Nu ska jag hem och iväg :)

image58Såå, nu har man varit ute med hunden, gjort mig klar, förberett dagens middag, fixat min skiva och så. Nu ska jag bara packa och städa rummet! Och jag har ganska exakt 34 minuter på mig att göra det. Haha, sen slutar föräldrarna och då ska vi åka hem. Dit hem jag kallar hem alltså. ;) Hehe, Vi ska åka till Waxholm, sen ska jag bo där i princip 2 veckor! :D Sen ska vi vara här hemma i S-tuna i 4 dagar och sen bär det av på semester och Danmark! :D Haha, *längtar!* Först åker vi ned till Malmö i typ 3 nätter, sen åker vi över till Danmark (via bron) och där träffar vi alla (eller nästan alla iaf,.. inte Segel..) på den där träffen! Haha, helt ärligt vet jag inte riktigt vad det är för träff, men hur många som helst från hela Norden ska dit på samma "camping" :) Och inklusive typ alla från Mista! :) Men som sagt, inte Segel, men alla andra ska dit! :) Efter Danmark åker alla åt olika håll, vart vi åker har vi inte bestämt ännu.. Men det blir nog bra! :) Sen efter det ska man väl bo på Mista igen, och sen börjar skolan igen... Men men! Jag är positiv av mig idag och säger att tvåan kommer äga alla andra skolår! :P Haha, neej, men det kommer bli bra, det känner jag på mig. :) Hehe.

Aj aj aj då! Nu har jag bara 30 minuter på mig att göra mig klar! ;O Haha, nu måste jag stänga av datan och börja göra något vettigt:P Haha,

Ha det så jätte-Bäst allihopa nu i sommar! För det kommer jag ha! :) Hehe, kanske kommer något blogg-inlägg lite då och då nu framöver, men många blir det inte! :P Haha, snarare få men extremt långa kanske (?) Haha ;)
Puss puss å många kramar! :)
~terese
image57

:D

Nuuuuu, nu så börjar det! :D Haha, idag fick jag (för första gången!) starta och köra bilen typ 5 meter :P Haha, väntar bara på handledartillståndet nu! :) Sen kan jag börja övningsköra på riktigt! :D Haha. Aooo, målet med sommaren? Kunna köra! :P hahaha xD Nej men hoppas det går bra nu iaf! ;) Hihi, sen kan jag köra till waxholm från campingen eller så nån gång ibland! :) *hoppas, längtar!* :)

Morgon

En bra start på dagen iaf! :) Hehe, Stängde av allt igår typ strax innan klockan tio. Men jag gick och la mig runt halvnio ungefär. Sen vaknade jag idag runt halvtio. :) Hehe, nu är jag iaf inte såå trött längre! ;D Haha.  Har inte gjort någonting nu på morgonen! :) Hehe, bara varit inne på datan och snackat lite med therese och thette! :)
Jag vill verkligen åka ut till mista idag! Men vi får se hur det blir.. Pappa är ju för lat för att köra ut en! Och jag kan inte åka buss ut, för föräldrarna måste starta upp allt i husvagnen.. Men Thette sa ju faktiskt att jag får sova i deras husvagn inatt, så hmm, nej men vi får se hur det blir! ;) Hehe.


"asså din sötnöt älskar dig du e såå gullig i kolan!!!"
  -Thette
Haha, tack gumman! :) Man kan ju undra vem det är som är "såå gullig i kolan"  ;) Hehe. <33

Varför gör de så?

Hur kommer det sig, att folk ändras? Ena sekunden är de hur gulliga som helst och bara helt underbara! Nästa sekund, då är det fler människor runt omkring, då verkar det nästan som att de är en person som måste vara cool och ball inför andra.. Varför? Det är så många fler, fler som gillar den gulliga och helt underbara sidan hos en, men ändå ändras de när andra är med?



 

Varför?


.


Vecka 24 :)

Hmm, vilken vecka det varit! Haha, Skratt får man många med er! :) Har ju varit på 3 skolavslutningar, träffat alla, kollat på film, skrattat som f*n och mycket mer! :) Veckan började ju då med

Måndagen;
Jaa? Vad hände på måndagen? Helt ärligt så har jag faktiskt ingen aning! Kommer inte ihåg :P Men eftersom jag inte kommer ihåg, så tog jag väl det antagligen bara lugnt och gjorde inget speciellt... Eller ? Haha

Tisdagen;
Jag åkte iväg till mormor och morfar runt klockan tre-fyra. Lolita har ju tagit studenten, så det blev middag där och så. Väldigt god smörgåstårta måste jag bara säga! :P Haha, Sen lite senare på kvällen, runt typ åtta åkte vi därifrån direkt till Täby, jag sov ju hos Thette! :) När vi kom fram dit åt jag och Thette någon macka och lite jordgubbar, vi somnade väl ungefär runt elva sen, var sjukt trött! hehe.

Onsdagen;
Börjar med att vi vaknar nån gång strax innan åtta, gick upp och gjorde oss klara. Åt frukost, gick in på datan en liten stund och så. Sen bar det av mot Thettes skola! Gud vilken liten skola asså! Haha, När alla elever + familj/vänner/släkt och så var där, så var de väl typ lika många som hälften av alla elever på Häggviksskolan, Haha. Oh well, det var värsta mysiga skolavslutningen. Picknick med fika och så ute i solen på en filt/bänk och kolla på när de uppträdde och så.
Efter skolavslutningen åkte vi direkt hem till Thette, hämtade våra saker och sen körde Ove oss hem till mig. Kommer faktiskt inte ihåg exakt vad vi gjorde på Onsdagen sen här hemma. Åt middag ute på baksidag, tog det lugnt och så. Gick och la oss ganska tidigt sen ändå.

Torsdagen;
Vi vaknar (Thette vaknade före mig), går upp gör oss klara, ännu en skolavslutning på gång! Haha, vi åker iväg till Häggviksskolans avslutning och jag ser Amanda. Så fin du var! :) Haha, känns det bra att ha gått ut nian nu Amanda? ;P Haha,
Bella kommer och skrämmer mig och Thette och vi hälsar på henne. Häggviksskolans avslutning var sig lik, ungedär likadan som de tidigare åren.! Haha :P Men guud vad kul det var att se Bella dansa! :D Haha, fett bra det var ju! :) Thette filmade, jag måste ha den filmen sen! ;D Haha.
Efter skolavslutningen skulle alla samlas i klassrummen igen, och Bella hade sin cykel med sig, så jag och Thette gick iväg till tåget och åkte hem. Tog det lugnt, eller inte.. Packade och städe undan allt så att allt skulle vara klart till när vi skulle åka ut till Mista.
På vägen ut släpper vi först av mamma vid ICA Stop i Täby, sen kör vi hem Thette, och åker sedan tillbaka och hämtar upp mamma (hon gick in och köpte Wok, så sjuuuukt gott! :D Haha). Sen åkte vi ut till Mista, det var typ inga där! Men men, tiden gick ändå! Jag hade ju tänkt att se på två inspelade avsnitt av Lost som jag hade spelat in (trodde jag...) Men när jag sitter där i ungdomslokalen och spolar mig igenom ett helt fyratimmarsband så upptäcker jag, att Lost inte har spelats in! :( Det går igen i repris natten mellan Tisdag och Onsdag klockan 3.00-5.00 på natten.... :/ Men men, jag ska se det iaf! Det var ju fan säsongsavslutning juh! Oh well, så länge jag vet att jag får se det så är jag nöjd! :P Haha.
Iallafall, jag går tillbaka till husvagnen och kollar på Heartbreak Hotel istället . :P Haha, bra film faktiskt! :) Hehe. Sen runt nio kom Thette ut, vi fikade lite och så, sen gick vi och la oss.

Fredagen;
Gick upp runt åtta, skulle ju iväg på Therese skolavslutning! Haha :P Izabella var redan där hos Therese, pappa skulle köra mig och Thette dit på morgonen. Vi kom lite sent... :/ Haha, jag sa ju att jag behöver mer än bara en timme på mig att göra mig i ordning! HAha, hade vi gått upp kvart i åtta eller halvåtta hade vi inte behövt stressa! :P Haha, aja, det löste sig iaf! ;)
Efter skolavslutningen fick vi skjuts ut av Maria. Maria fyllde år, så på kvällen fick de gäster och så. På eftermiddagen hjälpte vi tjejer Conny att fixa ordning allt, Maria visste ju inte om att alla skulle komma eller sÅ! Haha, men hon började ana litegrann när vi kom med massa bord och stolar och så. Haha! :P Aja, på kvällen tänkte vi se film, men det gick inte så bra. Till slut kom de fram till att vi skulle se High School Musical iallafall.. Hehe. oh well! :P Sen gick väl alla in och så! :P Haha.

Lördagen;
Kubb-turnering! :D Haha, Marcus var ju inte på Mista, han tänkte ta bussen ut på lördagmorgonen. Men det han inte tänkte på var att lördag är en helgdag! Haha, så bussarna går ju inte lika ofta som vanligt och så. Men men, han kom iaf, så Niklas slapp spela kubb själv:P Haha. Marcus kom bara en timme försent eller nåt... Haha, smart Marcus! Du får helgens pris i klumpighet! ;)
Kubb-turneringen gick ju fett bra! Haha xD Jag och Thette kom ju först! :D Haha bakifrån alltså :P Det var ju bara tre lag anmälda till turneringen, så jag och Thette kom trea och sist.. ;) Hehe, Izabella och Therese kom tvåa, och gissa vilka som vann? Marcus och Niklas... Någon som blev förvånad? Inte jag iaf.. Det var ganska så självklart att de skulle vinna! Haha xD Aja, vi fick iaf andra och tredje pris! En valfri glass från kiosken! :D Haha, och tack snällaste, bästaste mamma! <3 Jag fick ta en Mars-glass! :D Haha, trots att jag har godislöfte! :D Hahahhaha , TACK! :D <3 Vinnarna fick 'köpa' godis/glass för 40 kr i kiosken.. Hehe :)
På dagen tog vi det bara lugnt, spelade kort (chicago), solade och så. Åt långbord vid middagen . :) På kvällen sen såg vi på Rånarna, började segt (tkr jag iaf)  men den blev väl bättre ju längre man såg. Haha, jag och Ida i slutet av filmen! :D Haha, Ida, du och jag är fan de mest lugna människorna jag vet när det blir spännande på film xD (eller inte...) :P Mosade varandras händer eller vad ? haha ;) Det blev faktiskt inte spännande där, so what?! ;) Haha, kul var dt iaf och se Ida:P Haha, efter filmen satt vi kvar i ungdomslokalen. Marcus gick och lämnade sin dator. Då passar jag på att sms.a "ta med dig vatten till mig", Trodde inte han skulle göra dt, men jag fick ett glas vatten iaf! :D Tack Marcus! :D Haha, Sen satt vi väl bara där inne och tog det lugnt och pratade och så, eller lugnt kanske inte inte ska säga men ändå! :P Haha, jag blev fett mobbad av alla där inne! Så jag gick ut en stund och gick upp till storstugan och kollade och så, sen när jag kom in igen, försökte NiklasL kittla mig under fötterna för att jag skulle le, men hahahh! jag är inte kittlig under fötterna ! :P Inte alltid iaf, det beror på. Haha. Men men, sen gick Lindströms in. Och sen även Forsmans och Therese. Jag och Marcus gick till studsmattan då, men det var så himla kallt så vi gick in i ungdomslokalen igen. Runt tolv började mamma klaga på att jag skulle komma in, så det var väl bara att gå in då! Haha.

Söndagen;
Vaknar, hör hur det regnar ute. Vill bara gömma huvudet och somna om. Vill inte ha regn! :( Usch! aja, Vi gjorde oss klara och åkte hem typ ganska direkt... Men men, hann iallafall träffa Therese, Thette och NiklasL innan jag åkte.  :) Hehe, vet inte vart Forsmans eller Marcus var nånstans.. men men! På torsdag eller fredag är ju alla där ute! För då är det midsommar! :D Haha, ska bli såååå himla sjukt roligt! :D Haha *längtar*
Hur som helst, när vi kom hem åt vi korv med bröd (ingen orkade laga något godare), gick ned till ica och köpte lite småsaker, och nu sitter jag här och skriver! Är sjuuukt seg och trött! Kommer väl somna för tidigt idag! Hah :P Neej, men jag vet ej. Vi får se... :/ Hehe.
Nu ska jag iaf gå ned till mamma och kolla vad hon gör, kanske se en film eller nåt! :) Hehe.

Ha dt, i detta regn-väder... ;/
Puss puss
~terese

Long time ago :P

Opps! Haha, har inte skrivit på ett tag nu :P Men jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid! ;) Haha, Har inte heller lagt upp några bilder på bilddagboken.se ännu.. Men de kommer snart.. Haha, På söndag eller på måndag lägger jag in alla bilder på datan och laddar upp dem;P Haha.

Just nu är Thette här :) I tisdags åkte jag till henne och sov där, sen gick på hennes skolavslutning igår ;D Haha, fett mysig skolavslutning! Iaf om man jämför med Häggviks- och Rudbeckskolans avslutningar.. Haha.
Idag var vi ju på Forsmans skolavslutning, såg Amanda och hälsade på henne, Ida såg jag inte... :( Men Izabella träffade jag och pratade med och så. :) Hehe, och så träffade jag Kristina och Ove också! ;D Haha, mina gamla lärare (SO och Matte/ Fysik/Teknik). Såg även ett gäng (typ alla) som jag kände igen av eleverna:P Haha.
Izabella dansade så bra;D Haha, jag skiter i vad du tkr bella:P För det var inte alls dåligt! :D Haha, du skulle se mig dansa..(eller inte........) xD

Naaj, nu ska vi fixa här, och sen bär det av till Mista :D Haha, mer om helgen på söndag:P
Puss puss
~terese

I miss it...


Hmm, first day in about two weeks we don't talk to each other... :/
I miss it.. Believe it or not, but I actually do <3



.


Shoppingdag inleder min härliga första vecka på Sommarlovet! :)

Mååååndag :) Första måndagen på ett tag nu då jag bara tagit dt lugnt och njutit av dagen! ;) Blev dock väckt av mamma imorse runt åtta, Haha. Men vi åkte iväg till Stinsen runt halvtio och shoppade lite. :) Jag köpte två t-shirts på Sisters. De hade 70% rea på allt i butiken! Haha älska utförsäljning! ;P Mamma köpte också lite kläder. Och så köpte jag en liten "fläkt" att ha i väskan! :P haha, Perfekt att ha i väskan nu på sommaren när man ska åka med en massa varma bussar/tåg/bilar osv. :P Haha. Ett bra inköp för bara 10 kr! ;)

Vad händer nu resten av dagen då? Ingen aning faktiskt! :) Hehe, kanske ska vara lite med Forsmans, om de vill förstås ;) Haha:P Snackar med Ida just nu på msn, får väl gå in och trösta henne sötnöt. :) Hehe.
Jag vill baka drömmar, men för att göra det måste jag ha mammas hjälp.. :$ Hehe, jag kan faktiskt inte baka det själv! :P haha xD Finns det någon mer där ute som kan baka drömmar som kan hjälpa mig?!?! :D Haha.

Snackade med Thette igår, ett ovanligt långt samtal för att vara jag! Haha, 31 minuter och några sekunder:P Haha, Förut kunde jag snacka i telefonen skitlänge med vissa personer! Men nu på sista tiden har det inte blivit många sånna samtal, så det var bra att du ringde Thette. ;) Fick bara nååågot roligare under den halvtimmen än vad jag skulle ha haft annars! :P Haha, fan vad man kan skratta med dig! :) LOVE<3

Shiiit asså, vad denna vecka kommer gå fort! Ska ju vara nånstans med någon hela veckan! :D Haha, förutom imorgon då:P Eller allt det roliga börjar imorgon runt klockan fyra eller något! Haha, då åker vi iväg till mormor och morfar för att fira Lolita som tagit studenten! ;D Haha GRATTIS! :D Sen bär det ju av till Thette och så åker vi ju fram och tillbaka hela veckan och slutar på Mista på torsdag/fredag. :) Hehe.

Naaj, nu ska jag äta lite kakor eller något annat gott! ;) Hehe
Puss puss
~terese (på sommarlooov) ;P Haha xD

Helgen var ok, nästa helg äger! :)

image56Hmm, hur var denna helg då? Heeelt ärligt, så vet jag inte! :/ Asså, självklart var det roligt, som alltid. Men den kunde ha varit så mycket bättre. Många gick in ganska så tidigt på kvällarna, jag kunde inte bada i helgen, det var sjuuukt varmt ute, jag var tvungen att åka hem 10 idag, och jag har skaffat mig ett "straff" som säger att jag måste vara inne nio en kväll nästa helg... :( Men men, nästa helg kommer ändå bli bättre! Det vet jag! ;) Hehe, hela denna vecka kommer vara bättre! :)

En sak, som verkligen var det mysigaste på hela helgen, var när vi åkte iväg till "viken"! :D Haha. Viken som Marcus, Niklas och Niklas åkte till förra lördagen då jag och Therese var inne i Waxholm. Den viken som jag och Therese har tjatat på dem sedan förra lördagen att vi skulle få åka med till! Och nu fick vi det! :D Haha, TACK SÅ HIMLA MYCKET!! <33 Asså guuud, vad mysigt det var! och så himla roligt! Faktiskt! :D Haha, Åkte båt i typ en kvart (vi hade två båtar eftersom vi var ett gäng:P haha) sen kom vi fram till ett ställe där inga andra var! Och vi låg som mitt på vattnet, det var öar och så runtomkring, så ingen tänkte väl riktigt på att man kan åka dit, fast såklart man måste ha små båtar för att komma in där, ganska så smalt och grunt på vägen dit genom vassen! ;) Hehe, mysigt var det iaf! :) Vi måste åka dit igen i sommar! :) Hehe, jag vet, det kommer vi göra! :) Haha. Kanske inte köra så fort nästa gång där man vet att det itne är så djupt, eller hur niklas? ;) Hehe, skojja ;)

Och veeeet ni hur smart jag är eller?! I fredags när jag packade och så, så packade jag allt jag skulle behöva under helgen. Förutom en sak. Haha xD Jag åkte ju in till stan innan jag åkte till Mista ju, och då hade jag på mig ballerinaskor. Och på Mista hade jag flip-flop.. Några andra skor packade jag inte, smart va? Vi spelade fotboll.. Jag spelade i ballerinaskor.. Jag gjorde faktist ett eller två mål! ;D Haha, fast sen var vi ju bara jag, Bella och Eric mot Marcus och NiklasF.  :D Haha, men en gång sköt jag in min sko i mål istället för bollen :/ Haha, jag missade bollen och skon flög iväg... Tack Eric (eller vem det nu var!) som kastade min sko ännu längre in i skogen sen! Haha.

Nästa helg är det kubb-turnering. :) Hehe, var egentligen tänkt att jag och Marcus skulle vara i samma lag, men han dissa mig! Oh well, Han strök sitt namn från pappret och gick med NiklasL istället... :/ Men men, vinnarna är redan utsedda... ;) Men jag och Thette kommer kämpa på ändå! :)

Som hämnd för dissen ska han bli dränkt i helgen! :D Haha xD Vänta du bara Marcus;) Haha, Therese du och jag ska dränka han som hämnd för allt! :D HHAhahahah ;) Niklas dig med ;) fall är inte där, så dt blir svårt haha, men alla ni andra killar, ni kommer bli såååå dränkta i helgen! :D Haha, och ni kommer såååå förlora i kubb ;)

Neej, nu ska jag inte sitta här och skriva längre! :D Haha, orkar inte deeet ;)
Puss puss
~terese

friday = fun :)

Hah, äääntligen har jag nåt planerat inför fredagen! :P Haha, ska väl åka in till stan runt typ 12-13 och sen möta Marcus nånstans när han slutat och sen ta bussen ut till Mista. :) Hehe, ookej, jag har inte snackat med föräldrarna om det ännu! haha, de vet bara att jag ska till stan imorgon typ, Men tror att jag ska åka hem efteråt och åka ut med dem.. Men jag tar ju bussen ut då jue! :D Haha, kul att åka buss dit ut? Jaa, faktist så är det det! ;P Haha, fråga mig inte varför! Det bara är så på något konstigt vis..! :S Haha.
Tjadå alla gå-i-skolan-barn!  ;)

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33 :D :D :D

image55Sååå, vad säger man? Första inlägget på sommarlovet! :D Haha, hade avslutning imorse.. :) Började med att jag kom till skolan för tidigt.. :/ Jag visste inte att vi skulle börja 08.40... trodde vi skulle börja 8.15. Oh well! Haha, Madde kom iallafall strax innan halv nån gång! :) Hehe. Sen började resten komma också. Vi fick fika av 'Flundran'. Haha, Christina Falander-Johansson (eller hur dt nu stavas!) alltså, vår mentor:P Haha, Pommac eller Coca Cola och nån kaka/kex. :) Hehe, sen bar det av mot aulan! Musikklasserna sjöng fint, och dramagruppen hade en kort (hel-crazy) men rolig liten föreställning! Och Lärarbandet uppträdde också! :P Haha :D Nina, (min spanskalärare i steg 3) sjöng! Haha, hon sjunger ju faktiskt inte illa! Haha, det tror man inte om henne när man har spanskalektioner , Hah. Sen efteråt sa vi "Ha en bra sommar" och det bar av mot min kära 520-buss! :P Haha, Annie och jag åkte direkt hem till mig, sen hämtade vi Daisy på mammas jobb. Efter det tog vi några mackor och kakor med oss, och lite vatten + handdukar + badkläder och gick ned till Torparängen. :) Såå himla härligt att bara sola och bada och så :) Hehe, fast jag badade ju då inte^^... Men ändå!  :P Haha, jag kan inte bada just nu, så jag hade på mig korta jeansskjorts + bikini och badade benen :P Haha, solade gjorde jag! :)
Sen såg jag typ hela Amandas klass komma ned dit, då sms.a jag henne och hon sa att hon skulle komma dit snart:P Haha, men jag behövde gå hem och Annie skulle gå runt 14.00 (klockan var typ 13.45) så vi gick iväg. På vägen hem mötte jag Amanda och Merjan, som var påväg dit ned till Torparängen. Som vanligt sms.ade hon med Philip... Haha :P

Nu när jag kommit hem har jag lagt in bilderna på datan, laddat upp dem på bilddagboken och gjort inget speciellt! :) Hehe, ska väl snart ta en dusch och städa rummet. ;) Hehe. Aja ,
Ha dt så bra i skooolan allihopa nue :P Medan jag ligger i solen och tar dt luuuugnt! :P Hah :D
~terese


Nationaldagen + Avslutning! :D

Nationaldagen, vad gjorde ni då? :) Själv var man med allra bästaste å finaste kusselini Amanda! <3 Haha :D Jaa, vad gjorde vi då? ;) Vi gick och köpte glass, var ute med hunden, fotade, skrattade som fan, kollade på en massa gamla jääättefina *host* foton! :D Haha:P Kul var det iallfall! Var inte direkt igår vi träffades Amanda!.. ;( Men men, hehe.
Vad händer idag då? Skolavslutning! :D Haha, hääärligt! :) Sen har man ett låååångt (typ) 10-veckors-sommarlov! :) Kul va? ;) Hehe.
Najj, nu måste jag börja göra mig klar! Jag ska ju på en avslutning trots allt! ;)
Puss puss
~terese

Looov! *nästan iallafall* ;)

Tjoo!
God morgon på er alla! ;P Haha, jag vaknade runt typ halvåtta, och kunde inte somna om. Så jag gick upp och startade datan, kollade allt. Sen gick jag ned och åt frukost i vardagsrummet och kollade på teve. Asså seriöst! Svt1: nån text-tv-grejj. tvåan: stillbild. 3,5,6,7: tv-shop. fyran: grisen babe. bra teve va? Haha, neej, men men, fick kolla på slutet på Babe (den där talande grisen på en bondgård). Sen började iallfall America's Funniest Homevideos! :) Haha, fast det var faktiskt inte ens så himla roliga klipp :/ Aja!

Idag händer väl inget speciellt, eller joo! Amanda ska komma hit runt ett! :D Haha, sen ska hon äta middag här och så. :) Ska bli roligt. Haha, hon vet inte om ännu att jag kommer på hennes skolavslutning nästa torsdag! :P Får väl ta och berätta det för henne idag! :P Haha, egentligen är det Forsmans skolavslutning jag tänkte gå på, men när jag ändå är där så tänker jag faktiskt hälsa på henne och gratta henne! Haha, hon går ju ut nian nu! ;P Haha. Sen börjar hon ju i gymnasiet i stan nånstans. :P

Imorgon är det skolavslutning! :D Sååå härligt så det är inte sant! :D Haha, och så ska jag packa imorgon också! :) Sen på fredag är det Mista som gäller juh! :P Haha. Jag ska vinna över Marcus i kubb i helgen! :D Haha, får väl ta och åka ut på fredagmorgonen med buss till Waxholm och träna på att kasta ned kubbar. xD Haha. Och så, jag lovar, jag ska vara med på vattenkrig nu i helgen! Haha, jag har ju trots allt sommarlov nu jue! :D Haha.
Fast jag måste åka hem i tid på söndagen.. :/ Men det är ju för något roligt! :D Haha, vi ska typ åka runt 10 på morgonen från Mista, för klockan 12 ska jag och pappa på förarutbildning här nere på Norrvikens körskola! :D Haha, sen ska jag få övningsköra! :D:D:D *längtar!* Haha, Ska bli såååå roligt! :D Haha, Någon som vill ha skjuts? ;P



"Han som gillar dig för den du är
Han som visar vad han känner för dig.
Han som inte skäms för att gå bredvid dig eller hålla om dig.
Han som ringer och kollar så att allt är bra.
Han som ser otroligt bra ut i dina ögon.
Han som visar vad du betyder för honom.
Han som vänder sig mot sina vänner och säger "Det är hon".

Våga tro att du är älskad, våga älska, våga fråga. Våga tro att det är du."


The Holiday

Har just sett på The Holiday med familjen. :) En riktigt bra film som verkligen får en på gott humör! :) Nu ska jag inte tänka mer på saker som gör en ledsen, utan vara glad och positiv! Man mår faktiskt så mycket bättre då. Jag har inte varit så ledsen som ajg var idag på ett bra tag. Men men, jag tänker fan inte låta småsaker få mig att sjunka till botten! Jag vet vad jag har, kanske har jag tillochmed mer än jag vet! Och det jag har, det är underbart!

Tack! <3 Det betyder!

Det finns några personer jag snackat med nu ikväll, som fått mig att le igen.
Amanda
Marcus
Anna
För ungefär en timme sedan satt jag här och grät, visste inte vad jag skulle ta mig till. Vet inte hur ni bar er åt, men ni fick mig att le igen! :) Det betyder verkligen mycket för mig, jag vet inte om ni vet om det själva. Alla ni visste inte om att jag mådde skit idag, men ändå fick ni mig att le igen. Genom att bara vara er själva, genom att prata med mig som om det vore en helt vanlig vardag. Har försökt att snacka med fler idag också, men de har inte svarat bara. Jag vet inte varför,. Men en dag då man inte mår så bra, så kan jag ju inte påstå att det hjälper precis. Men men,
Hade typ planerat att vara med en kompis imorgon, men så blev det tydligen inte.. Ändrade planer utan att berätta.. Oh well.. Amanda ska iallafall komma hit imorgon är det bestämt nu! Bra bra. :) Amanda du är en ängel! <3


jag vill bort..

Kan jag inte bara få försvinna? Snälla...




jag orkar inte med allt..

..

Längtar, Saknar och Önskar

image54Gaaah! Har så tråkigt att jag blir galen!! Är det så här sommarlovet kommer vara? Ingen hemma, ingen som svarar, bara sitta hemma och glo?!?! Neej, sorry jag vet att det inte kommer vara så. Jag kommer vara med de som alltid funnits där och stöttat mig, de som gav mig chansen att visa vem jag är. Dom ska jag vara med. :) Ute i det fina Waxholm:) Men nu? När jag är ensam hemma..? Har ingen sol på tomten, (om man nu kan kalla det för en tomt..?) så sola kan jag inte. Forsmans vet jag inte vad de gör. Mamma sa att Ida och Yvonne åkte iväg, och nu när jag just ringde in till dem svarade ingen. Så kanske Izabella, Therese och Isak också åkte iväg? Aja, (Therese ska sova hos Forsmans inatt). Det får väl bli en lång, tråkig kväll för mig själv antar jag.. :/ Jag vill inte vara här i Sollentuna!! Jag vill åka hem, hem till mitt riktiga hem! Där jag känner mig hemma som mest, där jag har alla mina vänner! Dit vill jag! Men jag kan inte vara där nu, inte själv. Även om jag vill det och skulle klara av det så får jag inte det för föräldrarna... :/ Men men, Jag vill inte vara här! Jag orkar inte mer! Jag vill åka hem! Hem till Waxholm.. Bort från denna plats, bort till en plats som är som paradiset, där jag kan vara mig själv och inte behöva låtsas vara någon som jag inte är och inte vill vara. Fan, jag vill bara bort från detta helvete! Men snart så, den 7 juni är det sommarlov, och jag längtar så j*vla mycket nu asså! Ett helt lov med de som bryr sig, de som klarar av att vara äkta vänner.
Ursäkta mig nu, jag vet att jag låter extremt deprimerande. Men jag orkar inte bry mig helt enkelt, jag orkar verkligen inte det. Jag skriver bara det jag tycker, tänker och känner just nu, nu för sekunden.
Det är tisdag idag, imorgon är jag ledig, och på torsdag är det skolavslutning! På fredag, då gäller det! Äntligen. Jag lovar, jag ska ge allt om, eller inte om utan när, vi spelar fotboll i helgen! Nu i helgen kunde jag ju inte vara med, men helgen som kommer, då ska ni få se! ;) Hehe. Och jag ska vara med i vattenkriget i helgen nu, jag lovar! ;) Hehe. Och bada ska vi göra, och sola, kolla på film, umgås, gå in till Waxholm, äta glass, gå till Bogesund. Bara vara. Bara ta det lugnt helt enkelt. Och göra det vi känner för! :)

Funny weekend! :D <3

Så har ännu en helg kommit och gått! :) Hehe, Skriver om helgen idag istället för igår för att jag helt enkelt inte orkade skriva något igår:P Haha. Hur som helst;

Fredagen;
Började dagen med skola. Hade först dubbeltimme i historia. Gick igenom Andra Världskriget och så. Efter det hade vi inställd Matte, åt lunch då istället. Efter det var det svenska som gällde! Se klart Blood Diamond och prata lite om den. Sjuuukt bra film! :D Haha. Sen efter det gick vi till spanskan och frågade om läraren kunde ställa in spanskalektionen eftersom det var i slutet av terminen, sista lektionen innan helgen och vi hade hål innan och så. Hon gick med på att vi gick hem, men ställde inte in lektionen. Vilket betyder att jag fick Oanmäld Frånvaro... :( FAN! Aja, nån gång måste man få en röd lektion..antar jag.. ? Hehe. Oh well, Jag åkte då hem och fixade lite och så, sen så åkte vi iväg till mista! :D Haha. Eller rättare sagt, jag fick skjuts till Täby C där föräldrarna släppte av mig.
Jag gick in på H&M och köpte lite grejer. En bikini, ett linne och ett par "låga strumpor". Hehe :) Nöjd med inköpen! :) Sen kom Forsmans och strax efter kom Thette. Vi gick in på Glitter och köpte present till Therese, men hon kom när vi stod där inne! Så Forsmans fick leda bort henne till H&M och lura henne så att jag och Thette skulle hinna betala och så. Då kom Marcus också. :) Sen gick vi bort till McDonalds och köpte lite. Jag tog en fruktpåse. :) *gott* Hehe.
Sen bar det av mot Waxholm. Vi fick springa till 627, bussen stod redan inne. Haha, jag höll på att tappa skorna! :P Åkte typ 4 stationer och gick sedan till Waxholms-bussen. Full buss var det! Fick först stå upp, sen fick jag en sittplats längst bak i hörnet:P Haha. Thette var grymt cool i Marcus keps och min bikini! xD Haha:P Vackert Thette. ;)
När vi kom in till Waxholm blev det en promenad till campingen. Jag, Marcus och Ida gick snabbare än de andra, Haha, slöfockar!:P
På kvällen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, men runt elva så ville typ alla gå in. Men jag, Therese och Marcus kollade på slutet av The Guardian. :) Hehe, eftersom man inte var riktigt inne i filmen så var det ingen som grät (vad jag vet iallafall.. ;) Hehe) Men jag fick tårar i ögonen (såklart!) :P Haha. Men det var mysigt ändå. :) Hehe. Sen var jag tvungen att gå in..

image48image49


Lördagen;
Vaknade upp och gjorde mig klar. Vi tog det bara lugnt och solade och så på förmiddagen. Sen ganska direkt efter att kiosken stängt åkte killarna (Niklas, Niklas & Marcus) iväg med båten till någon vik och solade. Jag och Therese gick in till Waxholm och köpte glass! :) Så himla mysigt! Gick omkring där och kollade och så. :) Sen fick jag skavsår.. :/ Haha, men i Gästhamnen var de så himla vänliga och trevliga, jag frågade där i en liten "kiosk" eller vad man ska kalla det för om de hade plåster och de "Jamen det tror jag nog vi har ska du se! Har du gjort illa dig eller" "Njae, jag har fått skavsår.." "Ahaa, aj då, det var inge skönt" och bla bla bla:P Haha, tack för plåstret iaf! :P Haha. Sen gick vi ned dit där Waxholm-Rindö färjan går och satte oss där på en bänk. Där kom jag på Världens BÄSTA låt! :P Haha, "Här har vi allsång, allsång i Waxholm. Den bästa platsen av de bästa" xD Haha, så j*vla bra asså! :P Haha, aja kul var det iallafall! ;)
Sen strax efter klockan 17.00 nån gång kom Niklas x2 och Marcus och hämtade oss med båten! :D Haha, härligt att åka båt! :)
Senare på kvällen efter middagen spelade vi fotboll. :) Eller rättare sagt, alla utom jag och Therese :P Haha, Senare satt vi i ungdomslokalen (som vanligt) startade nån film men stängde av den ganska direkt sen.. Haha. Lyssnade på musik och bara tog det lugnt! :)
Sen nån gång efter tolv ville alla gå in och sova. Vi som var kvar i ungdomslokalen då var jag, Therese, Thette, Marcus, Niklas och Niklas. Och eftersom alla utom Marcus skulle sova i Lindströms husvagn så fick man gå in med de andra. ;) Hehe, men det var kul på kvällen ändå:P Haha :D
Och hörni, jag och Therese ska faktiskt få följa med till den där viken i helgen! :D Haha, jag vill också åka dit..... ;)

image50image52image51


Söndagen;
Vaknade upp runt typ åtta-halvnio, det var bara jag som var vaken. Alla andra sov.. Fick ett sms av Izabella när jag varit vaken en stund. "Godmorgon" stod det.. Haha. Svarade men fick sen inget svar av Bella... ;) Hehe:P Runt halvtio fick NiklasF ett sms, och då (äntligen!) vaknade alla de andra också. Vi gjorde oss i ordning och städade undan och så. Sen åt vi frukost i Lindströms förtält. :) Duktiga jag spillde... hehe.. :P
Sen blev det Kubb och Vattenkrig. Jag, Niklas och Niklas spelade kubb mot Ida, Bella och Thette tror jag det var.. Mitt lag vann :D Haha, sen ändrade vi lag och spelade en gång till. Efter det skulle jag ha revanch på Marcus sen förra helgen (då han vann 5 gånger i rad över mig..). Den här helgen blev det en mycket mer jämn match iallfall.. men jag förlorade ändå.. :/ Var skitnära på att vinna i början! Sen gick det bara utför.. Men men! :P Haha, Sen körde jag en match mot Ida också! Det var hon och jag som tänkt börja spela från början. :) Hehe. Sen var det ungdomsmöte. Vi kom fram till att troligen den 18 augusti ska alla vi ungdomar åka iväg och köra Gokart, ha femkamp och hinderbana. :) Ska bli så himla roligt! :D Haha. Sen var det typ lunch.
Lite senare blev det vattenkrig, men jag lyckades hålla mig undan faktiskt! :) Hehe, bra gjort av mig! :) Jag var inte med i helgen, kände inte för det.. Men sen när några åkt (de som var kvar var jag, Ida, Bella, Therese, Jocke och Marcus) så kastade jag och Forsmans en fryspåse med vatten till varandra, Marcus var också med. Slutade med att jag kutade efter Marcus med en halvtom påse med vatten.. Jag blev lite blöt, men inte mycket.. Hehe.
Och jag och Ida öppnade kiosken 4 gånger för att det hela tiden kom någon ny så fort vi stängt, men till slut så stängdes kiosken för dagen! :P Haha.
image53Sen var det i princip dags att åka hem. Stannade till på ICA Stop i Täby på vägen hem. Köpte WOK! :D HAha, såå himla gott! :) Blev lite över till min lunch också:P Haha.
Väl hemma duschade jag, åt middag och gjorde mig klar, sen bar det av mot Grönnå! Vi fikade där och kollade på två små filmer några gjort. (The Scream och en film med bilder). Karin fick även tre (väldigt) försenade julklappar också! :P Haha.
Sen på kvällen tog jag det lugnt och gjorde inget speciellt..



Måndagen;
Började med dubbeltimme i Spanska.. Men men, det var ju sista spanskalektionen för i år, så det var värt det! :P Haha. Sen åkte jag hem, hade håltimme i fyra timmar... :/ Solade i typ 2 timmar hemma:) Lite färg fick jag nog iallafall! ;) Haha, sen åkte jag tillbaka till skolan runt 14.00 för att ha idrott. Vi spelade brännboll. Var ganska så kul faktiskt. Fick även reda på mitt betyg i idrott.. Ett G... :/ Men men, trodde väl egentligen det, men hade ju såklart hoppats på ett VG.. ;/ Men men!
Efter det åkte jag hem och tog en dusch och gjorde ingenting. Åt middag, var ute med hunden och nu sitter jag här! :P Haha.

Det var mina 4 senaste dagar det där! ;) Nu ska jag ha roligare än sitta här och skriva:P Haha.
Puss puss
~terese

Sommarkrysset :)

Haha, jag fick just reda på att Sommarkrysset har börjat igen, Yey tänker jag! Haha, i lördags var det tydligen värsta bra artisterna! Danny, Markoolio och Sonja till exempelt! :P Haha och sen när ajg kollar vilka artister som kommer senare i sommar ser jag:

26 MAJ: Sonja Aldén, Markoolio, Salem Al Fakir, Danny Saucedo och Style.
2 JUNI: Sahara Hotnights, The Attic och Therese, Yankho Kamwendo, Arvingarna och Andreas Johnson.
9 JUNI: Emilia, Frida och Shout Out Louds!
16 JUNI: Linda Sundblad, E-type, Svante Thuresson, Weeping Willows.
30 JUNI: Charlotte Perrelli, Fibes, Oh Fibes!, Mikael
Rickfors och Sara Löfgren.
7 JULI: Mange Schmidt, Petter och Rongedal.
14 JULI: Erik Segerstedt, Mikael Wiehe, Kristoffer Janzon och Nisse Hellberg.
21 JULI: Pernilla Andersson.
28 JULI: Caroline af Ugglas.
4 AUGUSTI: Jenny Silver och Tomas Andersson Wij.
11 AUGUSTI: Måns Zelmerlöw.
18 AUGUSTI: Martin Stenmarck.
25 AUGUSTI: Artister ej klara.

Asså seriöst? Yey så roligt.. Haha nej men den 11 augusti låter väl bra! :P Haha (aa)  Erik den 14 juli, E-TYPE DEN 16 JUNI! :D Haha, E-type äääger:P Jag la just in 3 låtar med han på min mobil imorse! :D Haha, älskar hans låt "True Believer"  :D Så himla sjuuukt bra låt asså! :D Haha:P

Livet är bara för underbart ibland! :)

Sista blogginlägget innan helgen^^ igen.. Hehe. Har håltimme nu, vi har ingen matte. Sen klockan elva ska jag äta, och efter det (12.35) har vi svenska. Ska se klart på Blood Diamond :) Hehe, sjuukt bra film! ;) Sen när vi egentligen har lunch, ska jag hem och byta om, tänker inte sitta med fleecetröja och jacka på bussen om solen lyser ute! Haha. Ska ju till Täby C med Forsmans och Therese efter skolan, sen åker vi buss ut till Mista. :) Hehe.

Inte långt kvar nu i skolan! :D
Fredag(idag): Svenska( se på film), Spanska (diskutera film)
Måndag: Spanska (inställd? eller diskutera film), Idrott (brännboll)
Tisdag: Historia (andra världskriget/förintelsen och betyg)
Onsdag: Ledig
Torsdag: Skolavslutning! :)
Hehe, som sagt, inte mycket kvar nu! :D Ska bli sååå härligt med sommarlov! :D Träffa alla mina kompisar och bara ta det lugnt heeela lovet! :) Hehe. Nu kan jag ju inte träffa vännerna så ofta, eftersom alla går i skolan, men om helgerna ses vi ju såklart! ;) Hehe.
Inge mer tråk förens augusti, kan det bli mycket bättre eller? Neej, jag tror faktiskt inte det! :) Hehe, Shiiiit asså, vad jag är på gott humör just nu! Inte ens mitt VG-betyg i Matte A gör mig deprimerad just nu! :) Hehe, klart att jag är besviken över det betyget! Men jag är inte lika ledsen nu iallafall. :) Hehe, Det är väl för att livet är så himla underbart just nu?

Oh well, nu ska jag sluta skriva här och kolla in min bilddagbok och playahead istället! ;P Haha.
Puss på er. och ha en superduper-helg nu allihopa! :P Haha, för det tänker jag ha! :P
~terese

RSS 2.0