glass, choklad och en sjöberg!

Såå, sitter man här i Therese säng och kollar på So you think you can dance! Hehe, väldigt bra faktiskt, ska väl försöka följa det! ;P Haha. Åt en jättegod middag :D Hehe, man får alltid så god mat när man är borta:D hihi ;) Har även varit nere vid ICA och shoppat lite med Sjöberg ;) Hehe, en sån där glass, Häägen-daz eller vad det nu heter! Och en brejk och lite vit blockchoklad hehe. GOTT!

Nej nu ska jag kolla lite mer tv och så!
Hade gött allihopa ;)
~therese

bdb

Juste! Ett snabbt litet inlägg bara! Hörde att folk ville kunna se min bilddagbok, men jag har ju gäst-lösenord där;) Hehe. Det är bara för att inte alla ska kunna gå in och kolla och hålla på att kommentera en massa dumt!
Men hur som helst, lösenordet är "1234". http://therese90.bilddagboken.se
Lite "VIP" för er här som läser bloggen! ;) Haha, nej skojja, men där har ni iallafall lösenordet, för er som ville kolla lite!
Pusspuss

måndagmorgon, men lov :)

Härligt härlig, vakna upp vid elva-halvtolv nånting och bara sträcka ut sig i sängen! Låg vaken till typ halvtolv igårkväll och pratade i telefon med älsklingen:) Hampus för alla er som inte fattade vem :) <3 Hur som helst, vaknade och bäddade sängen direkt (ett + till mig idag!), sen gick jag ned och åt frukost i vardagsrummet där pappa låg i soffan och bläddrade mellan kanalerna. Gick sedan upp och startade en ljus maskin (ett till + till mig :D hihi) sen dammade jag mitt rum (oj oj oj, tre stycken +++ nu!). Ska snart damsuga rummet också, ska kolla om det behövs först, mamma kanske gjort det under helgen, skulle iof inte förvåna mig! Haha.

Men idag blir det ingen slapp-dag för mig, eller vad man ska säga. Ska göra mig iordning sen ska jag iväg till min lilla gumma! Hehe, Sjöberg alltså, eller Therese H som vissa säger också! :) Ska sova där idag! :D Hehe, det bestämde vi när vi möttes i Täby C i lördags :P Haha, hon sa att hon inte hade något att göra under lovet, så jag ba "Jamen vad bra, då sover jag hos dig måndag-tisdag", så var det bestämt! Haha, Maria ba "Jamen så trevligt då ses vi på måndag då!" Haha. Det är Alltid lika roligt å härligt att vara där! :D Hihi, som en andra-familj för mig faktiskt. Japp, familjen Tidblom-Häggström, det är min andra familj! :) Sen såklart har vi ju Gottfriedz också! ;) Hihi. Åååå , Jag älskar mina familjer så mycket bara! :D Hehe, deras släkt äger ju! Så himla trevliga allihopa! :)

Nej, nu måste jag sluta sitta här och skryta om mina underbara "familjer" och göra lite nytta här hemma ;) Hihi. Måste ju snart åka iväg till Vallentuna och Therese! :D
Byebye, får se om det kommer något till inlägg innan jag åker, eller om nästa blir imorgon när jag kommer hem igen! ;)
Pusspuss
~therese

en gång söt, alltid söt <3

(Hade skrivit värsta långa inlägget , och sen när jag skulle spara det, så loggades jag bara ut!! Jävla skit blogg.. Såå fick skriva om allt, men orkade inte skriva lika detaljerat.....)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Har inte uppdaterat nu under helgen (A) Hehe, men har faktiskt varit hos Hampus sen i torsdags ;) Härlig helg måste jag säga :) Alltid lika mys där :) Hihi.
Såå , i torsdags, härlig dag i skolan! Först 2 timmar religion, sen 1 timme Grafisk design, helt ok faktistk! ;) Hehe, chill lektioner, gjorde inget jobbigt iaf;) Sen gick jag på lov, vid halvtolv! För jag behövde inte komma på engelskan som skulle börja vid två;) Hihi.
Men stannade ändå kvar i skolan ett tag för att hänga med Annie på hennes lunch, och för att sedan äta med Netasha, Sofia och Mia på deras lunch :)

Sen bar det av till Täby C. Hittade en sjukt snygg röd skjorta där på Vero Moda! Men min plånbok är fattig för tillfället, så det blev ingen.. Men en kula glass unnade jag mig iallafall! ;) Väldigt gott var det, så där kommer jag absolut äta flera gånger! ;)
Sen åkte jag iallafall iväg till Åkersberga och till Hampus :) Tog det lugnt i torsdags och så, god middag, som vanligt :) Hehe.

I fredags hade vi tänkt att åka till Täby C, men blev inte så. Det blev lite pingis hemma hos Hampus (hihi jag ägde Hampus:D *NOT* hehe), och så blev det en liten promenad ute i det fina vädret och nya snön. Gick förbi favvan på vägen hem också, köpte lite till dem. Såg på "2 fast 2 furious" på kvällen :) Och åt lite godis :) Hihi.

Igår, då blev det Täby C :) Mötte Sjöberg med familj där! :D Hihi, åt lunch med Sjöberg och Viktoria då :) Sen så gick vi också runt och kollade lite och så blev det en glass att dela på, jag och Hampus alltså ;) Jättegod den också! Köpt på samma ställe som den jag köpte i torsdags, men det här var några andra smaker, men alla 4 jag smakade nu i helgen var sjukt goda! :D Haha. Sen på kvällen blev det god "chokladkaka" som Lisa (tror jag det var) hade bakat! :) Och såg på filmen Top Gun. Vi började se på Bröderna Grimm i fredags, och såg klart den igår också. Hehe , den var lite läskig eller äcklig eller vad man ska säga..
Sen så var jag bara tvungen att fota några bilder med mobilen, fotade några bilder på Hampus från när han var liten! Så himla söt han var! Och är nu fortfarande! Hihi <3

Idag hände det egentligen inte så mycket. Gick upp och åt frukost och gjorde oss iordning. Gick ner till favvan en sväng och köpte en Brejk och en liten Toblerone! :) Sen vid halvfyra var det dags att åka hem igen.. Kom hem vid kvart över fem. Då var det att ställa sig och laga ris med korvstråganoff till middag till mig och pappa, medans han gick ut med hunden! Sen nu har jag bara suttit här vid datan och chattat lite och fixat lite med bilderna från helgen :)

Såå, nu ska jag inte sitta här och babbla på mer;) Nu är det dags för bilddagboken istället! ;) Hehe.
Byebye
~therese

    

grått = fy fan

Nej, nej och återigen NEJ! Jag dissar grått, hade den där väskan som jag fick varit svart hade det blivit Perfekt imorn, och allt hade matchat Perfekt. Men neej, väskan är gråå , och det suger . För jag pallar inte bära min stora svarta väska, samtidigt som jag måste bära på stora bagen med all packning i. F*cking j*vla grå färg!
Sorry språket, men jag är trött och sur.

Pythagoras sats

Det är ju fan lätt, eller iallafall det här som jag gör hemma nu, eftersom jag fick slippa matten idag. Fan, är det inte svårare än så här..?! *peppar peppar ta i trä*. Najs .

lite godis

Så kom man just hem från Coop Forum, har varit där med mamma i detta snöoväder ;) Jag fick 1,5 kg godis! Haha, det var mitt "påskägg" för i år :) Hihi , ska ta med mig det till Hampus imorn :) Haha, jag tror nog hans familj också ska få lite! Annars kommer vi ju äta oss tjocka i helgen! Haha, och det vill jag ju inte ;P

Konstiga drömmar och städade badrum

Konstig start på dagen, eller vad man ska säga. Vaknade strax innan åtta av att hunden skällde när mamma gick till jobbet, sen somnade jag om. Sen vaknade jag vid nio, men somnade om. Sen vaknade jag vid tio, men bestämde mig för att "vila ögonen" lite, men somnade om. Sen vaknade jag vid elva och kom på "Fan jag måste ju ut med hunden!". Såå, jag gick upp och precis när jag kommit in på badrummet, då kommer pappa hem för att äta lunch. Haha, så jag äter frukost med han, medans han äter lunch..

Och så hade jag typ en helsjuk dröm inatt! Först drömde jag att jag och Hampus kollade på TV här i mitt rum, och så var det dom där riktigt gamla Abba-teenz videorna på teven. Och Hampus ba "Dom där två tjejerna är så snygga". Haha xD Nu när jag berätta det för han i telefon hörde jag typ "Okeej ? Umm. nej" Haha, nej men visst är de bara för snygga i den där första "Mamma mia" videon?? ;) *not* Hihi.
Sen den andra drömmen, då gick jag typ i utkanten av nån stad med Ron (i Harry Potter), med Rons pappa. Haha, han hade typ tappat bort Ron, vi trodde att Voldemort hade tagit Ron... Haha xD
Men iaf, sen så satte vi oss i en bil och skulle leta efter Ron, men då var det helt plötsligt mamma som körde(?!) Såå, mamma körde rätt fram från parkeringen, över den där kanten framför och rätt ut på motorvägen, sen var det en massa poliser ute och körde och mamma bara gasade på! (OBSERVERA, detta är verkligen bara en dröm, så kör inte min mamma i verkligheten kan jag lova! Haha) Konstig dröm, hmm , men men. Drömmar brukar väl vara lite konstiga(?) Haha.

Men nu på morgonen så har jag även varit ute med hunden (det haglade ute!!) och städat båda badrummen. Usch, men imorn är det ju egentligen min dag, så gjorde det idag så tar pappa dem på fredag istället! Hehe. Nu pratar jag med Hampus i telefonen :) och snackar på msn med David om Takida, om konserten som är snart. Jag vill så gärna gå! Men vart ska jag få pengar ifrån?

Nej, byebye, nu ska jag vara lite mer social i telefonen, haha.
~therese


H.G.

En underbar person som alltid finns där.
En underbar person som alltid varit lika trevlig och rolig.
En underbar person som bryr sig om alla och som hjälper.
En underbar person som har förändrat mig och mitt liv.
En underbar person som jag älskar djupt <3

Expert + Stinsen

Så har man kommit hem från Expert och Stinsen nu då. Började med Expert, föräldrarna skulle kolla på någon ny tv till vardagsrummet, men de köpte ingen idag ;P Hehe. Sen blev det akut-fall på att "pudra näsan lite", så jag stressade dem lite till Stinsen så jag kunde besöka damrummet!! Hehe.
Gick runt och kollade lite i Stinsen, men eftersom min plånbok är så himla fattig för tillfället så blev det inga nya inköp! Dumma plånbok, vad har du gjort med alla pengar?! Haha, däremot så hittade jag mycket fint! Skor, skor, och skor! Även shorts, en topp, en klänning..... *listan fortsätter*... Hihi (A) Men men, när man fått lite studiebidrag så blir det väl att shoppa någonting iallafall! ;) Hehe, lönen går ju direkt till spar-kontot! Hehe har sparat lite mer än 2500 kr ungefär inför sommaren nu! :D Haha, för i sommar, då ska det minsann bli shopping för min del! ;)

Nej nu ska jag springa ner och se på lite tv med föräldrarna ;)
Byebye
~therese

Tisdagen, helt ok ändå!

Började 8.20 imorse, usch säger jag bara! Ville inte gå upp 6.10 som jag gjorde imorse, hade bara lust att sova i minst 2 timmar till! Men men, så är det när man ligger vaken och snackar i telefon till sent. (AA)
Hur som helst, dagen började med att bråka om badrummet med mamma, Haha. Nej men vi gick upp samtidigt och skulle gå iväg samtidigt! Så fick bråka om spegeln med henne :P Haha.
Anyway, väl i skolan började det med 2 timmar Grafisk Design. Gick faktiskt bra idag! Känns som att jag kom en riktigt bra bit på Illustrations-uppgiften. :) Hehe, eller man kan väl säga att jag i princip är klar, såå ;)
Sen var det dags för en timme religion. Gick igenom det sista inom Hinduismen och sen började vi med Buddhismen. Yey, prov torsdagen efter lovet...
Efter det var det mentorstid, fick reda på 3 betyg. Jag fick VG i Geografi och Kinesiska, sen fick jag MVG i webdesign :D *stolt*, inte över betygen i Geograi och Kinesiska dåra, för jag hade räknat med MVG där också. Men men!
På lunchen var jag med Annie, Sofia, Netasha och David! Åt först lunch dåra, spagetti och köttfärssås, sedan spelade vi lite kort och såå.
På eftermiddagen var det först en timme spanska, där vi såg klart filmen och pratade lite och såå. Sen var det 2 timmar Engelska. Suuuuck. Haha. Men men, jag är ju iallafall klar med mitt egna arbete för den här veckan ;) Så det är väl skönt ;) Men mindre skönt på torsdag.. För då har jag först dubbeltimme typ religion, sen en timme grafisk design. Efter det har jag först lunch, sen hål i en timmme. Och sen efter det är det en timme Engelska, där jag redan är klar med allt för den här veckan.. Såå, sitta kvar i skolan för att ha en timme engelska där jag inte kommer göra något .. Yey, vad roligt! *NOT*

Har precis ätit middag, åt soppa :) Hehe, gott, faktiskt ;) Sen så snart ska vi väl iväg till Stinsen och kolla lite, de har ju lite rea där nu när en del nya butiker precis öppnat ;) Så ska kolla om jag hittar något :) Och så kan jag ju alltid passa på att köpa mig nån liten Mars-glass eller någon liten chokladbit eller något annat gott! Hihi :)

Men nu måste jag hjälpa mamma och hänga tvätten!
See ya all!
~therese

Bra engelska bok?

Jag har ett dilemma. Jag ska läsa en bok på engelskan nu . Jag har några böcker hemma, men vet inte riktigt vilken jag ska välja. Att det ska vara så svårt! Haha, Just nu väljer jag mellan två böcker som båda är skrivna av Sophie Kinsella. Den ena är "Can you keep a secret?" och den andra är "The secret dreamworld of a shopaholic".
Någon som läst nån av dem? Oh well, jag tar med mig båda till skolan och bestämmer mig där ;) Hehe.

Goodnight everybody!

Nej, jag orkar inte .

Ouff, just nu är jag typ inte på humör för nånting (?) Jag vet inte varför egentligen .. Har haft en ledig kväll egentligen, men har gjort några tal i matte tidigare på dagen och nu har jag gjort lite engelska. Trots att det inte ens är läxor?! Seriöst, vad är fel med mig?? Bara för att jag inte har några läxor, då sätter jag mig och gör skolarbete hemma på fritiden, så att jag inte får det lika stressigt på lektionerna i skolan. Smart tanke iof, men ändå! Hur många "normala" tonåringar gör så? Inte många.

Seriöst, jag vill bara ha lov, lov LOV! Allra helst vill jag ha sommarlov, NU! Inte en enda läxa, för man kan ju inte ha läxa över sommarlovet eller nåt sånt. Fan vad najs! Jag har glömt bort hur det känns att inte ha någon läxa eller prov eller redovisning framför sig. Jag har glömt bort hur det är att vara helt "fri" och ledig från allt. :/

Sitter just nu och lyssnar på Heaven , med Bryan Adams. Bra låt. Får mig att tänka på någon jag älskar, djupt. Ouff, Hampus är borta ikväll på någon 40-årsfest eller liknande. Har inte pratat med han på hela dagen, inte sett han heller. Bara skickat några sms. Jag Hatar att bo så långt ifrån han.. :/ Eftersom jag slutar så sent varje dag eller så har jag en massa läxor eller så måste jag jobba, så hinner jag ju bara träffa han på helgerna :( Och det suger ... Miss you honey! <3

Idag då? Vad har hänt idag.. ? Började 9.20 med matte i en timme, eller mindre än en timme, men ändå! Sen hade jag hål mellan 10.10-13.50 .. såå jag åkte hem och åt lunch och såå. Sen var det bara att åka tillbaka till skolan för att ha en timme Grafisk Design och en timme Religion. Suck säger jag bara.. Men men, den här veckan är väl helt ok iaf! Imorgon har jag iof fullt schema mellan 8.20-16.00.. :/ Men sen på onsdag är jag ledig, så jag tänkte jobba mellan typ 12-17 eller något sånt då, få ihop lite pengar.. Sen torsdag, då har jag dubbeltimme Religion på morgonen, sen en timme Grafisk Design, sen är det Lunch och efter det har jag Hål i en timme. Seeen efter 2 timmars "göra ingenting i skolan" så har jag en timme engelska, där det är eget arbete, Kul att stanna kvar i skolan för att göra lite eget arbete som jag likagärna kan göra hemma. Men men!
Efter det drar jag iallfall iväg till Hampus :) Sen så är man där borta i ett av mina 3 "hem" torsdag till fredag. Ska bli skönt att komma bort och inte ha någonting att plugga. Jo visst, jag har religionprov efter lovet. Men det tänker jag inte plugga hos Hampus då :) Hihi ;)

Jag är så himla trött just nu verkligen. Förstår egentligen inte varför jag sitter uppe. Eller joo, jag väntar på att Hampus ska åka hem från den där 40-årsfesten och sedan ringa mig. Såå, det är väl ingen idé att jag somnar nu, han kommer ju ändå väcka mig sen;) Hehe, men det gör inget. Måste bara få prata med han lite innan jag somnar ju iaf! ;)

Kan ju alltid göra klart engelskan, eller alltså, det jag planerat in att göra klart idag;) För då slipper jag ju det i skolan sen :) Hihi. Ska bara översätta klart en enkel liten text till engelska, sen så är jag klar med plugg för idag, eller nästan iaf. Jag måste ju läsa igenom religionen sidorna 23-34 innan jag går och lägger mig också. Haha, roligt!

Nej, nu ska jag plugga lite;) Haha,
Byebye ~

så sjukt himla bra låt <3


Never thought that I'd so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
'Till the moment I found you

Now baby I know I don't deserve
The love you give me
But now I understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

It's because of you I feel so lifted
I've been looking at my life from higher ground
Never thought I'd be so elated
You're the one that turned it all around

Now baby, I didn't know myself
Until you changed me
And made me understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right
Oohhh

And baby I know I don't deserve the love you give me
But I don't really care, cause

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Doing something right (Doing something right)

Doing something right
Yeah yeah
Something right

So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Must be doing something right
Yeah yeah
Something right

Shit, vilken röst hehe


A moment like this



A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe its happening to me
Some people wait a lifetime for a moment like this

Could this be the greatest love of all
I wanna know that you will catch me when I fall
So let me tell you this
Some people wait a lifetime
For a moment like this

RSS 2.0