Fall Out Boy m.fl. :)

Några grupper alla borde ha hört någon låt med är Fall Out Boy, Neverstore och Linkin Park. Så himla sjukt bra musik!!

Lyssnade för första gången på Fall Out Boy idag, första låten jag hörde med dem var "This Ain't A Scene, It's An Arms Race". Sjuukt bra låt faktiskt! ;) Den borde ni alla lyssna på någon gång. :)

Lördag ; Hääärligt ;)

Idag har jag bara tagit det luuugnt ;P Vaknade (blev väckt) runt elva, gick upp, gjorde mig iordning. Runt halvtvå gick jag ut med hunden, jag har läst igenom häftet om Mänskliga Dilemman (Svenska nationella prov uppsatsen-häftet). Och så har jag läst typ 10 sidor i spanska boken. Nu ikväll kollade jag på Grease i mitt rum :) Mamma och pappa kollade på nån film (som var 3h 18min lång!!) nere i vardagsrummet... Men det är bara det att min teve är så himla sjukt liten, så jag fick möblera om på hela mitt rum för att få fram soffan närmare teven för att kunna se texten på filmen.. Men men, filmen är bra iaf! ;P :D Sen gick jag ned och (kollade på sista 25 min av deras film) startade slutscenen i grease med surround-ljud på stooora teven ;P Haha. :D Sååå himla sjukt bra film och musik. Låtarna är så himla bra!

Så nu ska jag väl gå och lägga mig, så att jag orkar upp lite tidigare imorgon än idag :P Kan inte sova till elva varje dag på lovet, för då kommer jag inte orka upp sen när skolan börjar igen... Aja,

Ciao ciao
~terese

Och vinnaren blev.... *trummvirvel*...

image25.... Martin och Cissi!!!
Man får väl säga Grattis till dem då ;) Även om jag hejade på Tobbe "Trollkarl" :P Haha xD
Fast jag måste faktiskt erkänna att Martin och Cissis fria dans var lite bättre än Tobbe och Annikas.. Men men, ens favorit kan itne vinna varje år ;) Förra året vann ju MÅNS!! :D Han tycker jag är helt klart bäst! :P Haha, t.o.m. i årets Melodifestival borde han ha vunnit ;) Helt klart den bästa låten! ;P Nej nu ska jag inte börja snacka om allt annat, Dt jag skulle säga från början var ju "Grattis Martin och Cissi". Haha, Cissi ska få "ravioli eller något sånt enkelt" enligt Martin till middag imorgon. ;)

Ciao ciao ;)
~terese


Let's Dance.. :D FINAL!! :)

Vem ska vinna Let's Dance i år?!?! Snart så får vi veta det!! ;);)

Heja Tobbe säger jag!! ;D

Fredag ;

Loooov, Påsklov (: Vet inte om jag ska vara glad eller inte.. :/ Vill inte vara hemma en hel vecka (+en dag), fast jag behöver det verkligen... Ni skulle bara se min planering med alla läxor och prov vi har över lovet! Jag har typ fullt upp varje dag, och då har jag inte pratat med några kompisar ännu... Hehe.. :/ Dessutom så är jag sjuukt trött, behöver verkligen få sova och vila ut, ordentligt(!).
Men men, det blir ännu ett lov med en massa pluggande. Är iallafall glad att vi inte har en massa historia över lovet som vi haft båda de två tidigare loven (jullovet och sportlovet). Aja, Matten blev iallafall klar nu ikväll :) Varken jag eller pappa fattar tre tal, men jag skiter i dem och hoppas på att provet går bra ändå.. ;/
Aja, nu ska jag väl titta vidare på internet, bilddagboken (http://therese90.bilddagboken.se) och playahead,.. ;)

Adjö ;P
~terese

Gaaah!!

Man blir ju bara så irriterad!!!! Här har jag gått på Stadium och handlat gympaskor som kostade typ 700 kr och så hittar man nu idag två ÄNNU SNYGGARE vita gympaskor, ett par från Stadium(!!!) och ett par från DinSko...... Jag ska shoppa på tisdag med mamma, hon kommer få världens utbrott på mig nu!!! FAAAN!!!! Varför ska man alltid hitta något Ännu snyggare så fort man handlat något dyrt?!?!

Men men..... AJA!! :P

Skola idag,,..... Helt ok dag... men kunde ha varit MYCKET bättre ändå.. Aja.

Snart ska jag tydligen följa med pappa upp till Norrgården och lämna mammas matlåda som hon glömde när hon gick till jobbet... Skitkul! Precis vad jag hade planerat för kvällen... Grrr!! :P JAja....

Ikväll är det både Let's Dance och Så Ska Det Låta.. Vad ska man se på?!?! Tror det kommer att bli det andra... För Sonya och Shirley Clamp ska gästa ikväll!!! :D:D Haha, Och Let's Dance har man ju ändå bara sett typ 3 program av för säsongen.. Så ingen ide att kolla på det, dessutom så e jag sjuuukt trött, så jag kommer nog typ gå och lägga mig runt nio strax efter att bra teve har slutat.... AJA!

Adios :P
~terese


Haha xD

Lilla fredrik gick i småskolan. En dag frågade fröken eleverna vad deras pappor jobbade med. de vanliga svaren dök upp: polis, advokat, brandman, revisor, läkare osv. men fredde som vanligtvis var den mest aktive och brukade hålla låda jämt satt tyst. detta tyckte fröken var konstigt och frågade då fredrik om inte han också skulle berätta vad hans pappa jobbar med.
- min farsa är en erotisk dansare på en gayklubb, där tar han av sig kläderna, och dansar näck framför massa män som betalar honom för de. och de som betalar riktigt bra följer han hem och så får de sätta på honom. fröken blev mycket förskräckt över detta och tog med fredde ut i korridoren medan de andra barnen fick sitta för sig själva och rita.
- är detta verkligen sanning, fredrik ?
- näääe, svarade fredrik skamset, men farsan spelar fotboll i djurgården och de e så jävla pinsamt .


Torsdag ;

Torsdag morgon, solen skiner, lite kyligt ute men ändå skönt i solen. Snart ska jag iväg till skolan..

Härligt :)

Onsdag ;

Dagen började med dubbeltimme i sam, sedan en timme spanska. Sen var skoldagen slut. :) Gick direkt in till Ida:) Vi fikade, solade, kolla på datan och så :P Haha. Får se om jag fått någon färg idag sen då! ;) :P Haha.
Gick hem igen runt halv fem, åt middag och arbetade lite på svenska fördjupningsuppgiften, artikeln om barnarbete.. Någon som har något bra att säga i en artikel om barnarbete? Haha ;P

Idag fixade pappa baksidan, så nu kan jag sola varje dag där ute! Haha, på morgonen asså;) Sen försvinner ju solen, men på lovet.. Då, då ska jag bli brun! Haha. *not* Jag brukar aldrig få någon färg... Men men, lite röd borde jag iaf bli.. Eller ? Hehe.. Aja..

ÅÅÅ!!! Jag vet inte ännu, men om jag vågar ringa dem, och om de behöver folk, så ska jag kanske få jobb på Globen! :D Tänk om jag skulle få det! I sånna fall ska jag jobba i en kiosk under pauserna. Vilket betyder att jag får se alla evanemang heeelt gratis! ;P Haha, men det är bara Om... Om jag vågar ringa dem, Om de behöver folk, Om jag passar för jobbet... men ändå! ;P :D Haha.

Ikväll är det både Tack Gode Gud (20.00) och Lost (21.00) på fyran ;D Jippie! Onsdagar äro hääärliga :P Haha ;D;P:)

Nej nu ska jag kolla på teve eller plugga eller nåt.! Haha, och jag får inte äta något mer nu idag.. Åt 4 bullar och en pigelin inne hos Forsmans idag... Så jag ska inte äta ngt mer onyttigt, inget mer överhuvudtaget idag, eller ikväll. men men, imorrn ska jag äta min nyttiga frukost igen!  ;P Yogurt med müsli, och två fulkornsmackor med grönsaker på, ett glas juice och ett glas vatten... Haha, aja :P

Adios
~terese

Tisdag ; (:

Heej:) Så sitter man här igen :P Har pluggat på spanskaglosorna vi har tills på fredag, kan nästan i princip lite mer än ungefär hälften;) Ska nu räkna klart de tal jag inte han göra på matten idag, om jag inte kan dem så frågar jag pappa haha han är typ bättre på matte än min mattelärare, min riktiga mattelärare var, eller är, så mycket bättre. och hon förklarar så att man förstår, vilket hon den där nya inte gör... Aja, så länge jag inte har henne i Matte B också så är jag nöjd ;P Haha. !

Idag började jag 13.00 :D skitskönt! ;P HAha, . Egentligen skulle jag ha haft simning imorse, men eftersom jag inte kan simma just nu så fick jag sovmorgon (: Så jag och Daisy låg ute och solade i en kvart innan jag gick till skolan :P Haha. Hoppas det är lika fint väder på torsdagmorgon, för då ska jag sola igen! innan skolan. För då börjar jag halvtolv. ;) Då går jag hemifrån runt 10.50 ;) Då ska jag gå upp ungefär runt 7-8 någon gång, för då ska jag sola från klockan 10 tills jag går! ;D:D:P Hahaha! :) Hääärligt va? ;P Sen ska jag sola heeela långa lovet mellan 12-13 varje dag ;P Jag måste bli brun snart!!! :)

Nej nu måste jag räkna lite matematik! ;)
Good Bye! :P
~terese (:

Det jag trodde skulle bli den perfekta dagen, visade sig bli den sista.............

De som tror mitt liv är perfekt, kan bara hälsa er att mitt liv är allt annat än perfekt.. Kan man inte bara få försvinna? föralltid? Vad fan jag än gör, så blir det alltid fel. Vart jag än är, vart jag än går, vad jag än gör, hur jag än gör; Precis vad fan som helst, så blir allt alltid bara så fel! Fan jag orkar inte mer, jag gör verkligen inte det. Varför kan inte alla bara släppa taget och låta mig gå?!


Söndag ; Morgon :)

Har storstädat huset tillsammans med familjen idag, utan något bråk eller så. Händer inte så ofta att man storstädar hela huset tillsammans. Så även om det handlade om att städa, så har det varit en bra morgon. :)

Igår var jag ute på värmdö hela dagen, hade med mig min bärbara dator dit ut, och de fixade så att jag kunde koppla in mig på mormor och morfars internet på min dator. :) Men men, gjorde egentligen inget speciellt där ute, fikade för mycket! Haha, en marängtårta-bit, en liten prinsesstårta-bit, och tre småkakor... får inte äta något onyttigt idag istället då! ;) Och så får jag väl dra med mina föräldrar på en långpromenad idag ute i det soliga vädret. Hehe, måste se till så att allt fika jag åt igår försvinner. ;)

Nu idag ska jag skriva klart spanskakapitlet om Juan och Carmen och Carmens pappa.. Får se hur det går,. ;) Sen ska jag även svara på någon fråga till historian.. Kan en vikare verkligen ge läxor till en klass? Aja, får väl ta och göra den ändå.. ;/

Mamma gick just, klagar på att jag hela tiden gör allt annat förutom läxorna! Men jag har faktiskt planerat min dag! Så det så! Innan jag börjar med mina läxor ska jag göra mig iordning och mamma ska klippa mig..

Oh well..
Bye bye!
~terese

Lördag ; ..

Vad ska jag säga? Visst är jag besviken på dig, men vad kan jag göra? Du betyder för mycket för mig, och har alltid gjort. Du har alltid varit som en bästevän för mig, men nu har du förändrats.. Du är inte som du en gång var.. När jag pratar med dig säger du att du inte har tid, när jag inte reagerar du på det motsatta sättet...
Vad ska jag göra? Hur ska jag vara?
Jag saknar det som en gång var, två vänner som kunde berätta allt för varandra. Och förra året trodde jag att vi aldrig skulle skiljas åt, men nu känns det som att du har valt att gå en helt annan väg. Vi har båda två blivit lite äldre. Jag går fortfarande på samma väg, men du valde att byta... Det är inte längre som det en gång var.

Saknar tiden som en gång var.. <3

Fredag ;

Härligt säger jag bara.. ;) Bra dag i skolan, god middag, och nu ska familjen se Djävulen Bär Prada :D
Gick och la mig 20.30 igår! ;O Var sjukt trött, är det fortfarande.. aja ;) skriver mer när jag sett filmen ;)
Ciao! ;)

Torsdag ; Skolan...

Sitter här i skolan och "pluggar", ska skriva en artikel om barnarbete..
Ciao...

Miércoles ; Hoy era.. *spanish mood* ;P

Hoy era una dia muy bien. En el primero clase escuchamos a la profesora en dos horas. Después tenía español en una hora y luego lengua. Era una dia bastande divertido. Terminá a las doce y veinte.


Haha, någon som förstod allt? ;) Snacka om att det tar lite längre tid att skriva två rader på spanska än fem rader på svenska:P Hahhaha. Jaja,
Hur som helst, idag var det faktiskt lite kul i skolan. Om ni inte fattade det jag skrev där uppe^ så synd för er ;) :P Tänker inte berätta allt igen! ;) Muahahaha!

Nu ska jag plugga spanskaglosor och kanske skriva en till artikel till historian? I sånna fall så kommer det att bli om "Skräckväldet"... Men men, ibland får man ta på sig och göra lite överarbete lr vad man nu ska kalla det ;)

¡Ciao ciao!
~terese

Tisdag ; En klar :)

Såå, då var en artikel till historian klar då! ;D Haha, känns bra:) Den artikeln om "Eden i Bollhuset". Har skrivit ut alla bilder också:) Ska läsa igenom spanskaglosorna några gånger nu, så kan jag väl dem sedan ;) Så kan mamma få förhöra mig på dem, så slipper jag läxor för ikväll sen. ;D Haha :P

Nu ska jag gå ner och kolla på teve och plugga spanska :P Haha :D
See ya later!
→ terese

Tisdag ; Kan han där uppe inte bara bestämma sig? ;)

Haha, jaa du :P Kan inte han där uppe bara bestämma sig? ;) Angående vädret alltså.. Haha. Ena sekunden är det jätteskönt ute och solen skiner, nästa så är det bara kallt och kanske tillochmed regn! Jag vill ha sommar och sol!! :) Kunna ta på sig skorna och bara gå ut, så himla härligt!

Idag var det skitkul i skolan faktiskt! Haha. Började med dubbeltimme i idrott, hela gruppen (ca: 30 pers) visade upp sina motionsprogram idag, förutom 4 pers (3 motionsprogram) som visade upp igår, jag var en av de 4 som visade upp igår. Det är jag glad för, för efter typ 5 pass så var man helt slut! Men det var kul iaf ;) Jag ska ju börja på något liknande sånt där i höst. Hela min familj ska ju typ börja på Friskis och Svettis i Sollentuna :D *längtar* Haha.
Efter idrotten var det håååål mellan 10.00 till 11.30.. först satt jag och Lisanne och spelade kort, sen när de andra kom gick vi och åt lunch. Efter det var det mentorstid och vi fick några betyg... Jag är inte nöjd med alla mina betyg.. G i musik, VG i naturkunskap, levnadslära & spanska och MVG i engelska.. men men, fler betyg kommer till sommaren, och då kommer jag säkert få minst 3 stycken G till :( Men men, inget att göra åt... :/
Efter mentorstiden var det hååål igen, vi gick ut en liten stund, kollade i nians skolkatalog över s-tuna.. osv ;P Hehe. Sen var det historia, vi ska göra en framsida till en tidning, med en massa små-artiklar, bilder, osv. Idag delade vi upp arbetet, fixade några bilder som jag ska skriva ut om typ 5 min och så.. På torsdag ska vi sätta ihop våra texter och skriva några små artiklar tillsammans...
Och sist hade vi matteprov, det var för lätt! Det känns som att man kommer ha alla fel bara för att allt var/verkade så enkelt.! Haha. Men men, det går nog alldeles bra! Det var ju trots allt bara ett VG-prov ;)
Så jag slutade typ 70 minuter tidigare än vad jag skulle ha gjort. ;) Skulle ha slutat om en kvart egentligen :P (16.00).

Så nu sitter jag här och äter en "mellis", en chokladmuffins (som jag bakade igår :D haha) och två småkakor. ;) *gott!*

Nej nu ska jag skriva ut lite bilder och börja på artiklarna.. Och läsa på lite spanska glosor.. ;) Hehe
Ciao!
~terese

_


fan, Fan FAN!!!



Söndag ;

Nu har jag äntligen skrivit klart mitt tal! :D Handlar om barnarbete osv osv. ;) Blev ganska nöjd med arbetet. Nu gäller det bara att plugga in talet så att jag kan det utantill. Haha. Kommer aldrig lyckas :P Jodå;) Det gäller bara att läsa, läsa, läsa...läsa,...läsa....läsa och läsa.......... och Läsa! Haha. Och dessutom så måste jag kunna hela motionsprogrammet tills imorgon! :O Det kommer bli lite svårare. ;( Men men, får hoppa omkring och dansa osv. heeela dagen :P Kommer bli väääldigt trött.... Haha.
Sen ska jag läsa igenom några sidor i Historian, bara läsa igenom, sen är det klart! ;P Haha. Det kommer att ta tid även om det inte är sååå många sidor att läsa, men boken är ju så himla tråkig! Man somnar ju så fort man bara öppnar den!  Men men, :)

Näe, nu ska jag hålla ett tal för Nalle Puh eller någon annan :P Haha xD Sen ska jag dansa, dansa och återigen dansa!

Adios!
~terese


Lördag ; Waxholm


Idag var vi ute i Waxholm, ♥ på Mista, på platsbytardagen. Vi skulle inte byta plats, utan bara åka ut och träffa alla. :) Det var några stycken där! :D Nathalie och hennes kompis Martina, Izabella, Therese, Thette, Marcus.. :D:D <3 och så var ju Viktoria och Vilma där också de söta små gullungarna ! ;D


Saknade sommaren, och alla där ute. Även om jag såg några idag, så saknar jag alla skitmkt!
Jag och Thette gungade lite med Vilma, hon var lite trött men ville gå ut och leka, hon ville inte sitta inne och lyssna på mötet;) Hehe. Vi gick runt lite och så. Thette (syster!) och jag gick ned till vattnet och fotade och längtade till sommaren, med sol, bad och värme.. :) ♥

(se http://therese90.bilddagboken.se för bilder! ;D  Haha.)

Saknar er alla sjukt mycket! Om fem veckor exakt, då äntligen öppnar Mista för oss sommarcampare igen, Kan inte vänta! ;) Och om 6 veckor (eller något sånt), då är det valborg! Ska bli så kul! ♥

Kollar på Indiana Jones nu... Borde egentligen plugga lite svenska nu, ska ju hålla ett tal på måndag..
Adjö :P
~terese


Lördag ; Waxholm :D


image23
Idag är det lördag, det är platsbytardag;
vilket betyder Waxholm! :D


 

Fredag ;

Sitter (eller står på knä) här inne hos Forsmans:) Skulle ha solat solarium idag med Therese och Bella, men det var tydligen 16-årsgräns där... men men.. Får göra det någon annan gång ;) Therese sitter här bredvid och Bella letar efter sin sladd till någonting :P Haha. Imorgon är det Waxholm som gäller!!! :D Och kanske Kista Galleria efter det med Bella :) Hehe, jag kan inte handla något, har typ inte råd med något ;( Men men.
Nej nu ska jag sluta skriva och göra något annat..
Puss på er.
~terese

Torsdag ;

Kom precis in, har varit ute med hunden. Provade mina nya gympaskor, jag älskar dem :P Haha. Sprang med Daisy en bort, och sen gick hem..
Skolan idag var väl sådär.. :/ Men men, imorgon ska bli bättre! Haha, ny dag, nya tag; lr va de nu heter.

Imorgon ska jag, Bella och Therese sola solarium:D Ska bli så kul Haha. Och sen på lördag ska vi ut till Waxholm på platsbytardag.. Vi ska inte byta plats, men vi ska åka ut och hälsa på alla och vara med och så ;P Saknar alla sjukt mycket, och att få träffa alla på Mista igen!!!!!! :D Jag ska äntligen få se mista i helgen, Längtar!

Haha, nu ska jag kolla på lite tv, och skriva en uppsats/ett tal till svenskan... ;(

Puss på er.
~terese


Torsdag ;

Ställer klockan på 8.00, går upp strax efter. Gör  mig i ordning och tänker runt 9.05 "Shit måste skynda nu så att jag hinner äta frukost". Kollar på schemat vilka lektioner vi har, ser att vi börjar halv tolv... Jahapp, då kan man ta det lugnt då och äta frukost i lugn och ro. Men icke det, Mamma badar hunden och behöver hjälp, skriker "Therese ät fort nu så att du kan hjälpa mig". Slänga i sig frukosten, när man kommer upp "Jag behöver ingen hjälp nu, jag är klar...." Jaha.. Så slängde man i sig frukosten i onödan..
En torsdagsmorgon hemma hos mig. Haha :P Lite roligt så där, och kul.
Nu sitter jag här och skriver, pappa kommer hem på lunchen om ungefär 20 minuter. :) Då ska vi väl fika eller något när han kommer. :) God frukost först, och fika med familjen, sen bär det av till skolan. Idag har vi bara tre lektioner. Först svenska, (shit, måste komma på något att skriva/hålla tal om!! .............) sedan lunch, efter det matte och sist historia.

Nu måste jag hjälpa mamma igen! Haha.
Puss på er.
~terese


Onsdag ; Kan inte bli mycket bättre;)

Solen skiner, det är nästan 15 grader ute, skolan slutade 12.20, går hem från bussen i solskenet och har just köpt en Magnum (vit choklad) på ICA och Gyllene Tider i iPoden; Kan det bli mycket bättre ? Nej, Tror inte det. Eller jo, skoldagen hade kunnat vara bättre, hade det varit lika kul som i fredags eller i måndags, hade dagen varit helt perfekt. :) Vi skulle egentligen ha haft Svenskaprov just nu, mellan 13.30 - 16.30, skriva uppsats om mänskliga dilemman. Men det var så många som hade bett att få skjuta fram provet till den 18 april, då ena halvan av klassen skulle göra det (det var typ bara halva klassen som skulle göra det idag), och så blev det. :) Provet är nu den 18 april, onsdagen samma vecka som Mista öppnar. Och tiden fram till ett prov brukar ofta vara sjukt kort, tiden brukar gå så himla fort, och nu när provet är samma vecka som Mista öppnar, så betyder ju det att Mista kommer öppna snart! :D Det kommer kännas som det iallafall. ;)

Haha, juste, Idag på spanskan precis när vi börjat arbeta och så, så gick brandlarmet. Det är typ tredje eller fjärde gången det går. Falsk alarm varje gång,. Alla tänker bara "men orka gå ut igen" när de går genom korridorerna på väg ut. Tänk den gången det faktiskt brinner! Ingen kommer att ta det seriöst eftersom larmet går lite då och då.. Jaja, sånt händer sometimes på alla skolor. ;) Haha, på Häggviksskolan, (när jag praoade, jag har bara hört historien), så var det någon som tände eld i en papperskorg så att brandlarmet gick och någon släckte den lilla elden. Hur smart får man bli egentligen ? Den som gjorde det blev (såklart) avslöjad och var tvungen att betala en (riktigt) stor summa böter för det. Jaja, är man så dum så är man det.. ;)

Mamma är och hälsar på jobbet just nu, hon och Daisy gick runt 12.50.. De skulle fika där och gratta en som jobbar där, hon fyller år. Pappa kommer hem någon gång strax efter två, jag ska försöka övertala honom att skippa innebandyn (han spelar innebandy med jobbet varje onsdag), och följa med mig och mamma till Barkaby, till Stockholm Outlet. Och kanske även gå in och kolla på IKEA. :) Hoppas han följer med, jag och mamma kan ju inte åka själva, eftersom hon fortfarande inte kan köra bil efter operationen. Jag behöver nya skor, gympaskor (eller liknande) och ballerinaskor, sen får man ju ett par gratis på Skopunkten; huvudorsaken till att jag vill till Stockholm Outlet idag. ;) Men det skulle också vara så himla kul att åka iväg den första riktigt varma dagen för i år, med familjen och bara ta det lugnt och så.. :) Det är ju inte så ofta man åker iväg hela familjen och gör något kul. Hoppas vi åker! Pappa slutar ju bara om ungefär en halvtimme nu.. ;)

Idag, efter att jag kom hem och mamma gått iväg, så har jag bytit ut alla skor och jackor nere i hallen. Hängt upp alla vinterjackor och lagt vinterskorna i påsar och lagt in allt i klädkammaren. Och tagit ner alla sommarjackor och sommarskor. Äntligen ser man lite "sommar" när man öppnar hallgarderoben.. ;)

Har dragit för gardinerna i mitt fönster för att inte bli bländad av solen nu när jag skriver. Så himla härligt att solen är framme om dagarna nu igen! Är på gott humör hela tiden, och blir glad av att gå ut på morgonen till bussen. Det känns lite som mornarna i Waxholm på sommaren; Klarblå himmel, solen håller på att gå upp, lite ruggit ute såhär och lite seg. :) Hur dumt det än låter, så mår jag bara så bra av det, blir så glad. Den härliga känslan som man får när man går ut på sommarmornarna är äntligen här! Vill nästan bara vara ute hela tiden.

Sitter här och skrattar lite för mig själv och tänker på alla somrar i Waxholm, Så härligt det varit varje år. Men det är verkligen något speciellt med sommaren 2006, jag vet inte varför det blev som det blev eller så; Men jag är glad att det blev så. På något sätt så känns det som att alla kom varandra mycket närmare, alla blev så mycket bättre kompisar och så.. :) Vi gjorde så mycket roligt som jag aldrig kommer att glömma. Och dessutom så var ju jag på språkresa, något som jag heller aldrig kommer att glömma. Helt otroligt hur kul det var! Jag har ju hört berättelserna om hur regnit det är i England osv. Men just när jag var där (14 juni - 4 juli) så hade vi strålande sol och jättevarmt i princip varje dag! Det var regn kanske max tre dagar av tre veckor. Vilken tur man kan ha!
2006; Språkresa, Waxholm, ny skola osv; allt detta gav mig bättre självförtroende. För ett år sedan sa jag ingenting i skolan och så,. Visst, jag pratar kanske inte så mycket nu heller, men det är mycket för mig. Jag har vågat ta för mig mer och så, Har fått fler kompisar och de jag kände sen tidigare har jag nästan bara blivit bättre kompis med. :)

Nej, nog pratat om mitt (tråkiga; för er) liv! Haha. Nu ska jag göra någon nytta eller kanske göra ingenting alls. ;)
Puss på er.
~terese

Tisdag ; :D

Hejsan! :) Idag började skolan klockan 13.00, så jag gick upp nio. Det första jag såg var solen som lös igenom persienerna lite. :) Så himla härligt! :D Gick ut med Daisy och gjorde mig sedan iordning. Runt 10.45 kom Annie, vi tränade på träningprogramet, åt lunch. På morgonen när jag var hemma bakade mamma bullar, sjukt goda nybakta med ett glas mjölk! ;)
I skolan hade vi först en timme historia och sedan 2 timmar matte. Är klar med hela kapitlet i matten, så jag gjorde nästan klart ett "träningsprov" vi kunde få om vi ville.
På vägen hem från skolan klev Izabella på bussen vid Minervavägen. :) Gick av vid norra.. Bella ska alltid gå av där ;P Haha,  Så nu sitter man här och skriver, äter mellanmål (vaniljyogurt med Start(müsli)) och lyssnar på Gyllene Tider! :D
Det känns verkligen att sommaren är påväg och att våren äntligen är här! Soligt ute, klarblå himmel hela dagen, piratbyxor, en väst istället för tjock vinterjacka och Gyllene Tider i iPoden! :D Då är det äntligen början på min favorittid på året, Sommaren (våren)! ;) Är bara så himla glad hela tiden, Igår (trots att mamma bara tjatade hela tiden och inte var på det bästa humöret) så köpte jag blommor till mamma när pappa och jag var på Coop Forum, Jag bara ler hela tiden och sjunger och är glad! :D Och så fick jag reda på att Per Gessle ska ha en sommarturné i år! :D Jag måste kolla upp priser, tider osv!! Och så kanske jag drar med mig några från Mista. Skulle vara så roligt! Och i sommar när vi ska till Danmark hela Mista, så bara måste vi gå på Tivoli någon dag!! Det skulle vara sjukt kul! Och så ska vi gå på Allsång på Skansen i sommar, och kanske gå på Gröna Lund tillsammans också. ;D Gud vad jag längtar, saknar alla sjukt mycket! Och det är bara mindre än 6 veckor kvar tills Mista öppnar! ;O :D Rättare sagt bara 38 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nej nu ska jag kolla upp Per Gessles sommarturné och annat! ;)
Puss på er alla där ute i vår-värmen!! ;D
~terese

Måndag ; Tänkte bara säga...

... att jag lyckades lösa den, jag lyckades vika den! ;D Bild kommer imorgon eller något. :)
Gonatt.
~terese

Måndag ; Vika "trana" (fågel) är svårt..

Tjoho! :D Idag har jag varit i skolan (en bra dag, orkar inte berätta allt:P Haha) Efter skolan åkte jag och pappa till Coop Forum och handlade lite. Vi skulle inte köpa något som inte stod på listan, men vi köpte tulpaner till mamma:) Och en glass:) Den nya Magnum med kaffesmak:D Den är supergod!
Hur som helst, till middag blev det mammas goda soppa! :D Älskar den!! med lite baguette och ett glas vatten ;P Haha.
Sen nu ikväll har jag försökt vika en trana, vilket är väldigt svårt. Jag har kommit till ett steg där jag fattar nada! Har nästan bara lust att riva sönder pappret :P Haha. Har ni lust att prova på? och om ni fixar det, glöm inte att berätta för mig hur man gör på steg 12! ;P Länken är http://www.monkey.org/~aidan/origami/crane/index.html ;) Se så allihopa, lös den där dumma vikningen och berätta för mig hur man gör! Jag har typ suttit i 3 timmar nu på steg tre och jag får snart ett utbrott på denna lilla pappersbit! ;P Haha xD

Nej nu ska jag sova:P Trots att jag börjar klockan 13.00 imorgon^^ (aa) haha :P
Gonatt. Puss på er.
~terese

Söndag ; Rolig helg :)

Så sitter man här sista dagen på lovet och skriver. ;) Men det ska bli helt ok att gå till skolan imorrn, tror jag iaf. ;) Igår var det tjejmiddag hos Forsmans, Izabella fyller ju år på Onsdag, tror jag det blir. Therese var redan inne hos dem när jag och Thette kom. Lindströms kom ju in till oss och fikade innan jag och Thette gick in till grannarna. När jag och Thette gick in, kom Isak och Yvonne in till oss, de åt middag här med mina föräldrar.
Vi satt först bara och pratade lite och så, Bella öppnade sina presenter (300 kr på Gina Tricot, ett halsband och ett mobilsmycke) och Thette & Therese öppnade sina julklappar (ett diadem & örhängen) från Nathalie som jag tog med, eftersom Natta inte kunde komma. :( Hon fyller ju år idag! :) Sen åt vi middag, en mycket god köttfärspaj. Efter det sjöng vi lite Singstar, och sedan kollade vi på Melodifestivalen. Alla hejade på Måns, utom Thette som hejade på The Ark. The Arks låt är väl egentligen inte så dålig, men jag tycker verkligen inte om Ola Salo eller vad han nu heter, så himla.. jag vet ej, men jag tycker verkligen inte om honom iaf. Jag vill ha en vinnare som verkligen blir glad av att vinna, en vinnare som knappt kan sjunga låten när den vunnit. The Ark sjöng ju hela låten precis som de gjorde när de sjöng några minuter tidigare.. :( Men men, min favorit vinner ju aldrig. ;(
Efter Melodifestivalen sjöng vi lite mer Singstar och så, sen var klockan så mycket, så vi gick upp och bäddade ordning med alla sängar som skulle få plats i Bellas rum. Runt klockan 1-2 släckte vi och somnade. Helt perfekt, man behöver inte alltid sitta uppe halva natten för att ha trevligt, vi hade kul ändå. ;D
Idag vaknade jag sist.. Hehe, men är man trött så är man. ;P Vi gick ned och åt frukost, sen gick vi upp och gjorde inget speciellt. Efter två-tre timmar åt vi lunch, och sen sjöng vi lite mer Singstar. ;P Haha, singstar är faktiskt riktigt kul! Runt klockan ett åkte Therese hem, och ett litet tag senare åkte Thette. Så jag gick in till mig igen, (med all packning:P haha) och rensade min garderob och städade den. Shit vad mycket kläder man egentligen har! Hela golvet var täckt med kläder, och då var det inte allt som låg på golvet, jag hade alla byxor och de flesta tjocktröjor i garderoben då! ;) Men nu ser det fint ut iaf:)

Snart kommer Marianne, John och Amanda (kanske Oscar också), de ska fika och så. Så jag borde kanske gå nu. ;)
Hörs! Puss på er.
~terese

Lördag ;

Idag har jag varit på promenad, shoppat 3 tröjor på Gina Tricot och nu kom Lindström:) Thette, Niklas, Ove och Marie:) De ska fika här, sen ska jag och Thette på tjejmiddag och Forsmans:D
Hejdå!
~terese

Lördag ; God morgon :)

Har precis vaknat nu, halvsover fortfarande. Blev väckt av min telefon som ringde, det var pappa som undrade om jag ville följa med på promenad, sjöpromenaden, sen. Mamma svarade, men eftersom min telefon fortsätter ringa i några sekunder efter att man svarat i en annan telefon så svarade jag också, hörde att pappa redan pratade med någon, la på och gick tillbaka till sängen. Sen kom jag fram till att solen faktiskt skiner ute för första gången på ett tag nu, och jag borde följa med på promenad, jag dör inte av det. Våren är ju faktiskt på väg. Och jag är överlycklig för det. :) Är så himla trött på allt detta slask och snö, vill bara ha sommar, sol och bad och värme. :) Och nu äntligen är våren här, så jag ska följa med på promenad. ;)
Nu ska jag äta frukost eller något :P
Pussar och God Morgon på världen och VÅREN! :D
~terese

Fredag ; Sent..

Nu är klockan mycket! Haha :P Klockan är 23.48 och jag är väldigt trött. Imorgon ska jag in till Forsmans:D Bella ska ha tjejmiddag:) Ska bli kul att träffa tjejorna igen, allihopa samlade.. Eller nästan alla iaf, synd att inte Nathalie kommer. :/ Men men, henne får jag träffa någon annan dag. ;)

Gonatt! :)

Fredag ; Härlig dag :)

image22Idag har varit bra :) Började med inställd historia, vilket betyder sovmorgon. Så började 10.25 med matte. Jag var duktig på matten idag :P Räknade hela dagens planering, nästa tisdags planering Och började på nästa torsdags planering. Vilket betyder att jag bara har typ 9 tal kvar på hela kapitlet. :) Matteprovet kommer tisdagen vecka 12.
Efter matten var det svenska, skrev klart den där inledningen vi började på igår, En inledning på en "uppsats" om 'Skillnaden mellan könsrollerna' eller vad det nu var.. Läraren stod bakom mig och läste det jag skrev utan att jag visste om det, plötsligt hör jag bara typ "Mm, det där är jättebra, du har verkligen fattat poängen." Det är bara det att, det är 'fatta poängen' som jag aldrig gjorde. Haha, Men det var ju tydligen bra ändå. ;P
Efter svenskan var det lunch, vi fick pizza idag. Jippie tänker många, även jag. Men det är bara det att; jag har inte ätit pizza på sjukt länge. Och igår bestämde mamma sig för att göra hemmagjord pizza. Vilket betyder att jag åt pizza till middag igår, frukost idag, och lunch idag.. Hehe. Aja, ska inte klaga när man äntligen får en god lunch. :P Haha.
Sen var det dags för spanska. Fick en massa uppgifter, eller hörövningar med frågor kanske man ska säga, som man skulle arbeta med två och två, jag arbetade med Carro. Spanskan var roligare än den brukade va förr :) Hehe.
Efter spanskan var det samhällskunskap. Vi skulle diskutera filmen (Crash) och rasism och sådant.. Vi var 19 stycken som kom på lektionen, alla de som har tyska hade hål innan samhällskunskapen, så många gick hem. Men men, vi hade vikarie idag..

Sen nu när jag kom hem hittade jag några linnen i min garderob som jag glömt bort att jag hade! Hehe, Bra att jag hittade dem, nu kan jag använda dem igen. De är faktiskt ganska fina, har finare linnen. Men de duger hemma och på mista ;) Haha.
Till middag åt vi pasta med köttfärssås. :) Pastan var mycket godare än vanligt, det var "färst pasta" ;P Haha. Smakar bättre en den vanliga "Barilla-pastan" :P

Såå, hur har dagen varit hittils ? Bara bra :) Helt perfekt nästan ;) Haha. Kunde ha varit bättre, men det var riktigt kul i skolan, även om det inte var de roligaste ämnena. :P

Nej men nu ska jag göra något annat. ;P
Puss på er.
~terese

Varför ?


Det är ni som får mig att må så som jag gör, Varför
ska livet vara så svårt ibland?


 

Torsdag ; Kväll

Hemma igen. Var väl en ok dag i skolan, kunde varit mycket bättre. Men den får duga för att vara ännu en dag i mitt liv.. Hade det varit någon annan som varit med om min dag, hade den personen tyckt att dagen varit skit. Men för mig, så var den ok.. Men så är det att vara jag, uppskattar det lilla man får...

Har ändrat om utseendet här på bloggen, (tack annie för hjälpen!),  passar nästan mig lite bättre. Är mera "jag" på något sätt, mina känslor, mitt liv.. Fråga inte, så är det bara..

Jobbade ju som sagt imorse.. Skoldagen började med en timme svenska, likadan som vilken lektion som helst känns de som,.. Efter det lunch, pannkakor, åt bara två-tre stycken, kände inte för att äta mer. Jag får inte äta så mycket, måste börja tänka efter mer.. Hur som helst, efter lunchen var det en timme matte, räknade bara vidare.. Lärde mig lite nytt faktiskt, brukar inte lära mig så mycket på matten.. Kan redan allt typ. Dagen slutade med en timme historia. Vi hade vikarie, Radoslav eller något sånt hette han. Vi hade han i Samhällskunskap nu i veckan på två lektioner, ska ha honom i samhällskunskap imorgon också. Han är lite rolig, Haha. Mycket bättre än vissa andra lärare.. Förstår mer av det han förklarar och så än när de ordinarie lärarna förklarar något.. hehe.
Efter skolan var det bara att springa fort som bara den för att hinna med bussen hem. Hann med den precis,. När jag väl kom hem var ingen hemma, föräldrarna var och handlade tydligen. Bara hunden var hemma. Jag satte mig ned och läste någon skvaller-tidning som låg på köksbordet. När de kom hem från Coop Forum gick jag upp och skrev ut spanskaläxan som vi har tills imorgon. Sen var det middag, hemagjord pizza. Så mycket godare än köpt pizza, köpt är inge god alls! Bara hemmagjord pizza för min del.
Och nu sitter jag här och skriver, har fixat en ny bild här till bloggen efter middagen. Lyssnar på musik från min iPod, ut i högtalarna som jag använder till datan. Just nu är det Shayne Ward med låten No Promises. Sjukt bra låt!! Kan lyssna på den hur många gånger som helst, den är så himla fin!

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, No promises. ♪  Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in you're arms. ♪  I don't want to run away, I want to stay forever, thru time and time.. No promises. ♪

Torsdag ; Morgon

Jahapp, nu är klockan 8.11 och jag börjar skolan runt halvtolv.. Jag har jobbat idag på morgonen mellan 6-8.  Visst låter det kul att gå upp klockan 5 på morgonen när man börjar skolan klockan halvtolv ? Haha, Men men jag får ju lite pengar för det ;) För två timmar får jag väl runt 150 kr. Plus att jag redan har jobbat 3 timmar den här månaden på lovet.  Vilket betyder att jag är uppe i runt 350 kr hittils :) Hehe, Kommer antagligen jobba mer sen ;) Nu på morgonen har jag ju jobbati ihop en tröja på Gina Tricot eller något sånt ;) Haha :D

I skolan idag ska vi först ha svenska, sen lunch, sen Matte och Historia. Jag borde kanske räkna lite matte nu på morgonen ;) Jag hann ju inte göra varje tal på matten sist. Hehe.

Nej nu ska jag gå ned och kolla på TV eller något;) Kanske spela, eller rita, lite på http://chat.passagen.se/skissa_o_gissa/skissa.shtml Skitkul och beroendeframkallande spel :P Haha. ;D
Puss på er.
~terese

Tisdag ; Bad news..

Det är någon som har hoppat framför tåget här vid Norrviken station.. Vet inte vad jag ska säga.. Alla vet om det, alla pratar om det. Vissa jag känner såg det, vissa såg hur det såg ut efter personen hade hoppat och så.. Jag hade nog kunnat sett det, men jag lyssnade på musik på högsta volym i min ipod, och kollade inte mot tåget när jag gick hem från bussen..
Usch, det är för många som hoppar framför tågen.. Varför gör man det ? Är det för man inte är stark nog lr så ? Det är inte heller snällt mot den som kör tåget, Tänk hur hemskt det måste vara att leva med det ?!
Jag vet inte vad mer jag ska skriva.. Det är hemsk när folk gör sådant, Och då har man själv funderat på det. Något som ingen kanske visste, förutom två mycket nära vänner som betyder allt för mig. Men som sagt, Det är inget man väljer att göra eller fundera på.. Men men, nu blev jag helt tom på ord, vet inte vad jag ska säga eller så.. Ska nog gå och sova, ska ju trots allt upp ganska tidigt imorgon..
Gonatt...
______________________________________________________________________________
UPPDATERING, 070308, kl. 20.10

Fick idag reda på att det var någon som var på rymmen från Linköping som hoppade framför tåget.. Hon hade tydligen någon släkting eller så i Sollentuna, någon kontakt här hade hon. Kommer inte ihåg exakt vad. Men det var iallafall någon därifrån..

Tisdag ;

Skola idag.. Började med en promenad borta vid Sollentuna Vallen, sen hade vi hål i tre timmar så jag åkte hem och höll mamma sällskap så att hon slapp vara ensam hela dagen. :) Började klockan ett sen igen, med Historia. Vi har fått en ny sal till historian, den är väl kanske bättre ? Jag vet ej. Satt själv, men det var ändå helt ok. ;) Efter det var det två timmar matte. Dum som man kan vara, tror jag att jag kunde allt utan att behöva läsa igenom de redan svarade tal i boken. Satt hur länge som helst, helt bestämd på att inte fråga läraren, jag skulle klara det själv. Kom senare på att läsa de svarade talen ändå, och plötsligt så förstod jag hur man räknade ut C-talen. Haha:)

Så nu gör jag väl inget speciellt.. Har just ätit middag, tacos :) Så gott! ;)
Lyssnar just på Cara Mia (Måns i melodifestivalen) Den låten är sjukt bra! ;D Hoppas den vinner! Då blir jag glad.. men sen är ju frågan om låten håller i Eurovision ? Hmm,.. Det vet jag ej. Men men :) Låten är iaf sjukt bra:)

Nej nu måste jag sluta skriva ;)
Hörs!


Måndag ;

Såå, idag var det skola. Det var väl ok. Kunde ha varit roligare, men helt ok. Hade ny spanskalärare, hon verkar inte helt dum iaf. På idrotten var det idrott.. Fotboll, var med lite i början, sen orkade jag inte mer. Jag är ju fortfarande sjuk.. :( Vi hade Samhällskunskap igen också, vi hade vikare idag eftersom Flundran är i Australien veckan ut.. Vi kollade på början av filmen Crash, den verkar vara helt ok. :) Sen så hade vi också Svenska igen. :) Svenskan är egentligen helt ok, bara det att vi inte har bestämda platser. :( Jag är väl typ den enda i hela världen som vill ha bestämda platser,.. Men då slipper man känna sig så här som jag känner iaf.. Men men...


Från något lite tråkigare till något mycker roligare. ;)

En sjukt bra låt, från en serie som heter IDREAM. Serien går typ inte att få tag på i Sverige, men jag såg alla avsnitt på youtube.com. Låtarna från serien är egentligen inte så jättebra, innan man sett serien. ;D När man sett serien, kan man koppla låtarna till olika sammanhang och så, och jag Älskar låtarna, speciellt låten Can I Trust You!! Haha, en låt som alla måste höra! :P

http://kargo.imeem.com/music/-awgxZdN/can_i_trust_you/ <- länk till låten :)


Söndag ;

Nu är det första gången jag känner såhär på mycket länge, för första gången sen i nian.. Jag vet inte, jag har kanske gett upp hoppet ? Nu är iallafall första gången jag tänker "Usch, vill inte gå till skolan imorrn.." Varför är det som det är ? Jag vet inte det, Dt känns som att allt är mitt fel och det går inte att göra allt rätt igen. Vad gör man när det känns som att man inte orkar mer ? Att man har gett upp hoppet, som jag gjort alltför många gånger tidigare.. Vill ändra på det jag gjort, eller är det på det som alla andra inte har gjort ?

RSS 2.0