Lot's of Love! <3

FREDAG IMORGON!
Hampus, Sjöberg å Koffe hit betyder det!
Vi fyra som aldrig har tråkigt! ;) Hehe,
<33

fredag-lördag-söndag<3

Stressig helg kommer det nog bli! Hehe,
Fredagen börjar med skola som vanligt, sen direkt efter skolan åker jag till Sollentuna C och möter Hampus, Therese och Koffe. Sen åker vi alla hem till mig, äter middag, ser på film, sjunger singstar, bara umgås! Sen lördagen, nån gång under dagen åker Koffe och Hampus hem. Jag och Therese (och typ 8 andra) drar iväg på The Wave på kvällen. Kommer hem sent, Therese sover kvar hos mig. Sen på söndag eftermiddag är det julbak hos Anna som gäller! ;) Hehe.
Härlig helg, mycket att göra, många att träffa. Och sjuukt kul det kommer bli! ;) <3

OMG!! :D <33

OMG!! Fick just reda på att världens bästa band, REEL BIG FISH, kommer till Sverige snart!! :D:D:D LYCKAN ÄR GJORT liksom! Haha :D :P Men tyvärr så är det 18årsgräns på konserterna de har i Göteborg och Stockholm, så jag måste lyckas ta mig ned till deras konsert i Malmö för att se dem! :/ Hmm, kommer jag lyckas övertala mina föräldrar tro??
Hur som helst, FAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!!!! :D Tänk om jag får se dem?!?! :D Asså, det vore ju liksom så J*VLA KUL!!! Asså, shiiit, jag måste bara ta mig ned till Malmö nu!! :O :D
image71

Usch.

Men Ååå! Jag tycker inte om söndagar.. :( Bara hejdå varje helg, å skola dagen efter. Och så lite sista minuten plugg är det nästan alltid också.. :(

Because you live, I live <3

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself
When nobody else can help
Because you live, boy
My world has everything I need to survive
Because you live, I live
Älskar dig pojken <3

Jag vill också!! haha :P

Hampus är på bilmässan i Älvsjö nu med skolan, fan jag vill också åka dit och kolla! Haha, se alla fina ferrari :) Hihi

Bara för att klaga lite mer..

Och bara för att klaga lite mer nu då, fan, jag fick G i spanska steg 4...

Fy fan asså.!

Jag HATAR att vara sjuk, jag gör verkligen det! Har precis haft ett litet test nu, och nästa lektion börjar inte förens 15.00, om cirka 35 minuter alltså! Jag har ont i huvet, ont i halsen, trött, är förkyld.. och jag är kvar i skolan ändå. För en lektion. Spanska. Vi ska typ inte göra något speciellt egentligen. Men men, det är andra lektionen bara såå, jag kan inte missa det. FAN ASSÅ!

Onsdagen ;

Efter att jag slutat på webdesignen, åt jag lunch med Emelie och sen åkte vi till Solna centrum och kollade lite. Haha, vi var inte de enda som gick omkring där för att få tiden att gå ;) Studiebesöket på Kung Fu började ju inte förens klockan 15.00..
Jag var inte med på Kung Fu, jag satt och kollade på ;) Haha, var rätt så kul att kolla på de andra! :P Haha.
Hur som helst, efter Kung Fu, åkte jag till Sollentuna station, tog bussen till Täby C, mötte Sjöberg, sen köpte vi mat på McDonalds och tog med det för att äta på Roslagsbanan.. Hehe, Sen var det Öppet Hus på Hampus skola. :) Fick träffa både Sjöberg och följa med henne, och så fick jag träffa Hampus. :)
Asså, hur kan man sakna något så här mycket egentligen? Ååå, jag älskar dig Hampus, sjukt mkt<3


Hela dagen, steg för steg :P

Försova sig lite, ta en buss senare, dubbeltimme i geografi, en timme matte, en timme webdesign, lunch med Emelie, leta efter Ankdammsgatan 21 i Solna med Emelie, studiebesök med kinesiskan där, åka till Täby C, möta Sjöberg, äta något, öppet hus med henne på John Bauer (Hampus skola), hem igen, plugga lite geografi, sova.
Yepp, that's my day!

Håltimme.

Jahapp , än en gång står man här vid en dator i skolan, och har hål! Börjar igen om lite mer än en timme. Såå, jag ska räkna matte, och börja lite på mitt geografiarbete! Har ju ändå inget annat för mig;) Hehe.
Soo , byebye!

<3

Älskar dig Hampus :) Asså, saknad, det är vad du varit hela veckan.
Underbara du, jag älskar dig! <3


Nytt rum.

Eller jaa, nytt rum får jag ju inte. Men ett omgjort rum, det får jag iallafall ;) Hehe. Säng ska vi köpa ny, 120 säng, idag efter skolan. Byrån som stod bredvid sängen har vi ställt nere bredvid fönstret, där min fasta dator stod. Den fasta datan ska in i kontorsrummet igen. Såå, Stor säng, nattduksbord, soffa, bord, fåtölj, byrån med bärbara datan och garderobsväggen. Yepp, så ser mitt rum ut nu mera! :)

MVG

Yupp, MVG på ena delen av webdesignprovet! :D Haha, på HTML-delen. Nu är det bara resultatet på CSS-delen kvar som väntar.. hehe ;)

Onsdag ;

Ahapp, haha :P Dubbeltimme i geografi (gjorde inte så mkt förutom att förbereda mig inför svenskan), svenska (presentera mitt PM) och webdesign (prov i CSS)! Haha, sen jobba till fyra.. :P
Sen hem , middag, möblera om på rummet åååå så vidare :P :D haha
Hejdå! <3

Asså shiiiiet!!

Guuud va härligt! Jag bara Äääälskar att ha hål hela tiden i skolan! Verkligen! Det är såå himla roligt, det är nog det bästa som finns! Speciellt när man får reda på det när lektionen egentligen skulle börjat! Du vet, då du haft lunch/hål i över 1 h och 30 minuter, sen så får du reda på att du har ett hål på en timme direkt efter det. Du vet, så att du egentligen kunde åkt hem och varit hemma i typ 1 h och 30 minuter!
De hålen är ju bara såå bäääst liksom!


*ELLER INTE!*

Yupp,

LUUUNCH!! Sen är det Retorik och då ska vi gå på kanske lite bröllop, eller 50-årsfester, dop eller annat kul och dricka cider och äta chips! Haha..
Fast såklart, sen är det ju spanskaprov.. FAN!
Haha x)

Jesse McCartney - Because You Live // detta är våran låt! <3

Det här är våran låt Hampus, varje gång jag hör den, då tänker jag på dig.
Jag älskar dig<3


Kelly Clarkson - Because Of You


Kinesiska.

Haha , jaa, man skrattade iallafall på kinesiskan idag! Haha, hela lektionen ritade vi kaligrafi (eller va de nu heter:P hehe), det gick ganska så bra, men bara ibland, på typ två tecken jag ritade. Men ändå:P Haha.
Hampus ringde två gånger under lektionen, haha, men då var läraren inte där som tur var :P Haha
Jaa, med er kan man alltid skratta under kinesiskan iallafall! :D Haha:D

Men åå!

Asså usch. Haha, jag vill inte gå till skolan nu! Haha, jag tycker verkligen inte om måndagar! Och inte tisdagar eller onsdagar.. Torsdagar och Fredagar är iaf okej.. Hehe, men men, sånt är livet!
Jag längtar till fredag, sjukt mycket! Kan inte veckan bara flyga iväg nu? Spola fram tiden, bara hoppa över veckan nu, jag vill ha helg. Nu! Haha :)

Hampus Gottfriedz <3

image70Hampus Gottfriedz, Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Det finns verkligen ingen som du, som kan förstå som du gör, som man kan prata med så länge som vi kan i telefon. Det finns ingen jag saknar mer än dig i veckorna. Du är helt underbar ska du veta,
"Because you live", det är våran låt, och varje gång jag hör den, då tänker jag på dig.
Allt känns bara så himla rätt med dig, Inget ska få skilja på oss två. Jag Älskar Dig<3

Hampus<3

Lördagkväll (eller natt kanske man ska säga.. haha) och jag ligger här i sängen och gör inget speciellt. Sov hos Hampus till idag:) Längtar bara tills fredag då jag får se dig igen älskling! <3
Du är mitt allt, ska du veta. Jag älskar dig Hampus Gottfriedz <3 :)

Gissa vad..?

Ännu en svenskalektion sittr jag här och har inte mycket att göra.. Är ju klar med arbetet, och idag arbetar de andra men jag har slutat! Haha, "men det är väl kul" tänker ni. Men nej, det är inte kul. För jag har en till lektion efter den här! Geografi mellan 15.00-16.00.... Såå, och jag ska vara i Åkersberga vid 17.00, så jag måste ändå bara vänta på ingenting i typ Täby C eller nåt sånt sen då! :/ Jaja..

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Haha, den här låten ska jag och Sjöberg lära oss!
För sen ska vi vinna så himla stort över killarna på den låten i singstar! ;D Haha.
Hampus och Koffe, ni är såå ägda! Vänta ni bara.. ;)



Ge mig nu! :P

Jag vill ha lunch, NU! :P

Fredag <3

Fredag morgon, klockan är 9.40 nu och jag har redan slutat från första lektionen! Hade Retorik och höll tal, men vi blev klara tidigare så fick sluta typ 40-50 minuter tidigare. Vilket betyder att jag har hål till 10.25 nu! Då är det spanskaprov som gäller, efter det webdesign. Och sen är det lunch, sen svenska och sist geografi.

Och sen, då börjar Äntligen helgen! Ska bli riktigt skönt faktiskt att inte ha något plugg direkt (bara webdesign-provet på måndag och onsdag), utan bara att ta det lugnt och vara med Hampus! Hehe, yepp, Jag ska till Åkersberga idag direkt efter skolan! :D Ska sova där tills imorn, Haha:D

Står och snackar med Therese i telefon nu! Haha:P Om allt och alla, haha. Lite att göra istället för att stå här själv och göra nada. Haha

Nej nu ska jag sluta skriva, haha. Kolla lite annat och så..
Bye bye


Seriöst!

Asså kan man ha mer tråkigt eller?! Ååå!, Blir ju helt stressad av att bara sitta och glo två lektioner i rad liksom! Finns ju ingenting att göra på internet, inga roliga inne på msn eller nånting!

YEY NU SLUTAR VI! :D

Lördagar är bäst, så är det bara!

Yupp, lördagar är bäst :) Hihi.
I lördags var jag med Sjöberg, Hampus och Koffe. Superhärlig lördag-söndag! <3
Nu på lördag ska jag, Hampus, Sjöberg och Koffe träffas inne i stan och äta lunch och lite annat! <3
Nästa helg ska jag troligen bo hos Hampus! :D <3
Som sagt, lördagar är bäst, och så är det bara!

Jag älskar dig Hampus :) <3

BORING!

På svenskan gjorde jag inget annan än att chatta och vara inne på pa. Nu på webdesignen gör jag inget annat än att chatta och vara inne på pa. Men nu finns det inte ens några roliga online att snacka med. Snacka om boring lektioner, kunde lika väl ha gått på geografin och sen jobbat mellan 12 till 16 istället för att sitta i skolan och göra nada, och sedan stressa resten av dagen! Ååå! Irriterande liksom!

Födelsedag.

Såå, 17 år och inget nytt får man göra! Haha ;) Aja:P
Började dagen med att sova 30 minuter längre än jag skulle, gick upp, gjorde mig klar och gick ned i köket. Där väntade en blomma (från föräldrarna, den riktiga presenten var ju en vinterjacka som jag fick förut), och ett stort paket! Det var en present från Anette, min gudmor som bor på Irland. I paketet var den en väska och ett par stövlar. Snygga faktiskt, de var gråa, skulle hellre velat ha svarta, men jag tackar inte nej till ett par gråa! ;) Haha.
Skolan började med ett geografiprov som det faktiskt gick helt ok på! Sen väntade jag i ungefär 30 minuter på att svenskan skulle börja, och nu sitter jag här på svenskan och har inte så mycket att göra, för jag är ju redan klar med mitt arbete! ;)

Juste, jag fick typ 11 sms under geografin som det stod grattis på. Haha. :)

Naaj, nu ska jag kolla vidare på internet!
Tjaaadå!
~

Tisdagskväll.

Såå, nu är klockan 18.17 och jag har precis lyckats ta mig igenom exakt all geografi för en gångs skull! Har skrivit om stolparna vi fick förut och tagit mig igenom boken och allt sånt! Äntligen! Haha :P
Och så är 2 prov avklarade då! ;) 2 prov av 5 den här veckan.. Hade två spanska prov idag. Gick sådär på ena och bättre på det andra. Sen imorgon (på min födelsedag!!) har jag Geografiprov första lektionen i två timmar. Efter det har jag en timme svenska (då jag typ inte ska göra någonting) och webdesign (då vi inte heller gör någonting!). Sen springa till caféterian och köpa en smörgås och springa till bussen för att hinna med tågen in till stan, till jobbet. Då ska jag jobba till ungefär 16.00-16.30 någonting sånt. Sen stressa hem och fixa iordning mig och fixa middag och allt sånt inför att tjejerna ska komma på middag här, först middag och sedan någon film typ tror jag. :P Haha.
Såå, rolig födelsedag va? Haha, dagen + jobbet kommer inte va kul alls, men dagen kommer ju iallfall sluta bra då jag får träffa några kompisar och äta middag med dem och ha det trevligt! :D Haha, :P

Nej, nu måste jag plugga lite mer geografi,. kul va? ;)
Puss~

Kärlek.

Jag älskar dig Hampus, och så är det bara! :) <33
Du är liksom bäst å bah helt underbar;)

Acceptera det bara.

Kan du inte bara ge upp och inse hur det är nu? Du sa orden, jag sa ok. Jag fick nog, du beter dig själv som en jojjo. :S Kan du inte bara acceptera, att nu är det faktiskt så här som det är. Och så kommer det fortsätta vara. Sorry, men så är det bara!

Svenska.

Ahapp, så sitter man här på en dubbeltimme i svenska och ska skriva på mitt PM, men jag är ju redan klar med mitt! Haha, så jag sitter här och läser igenom lite, kollar pa, läser betygskriterierna, internet.. Hehe, jag vill hem, bara åka hem och sitta ned och ta det lugnt och plugga lite geografi kanske ;) Hehe. :P
Nej, jag längtar till lördag! Haha :D Då åker jag, Hampus, Therese och Koffe in till stan och fikar eller äter lunch eller något annat gott! :) Hehe, och så ska jag och Hampus på bio snart:) Hihi.


Bästa!

Yupp, Bästa! Snart ska jag åka till Täby C/Vallentuna och träffa Sjöberg<3 Vi ska kolla runt i Täby c och shoppa lite, sen vid typ halvtre kommer Hampus å Koffe dit och möter oss! :D Haha, sen drar vi hem till Therese och lagar lite middag å så :D Haha , fan vad jag längtar! Kommer bli askul med er:)

Ååh! :D

Ååh, haha jag har hittat två saker på H&M.s hemsida som jag vill ha! :D
Haha, måste köpa dem imorn ;)


Fatta asså.

Seriöst, kan inte sova ordentligt. Bara drömmer om alla läxor man har :S Och sen när man vaknar 7.24 (det är fredag och lov liksom), kutar upp, startar datan och skriver (typ) klart Högtidstalet, det jag drömde om.
Asså fatta liksom, snacka om att verkligen vara helt lost, för att man har så j*vla mycket prov å skit så det är inte sant! FAN vad jag Hatar prov/läxor/tal/inlämningar och allt vad det nu är jag har...

för jag känner så här.

"För jag känner så här
jag tror jag är kär
känslorna bubblar inom mig
det känns så bra
du och jag
tillsammans
å jag önskar att det aldrig tog slut"

<3

RSS 2.0