. ;)
Byebye
~therese

Inte mkt nytt

Finns inte så mycket nytt att säga egentligen, men tog en liten paus nu. Jag har kollat igenom pärmar, tagit ut de pappren som inte är scannade än och sen scannat dom. Sen bytit namn och flyttat filerna på datan och sen sätta in papprena i pärmar igen. Kul va? Så har min dag varit idag, om och om igen..
Hampus kommer jag inte träffa efter jobbet.... :( Sen hörde Annie av sig och sa att hon och Lovisa skulle till stan, men jag vet inte om jag orkar stanna i stan nu efter jobbet. Är så trött. :/
Får åka hem och pyssla om mig själv och gå och lägga mig i tid helt enkelt!

Sämst början på dagen .

Börjar med att man måste gå upp klockan 6 för att jag inte hann duscha håret igårkväll . Sen åker man till jobbet, det är blåsigt, lite kyligt och det ska regna idag. Jag är trött. Jag kommer till jobbet och ingenting funkar. Internet, Navision, mappen där det jag scannar hamnar.. Ingenting! Sen vid typ halvtio börjar det fungera, yey. Sen så hade jag bestämt med Hampus att vi skulle träffas efter jobbet idag inne i stan. Men nu mådde han tydligen inge bra på morgonen, så jag får åka hem direkt efter jobbet och göra nada. Jag är bara så trött, och vill hem. Att träffa Hampus efter jobbet, var det som höll mig uppe nu under dagen, men nu blir det ju inte av.. Fan. Vilken rolig dag det här kommer att bli ....

Saker som får en tjej på fall?



Hehe, har typ fått ihop lite från några och mig själv elr vad man ska säga. Så nu ni killar! Vad får en tjej på fall? Haha.
- När han bara plockar upp en blomma längs vägkanten till en.
- När han bara bjuder upp till dans vart som helst, när som helst. Lite på skojj.
- När de somnar så sött i ens famn.
- När de kommer med en ros (eller liknande..)
- När man kommer nånstans/öppnar en dörr/skåp liknande och finner en liten överraskning där.

Lite smått, som jag fått ihop från några personer. Vet du nåt mer? :) Kommentera :)

Hahaha


Slut för dagen! :)

Yeey, jag slutar typ nu. Så nu när som helst så ska jag dra iväg till täby för att träffa Hampus :) Härligt! :)

5 timmar + 4 timmar

Nu har jag suttit här i typ 5 timmar och sorterat in papper i olika pärmar osv. osv. osv.. Yey, jag hoppar av glädje! Hampus går omkring i Täby C just nu, och jag sitter här. Hehe, aja , man får ju pengar för det iaf! Såå..
"Bara" 4 timmar kvar nu .. Jag har ju lunch nu snart i typ 30 minuter, sen eftersom jag bara tar ut halva min lunch så kanske jag bara behöver arbeta i 3 timmar till, och en lunch på 30 minuter. Hmm, snart hemma! *not*

Ska iaf till Täby C direkt efter jobbet, och möta Hampus :) Hihi , jag ska fan äta där sen :P På McDonalds eller något annat, hmm, det blir nog bra, skulle jag tro! :)

På jobbet

Sorry, det blev inga fler inlägg igår! Men det tog sån himla tid att komma hem, och sen var det middag och baka kladdkaka, sen orkade jag inte hålla på att starta datorerna och börja skriva och sånt. Men idag räknar jag med att komma hem i tid, så jag lovar, jag ska försöka lägga upp det där jag låg och tänkte på i söndags, jag ska försöka lägga upp det ikväll ;) Haha, fast vet inte, var inget bra att lägga upp kanske, men men, ändå! :P

Just nu sitter jag iallafall här på jobbet, och vet inte vad jag ska göra! För varken Catarina eller Shawn är här, och Catarina börjar väl inte förens efter nio nån gång, såå. Jag sitter typ och sorterar lite smått, bara för att  fördröja tiden..
Aja, skriver mer sen ;)
Byebye
~therese

Kladdkaka

Så är man äntligen hemma då! ;) Tog en lååång stund att ta sig hem.. De där dumma tågen gick ju aldrig , men 1,5 timme efter att man slutade jobba så var man hemma iaf!
Kom hem och åt lite middag, gick ned till ICA med mamma och såå , sen gjorde vi kladdkaka :D Haha, goooott :) Får se vad man hittar på resten av kvällen, hehe :P

På fredag ska jag till min alldeles egna lilla Sjöberg :D Haha, härligt. Det var ju fett länge sen jag såg henne!! Men nu ska man dit iaf, direkt efter jobbet :P Hehe.

Pappa sitter här bredvid och mobbar mig för tillfället, för att jag skriver "haha" eller "hehe" för ofta tkr han .... Knäpp är jag också tydligen nu, och puckad. Men men, stolt puckad, knäpp blondin! :) Haha

~therese

Bloggen flyttad!

Så nu är min blogg äntligen flyttad ;) Jag tänkte skriva massa igår, men det gick inte! Men just nu sitter jag på jobbet ;) Slutar om typ 50 minuter, sen ska jag hem. Senare ikväll kommer det upp lite som jag tänkte på igårkväll och det jag ville lägga upp igår, men det gick ju inte eftersom min blogg höll på att flyttas.

Men snart kommer det lite nytt, I promise! ;)
~therese

Torsdag ; Första dagen på sommarlovet!

Första dagen på ett långt och härligt sommarlov är här! :) Idag händer väl först inte så mkt, ska städa och göra mig iordning och såå, sen drar jag till Hampus vid två, och imorn drar vi till Waxholm, sen hem hit till mig på lördag, så jag lär väl inte höra av mig särskillt mkt förens på söndag iaf ;)

Igår drog jag och Sofia med några (bl.a. David, Jonas, Emma m.fl.) till Edsbergsparken på kvällen! Hände väl inte så mkt egentligen, var mest så att jag och Sofia satt och snackade om allt! Trevligt iaf att prata massa med Sofia (finns här om de e nåt mer vännen!). Hade två Bacardi Breezer med mig, men den ena fick Sofia:) Haha, det är så gott :D :P Aja. Drog hem ganska så tidigt, åkte väl efter tio nån gång typ tror jag. Kom hem och gjorde mig iordning och gick sen och la mig.
(Blev inga bilder från kvällen..)

Vaknade ganska så sent idag, om man jämför med den tid jag går upp när jag ska till skolan. ;) Hehe, vaknade först vid 6 för mamma/pappa gjorde sig iordning, sen vid nio, och sen vaknade igen vid tio och gick upp :) Härligt!
Och det är jättefint väder ute! Sola å bada, yeey! Fast såklart, jag är ju helt sönderbränd... Såå får se om det blir nån bikini för mig de närmsta dagarna.. Men jag brukar ju inte kunna hålla mig såå, blir väl det ändå ;) Haha.
Ska iaf och bada med Hampus imorn där vid sjön hos dem, så som sagt, det lär ju bli en hel del bada och sola nu i helgen också.. Haha :P

Nej men nu hörni, måste jag göra mig klar och städa hela rummet, äta frukost/lunch och gå ut med hunden innan jag drar iväg vid typ 13.55 ;) Haha
Byebye, have a nice weekend!
~therese

Onsdag ;

Har SOMMARLOV NU!!!!! Någon mer som har det?? ;) Muahahha. Såå j*vla skönt säger jag bara:) Haha, hade först avslutning imorse mellan typ nio-tio elr nåt sånt ;) Sen drog vi ner till Badberget och solade och badade mellan typ 10-15.30 elr nåt sånt , sen började man röra sig hemmåt ;) Haha, jag har fått världens fulaste bränna! ;O Haha, är typ helt röd på vänster sida (för jag satt/låg så att solen kom därifrån) och sen mindre färg på höger sida.. Usch, haha, aja jag har iallafall fått färg såå, man ska väl inte klaga ;) Hehe, det sved bara "lite" när jag tog en dusch sen när jag kom hem... Men men:P
Sen ikväll är det troligen Edsbergsparken med några från skolan som gäller! ;D Härligt! :) Hehe,

Nej nu måste jag fixa mig lite ;) Ska ju äta och så, och sen dra iväg, såå..
Byebye :)
~therese

Tisdag ;

Jag vet, jag vet. Jag har inte skrivit sen i fredags, men ändå :P Haha, jag har iaf varit på Mista fre-sön, solat och badat (och bränt mig..) Haha. Tagit det lugnt och varit med Ida och Thette :) Sen på söndagen kom Hampus ut dit och sen åkte vi med hem hit till mig. Igår gjorde vi väl inte något speciellt, tog det lugnt och såå. Åkte till min skola för att hämta mina betyg, som jag inte fick... Utan vi fick se på nån jävla film om psykopater på psykologin som var sjuukt dålig!! Men iallafall! Åkte iväg till ICA Maxi med föräldrarna och handlade godis, typ. Haha :P
Sen idag har vi väl egentligen inte heller gjort något speciellt ;) Eller joo, vi åkte med min mamma till Stinsen och jag köpte en ny klänning, som jag ska ha på mig på avslutningen imorgon! :D Härligt ;)

Haha, nu sitter Hampus här bredvid och spelar på mitt Playstation... Haha, nåt Tiger Woods spel typ :P Men såklart, jag är väl inte mkt roligare jag som sitter här och skriver i min blogg (A) ;)

Nej, nu ska jag fixa håret lite ;)
Byebye
~therese

RSS 2.0