Nu bär det äntligen av mot...

...Gränna! =D

Haha, nu så är det dags! ;) Just nu sitter pappa framför datan å kollar typ på Subway om vi ska köpa några mackor innan vi åker, och mamma sitter nere i köket. Hon ska jobba mellan 8-11.30. Hehe Under tiden hon jobbar ska jag och pappa göra klart allt och åka iväg till Mista för att hämta husvagnen och sedan åka hem hit, hämta upp mamma, och sen åker vi! :D Haha. Gud vad jag har saknat det här, att bila nedåt!  =) Och det här är första gången sedan 2000, då vi bilade ned till Italien, som vi bilar utomlands! Haha, om man nu vill kalla Danmark för det ;) Jag har ju bilat ganska så mkt redan; Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Holland, Danmark, Norge osv.!! Började ju bila utomlands redan 1991! Då var jag inte ens ett år gammal! Haha, som sagt, jag är van med att bila utomlands! Fast jag har nästan börjat glömma känslan lite nu när det inte blivit av på 7 år..! :( Men men! Nu ska det iaf ske igen! :D Haha, så jag måste som avsluta det här inlägget nu och börja göra mig klar och så! För runt halvtio så åker jag och pappa iväg till Waxholm!

Gränna 5-6 juli, Malmö 6-8 juli, Danmark 8-14 juli, Kalmar/Öland 14-22 juli, Waxholm 22 juli-7 augusti.
Kommer inte skicka sms, ringa upp någon eller ta emot samtal i Danmark:P För dt har jag inte råd med! Haha ;) Kanske att jag skickar ett sms därifrån, men inte mer! ;) Jag skickar brev istället till er! ;) Det gamla klassiska sättet med brev/vykort via posten! :P Haha. Jaja!

Ha dt så bra allihopa nu! :) Hehe
Puss puss
~terese

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow!

Haha, Älska IMORGON! <33 Då bär det äääntligen av mot polkagrisar åå Gränna! :) Sen mot Malmö på fredagen och på söndag är det vårat käraste fina grannland DANMARK som gäller! Haha, fan vad kul det ska bli! Oj oj oj, många minnen kommer jag ha därifrån! :) Har med mig fotbollen, strandpingis å en frisbee att ha i vattnet! Åå vattenstudsboll å undervattenkamera! Och såklar er! :D Ni är det viktigaste med hela resan, utan er vore det ju ingen riktig semester! ;) Haha, En hel vecka med er i Danmark, bara njuta av varje dag!  :D Haha, och så alla discon på kvällarna! ;) hehe, nån som inte vill gå? tror inte det va! Haha :P Fan vad synd att inte Marcus å Natta ska med! Då hade det verkligen varit heeela gänget som är där.! Men ändå! Det kommer bli så j*vla kul! :D Haha, men en heel vecka utan att snacka med seglarna?! Aja, får ta låånga samtal innan och efter danmark me dem! haha. Guuud, vad jag redan saknar alla! :'( Forsman +  häggan (förlåt therese!!!) är i Göteborg, Thette i frankrike, Niklas:arna vet jag ej, Jocke är väl nånstans, Tony e hemma. Men sen på söndag, då är hela gänget samlat igen :) Hehe. Jag kmr fan bada på söndag, skit-samma vilket väder dt är! bara jag får bada:P Och med er såklart! ;) Hehe.
Naaj, nu ska jag väl inte snacka om Danmark nåt mer, men det är bara det att det kommer bli så himla roligt och jag kan inte sluta tänka på det just nu! haha :P


Vad vore en sommar utan er?!

Vart ska man börja?! =D

Nu har det gått en vecka på Mista, och jag vet inte ens vart jag ska börja! :) En underbar vecka som denna glömmer man aldrig! Alla minnen med er kommer jag alltid komma ihåg, vi har så många tillsammans, och jag vet att denna sommar kommer vi få såå många fler minnen tillsammans! Bara tänk, Danmark! Haha, så j*vla kul det kommer bli! :) Om en vecka exakt sitter jag där nere i Danmark med er! <3 längtar så sjukt mycket! Jag saknar er redan, det är en hel vecka innan jag får träffa er igen nästa gång, men tiden kommer nog gå fort, hoppas jag iaf! För jag vill inte vara utan er en enda dag, det går inte en dag utan att jag tänker på er, det går inte en dag utan att jag saknar er, det går inte en dag utan att jag räknar ned dagarna till nästa gång jag får träffa er, det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på alla minnen! <3 Jag älskar er så sjukt mycket, och vet inte vad jag skulle göra utan er! Jag kan inte tänka mig ett liv utan er, ni betyder så mycket, ni har en sjukt stor plats i mitt hjärta, eller nej det har ni inte, ni har hela mitt hjärta. Saknar er redan nu <3



Denna vecka var helt underbar! Och bara därför så kommer ni som läser inte ens få höra i närheten av hälften av allt kul vi gjort! :P Haha, vi har bastat, badat, solat, åkt till Arninge m.m. m.m. och vi har tältat! =D Tältat på Bogesunds strand! :) Shiiit vad kul vi hade det! :) Haha, Nathalie, hur mycket sov vi? Hmm, 3 timmar! :P Haha, alla andra "sov" och vi satt uppe och grillade och hade sjukt kul ända fram till fyra på morgonen! Solen hade redan gått upp när vi gick och la oss. man såg den inte, men det var nästan 'dags-ljust' ute! :) Hehe. Och fan vad alla skrämde mig hela tiden! Haha, jaa, jag vet att jag är lättskrämd men asså... hehe... :$ oh well! :) Börjar med att Marcus försvinner iväg utan att någon märker det (förutom NiklasF), marcus springer upp bland träden och niklas står och säger "men titta,det går någon där" vi kollar och skriker som fan jag och therese!  haha, sen när jag gick in i tältet för att hämta lite papper och vatten, när jag precis kommit utanför tältet kommer det någon (NiklasF) bakifrån och skrämmer en så att man flyger 10 meter upp i luften! Sen idag fick jag reda på att alla som var där var med på det! alla hade ba "ja men skräm henne", hmm, aja. sen när jag sitter vid elden vi gjort upp, kommer Jocke bakifrån och skrämmer mig en tredje gång!  och sen när Marcus å Jocke skulle följa med Jossan en bit till campingen, gick vi andra och la oss. när de kommer tillbaka (precis när man nästan somnat) kommer de utanför och försöker skrämma oss, men alla sover (inte jag) och ingen blev rädd haha. :P Där fick ni! :)
Det var sjukt mysigt att tälta med er! :) Hehe. Fyra tält med ingångarna mot varandra och sen en pressening (lr hur de nu stavas!) över alla tält så att det blev som ett tak emellan tälten! :) Hehe. Jag och Natta i ett tält, Bella och Therese i ett, Jocke å Marcus i ett och Niklas å Niklas i ett tält.  :) Två i varje tält, alla hade typ tvåmannatält förutom jag och natta som hade ett fyramannatält! :D Hah :P Mycket plats bredvid madrassen:P haha, alla andra fick typ trängas lite men inte vi! :) Vi hade gott om plats! :P Haha.
Juste! Månen på kvällen ! Fan vad fint det var! Man kollade bort över vattnet mot Nacka/Lidingö eller vad dt nu är på andra sidan och ser månen stiga precis över träden på andra sidan! :) Har aldrig sett månen så stor och så röd! Det är inte något man ser varje dag den synen vi såg då! :) Och att få se det med er var toppen! :)
Vi måste bara tälta igen där någon gång i år! Seriöst asså! Det var så sjukt himla fint! :)

Neej, nu får ni inte veta mer:P Haha, inte ännu iaf, kanske lägger till mer sen om jag orkar skriva ngt ;)
http://www.therese90.bilddagboken.se  <-- några bilder från veckan som gått :)
Puss puss
~terese

RSS 2.0